Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAdetten önce de kanda çıkar
5 üstü var diyebiliyorum :) hayırlı olsunSelam kızlar.. Hamilelik istiyorum son adet tarihim 30 Nisan dı sonrasında çalışmalar oldu.. Bugün kan verdim bhcg 5.4 sizce var mıdır????
A
Selam kızlar.. Hamilelik istiyorum son adet tarihim 30 Nisan dı sonrasında çalışmalar oldu.. Bugün kan verdim bhcg 5.4 sizce var mıdır????
A
Birde kan testi mı yaptirsanki baya gecikmiş varsa kanda kesin çıkması lazım. Inşallah vardırBen 12 gün geciktim lekelenmem var kanda çıkmadı geçen hafta idrar testi de verdim negatif çıktı bulantılarım falan da var
İnşallahevet var ama daha cok yeni .. inşallah sağlıkla ilerler cnm
Kan da verdim bı 0.2 çıktı beta HCGBirde kan testi mı yaptirsanki baya gecikmiş varsa kanda kesin çıkması lazım. Inşallah vardır
Benimde lekelemem oldu ama gecikmedi daha bugün yaptırdım kan testi ama negatif çıktı.
Bu streste yoruyor insanı var mo yok mu birde rahat görünmeye çalışıyorum eşime falanKan da verdim bı 0.2 çıktı beta HCG
Ay bende bekliyorum inşallah vardır ya 7.ayimiza girdik evleneli inşallah vardırBu streste yoruyor insanı var mo yok mu birde rahat görünmeye çalışıyorum eşime falan
Canım senin regli günün ne zamandıBu streste yoruyor insanı var mo yok mu birde rahat görünmeye çalışıyorum eşime falan
29 nisan da olmam gerekiyoduCanım senin regli günün ne zamandı
Hayırlısı inşallah vardır:) ne kadardır deniyorsunuzAy bende bekliyorum inşallah vardır ya 7.ayimiza girdik evleneli inşallah vardır
18 inde bekliyordum canım ama düzensiz benimki geçen ay 30 günde gelmişti o yüzden 18 diye düşünüyordum ama 2 gündür kahverengi pembemsi leke oldu. Bugünde doktora gidecektim sonuç göstermek için doktora söyledim gebelik olabilir dedi ama çıkmadı testte bende heveslenmiştim ama dediğim gibi belki de adetime var daha belki de yok kafalar karışıkCanım senin regli günün ne zamandı
2.3.ayimizdan beri deniyoruz bir umut diye ama olmuyo bu sefer umutluyum olacak gibi çok istiyoruz artık çevremizde çok bebek var haliyle adam da istiyo çevremde hep çocuk var diye bide ikizim de doğum yaptı 3Hayırlısı inşallah vardır:) ne kadardır deniyorsunuz
18 inde bekliyordum canım ama düzensiz benimki geçen ay 30 günde gelmişti o yüzden 18 diye düşünüyordum ama 2 gündür kahverengi pembemsi leke oldu. Bugünde doktora gidecektim sonuç göstermek için doktora söyledim gebelik olabilir dedi ama çıkmadı testte bende heveslenmiştim ama dediğim gibi belki de adetime var daha belki de yok kafalar karışık![]()
Benimle aynısın 18 ini beklicez canım erkenci davranmışsınHayırlısı inşallah vardır:) ne kadardır deniyorsunuz
18 inde bekliyordum canım ama düzensiz benimki geçen ay 30 günde gelmişti o yüzden 18 diye düşünüyordum ama 2 gündür kahverengi pembemsi leke oldu. Bugünde doktora gidecektim sonuç göstermek için doktora söyledim gebelik olabilir dedi ama çıkmadı testte bende heveslenmiştim ama dediğim gibi belki de adetime var daha belki de yok kafalar karışık![]()
Ah o çevredeki bebekler yok mu2.3.ayimizdan beri deniyoruz bir umut diye ama olmuyo bu sefer umutluyum olacak gibi çok istiyoruz artık çevremizde çok bebek var haliyle adam da istiyo çevremde hep çocuk var diye bide ikizim de doğum yaptı 3
aylık bı Minnoşumuz var onu görünce kucağına aldıkça bende iatiyorum artık kendi çocuğumu kucağıma almak istiyorum onu öpüp koklamak istiyorum diyo
Düzensiz olunca galiba ondan aceleci davrandımBenimle aynısın 18 ini beklicez canım erkenci davranmışsındaha bir hafta var inşallah bebişlerimiz gelmiştir. Kahverengi lekelenme iyiye işaret bebiş yerleşiyor olabilir başka belirtin var mı ben de hiç yok ama hiç belirtide aramıcam demiştirm ama bu kadar da belirtisizlik olmadı mı acaba dedirtiyo
![]()