• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda Gebelik

Kurabiyex

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
2.120
3.033
133
Merhaba kan testinde gebelik ne zaman çıkar adet tarihini beklemeli mı yoksa daha erken bir tarihte çıkar mı

Ben 12 gün geciktim lekelenmem var kanda çıkmadı geçen hafta idrar testi de verdim negatif çıktı bulantılarım falan da var

Selam kızlar.. Hamilelik istiyorum son adet tarihim 30 Nisan dı sonrasında çalışmalar oldu.. Bugün kan verdim bhcg 5.4 sizce var mıdır????

A

evet var ama daha cok yeni .. inşallah sağlıkla ilerler cnm

Ben 12 gün geciktim lekelenmem var kanda çıkmadı geçen hafta idrar testi de verdim negatif çıktı bulantılarım falan da var
Birde kan testi mı yaptirsanki baya gecikmiş varsa kanda kesin çıkması lazım. Inşallah vardır
Benimde lekelemem oldu ama gecikmedi daha bugün yaptırdım kan testi ama negatif çıktı.

Ay bende bekliyorum inşallah vardır ya 7.ayimiza girdik evleneli inşallah vardır
Hayırlısı inşallah vardır:) ne kadardır deniyorsunuz
Canım senin regli günün ne zamandı
18 inde bekliyordum canım ama düzensiz benimki geçen ay 30 günde gelmişti o yüzden 18 diye düşünüyordum ama 2 gündür kahverengi pembemsi leke oldu. Bugünde doktora gidecektim sonuç göstermek için doktora söyledim gebelik olabilir dedi ama çıkmadı testte bende heveslenmiştim ama dediğim gibi belki de adetime var daha belki de yok kafalar karışık 😂

18 inde bekliyordum canım ama düzensiz benimki geçen ay 30 günde gelmişti o yüzden 18 diye düşünüyordum ama 2 gündür kahverengi pembemsi leke oldu. Bugünde doktora gidecektim sonuç göstermek için doktora söyledim gebelik olabilir dedi ama çıkmadı testte bende heveslenmiştim ama dediğim gibi belki de adetime var daha belki de yok kafalar karışık 😂
2.3.ayimizdan beri deniyoruz bir umut diye ama olmuyo bu sefer umutluyum olacak gibi çok istiyoruz artık çevremizde çok bebek var haliyle adam da istiyo çevremde hep çocuk var diye bide ikizim de doğum yaptı 3
aylık bı Minnoşumuz var onu görünce kucağına aldıkça bende iatiyorum artık kendi çocuğumu kucağıma almak istiyorum onu öpüp koklamak istiyorum diyo

Benimle aynısın 18 ini beklicez canım erkenci davranmışsın :KK48: daha bir hafta var inşallah bebişlerimiz gelmiştir. Kahverengi lekelenme iyiye işaret bebiş yerleşiyor olabilir başka belirtin var mı ben de hiç yok ama hiç belirtide aramıcam demiştirm ama bu kadar da belirtisizlik olmadı mı acaba dedirtiyo:KK64:

2.3.ayimizdan beri deniyoruz bir umut diye ama olmuyo bu sefer umutluyum olacak gibi çok istiyoruz artık çevremizde çok bebek var haliyle adam da istiyo çevremde hep çocuk var diye bide ikizim de doğum yaptı 3
aylık bı Minnoşumuz var onu görünce kucağına aldıkça bende iatiyorum artık kendi çocuğumu kucağıma almak istiyorum onu öpüp koklamak istiyorum diyo
Ah o çevredeki bebekler yok mu 😊 benimde öyle etrafında çok hamile olan var anlaşmış gibiler. Inşallah en kısa zamanda olur canım biz ilk defa bu ay denedik Allah nasip eder inşallah hemencik
Benimle aynısın 18 ini beklicez canım erkenci davranmışsın :KK48: daha bir hafta var inşallah bebişlerimiz gelmiştir. Kahverengi lekelenme iyiye işaret bebiş yerleşiyor olabilir başka belirtin var mı ben de hiç yok ama hiç belirtide aramıcam demiştirm ama bu kadar da belirtisizlik olmadı mı acaba dedirtiyo:KK64:
Düzensiz olunca galiba ondan aceleci davrandım 😁 başka belirti farketmedim canım ya midem çok yanıyor ama her ramazan midem yanar kavrulur o yüzden çok hamilelikte yormadım. Bi ara dizlerim kasiklarim çok ağrıdı geçti ama şimdi. Bakalım bekleyelim daha ah keşke aklımızdan atmamız mümkün olsa da nerede

Gerçekten de anlaşmış gibiler hamilemi dersin Yeni doğmuş mu dersin çok yanı ototmatikman sende istiyosun benim de olsun da kokusunu cekiyim ona annelik yapıyım diye benim içim gidiyo çocukları seviyorum onların da bana karşı bı sempatisi oluyo😘🌹❤️♥️

Back