kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Anladm canm insallah saglkla yukselir degerlerimz zaten benim henuz gecikmede olmadi ondandir diye dusunuyom ama bakalm
Tabii ki gecikme olmadığı icin adet gunu ve sonrasında daha güzel çıkacak değerlerin inşallah.
2gunde bir 2 katı olucak ve sağlıkla gidecek herşey insallah.

Tabii ki gecikme olmadığı icin adet gunu ve sonrasında daha güzel çıkacak değerlerin inşallah.
2gunde bir 2 katı olucak ve sağlıkla gidecek herşey insallah.
Vallahi Allah razı olsun sizden inanın oyle moral oluyosunuz ki anlatamam 🙏🙏

Vallahi Allah razı olsun sizden inanın oyle moral oluyosunuz ki anlatamam 🙏🙏
Cümlemizden razi olsun Rabbim insallah canim.
Ben hep derim sen ne istersen onu verir Rabbin sana iyi düşün iyi olsun, kötü düşünüp kötüyü çağırma diye.
Sendr inan ve cokca dua et canim hersey cok güzel olacak Allahin izni ile insallah 😍🤲🏼

Cümlemizden razi olsun Rabbim insallah canim.
Ben hep derim sen ne istersen onu verir Rabbin sana iyi düşün iyi olsun, kötü düşünüp kötüyü çağırma diye.
Sendr inan ve cokca dua et canim hersey cok güzel olacak Allahin izni ile insallah 😍🤲🏼
İnsallah canm Rabbim hepimizin gonlundekini hayrlisiyla versin insallah isteyen herkese bu duygu nasip olsun 🙏😊

İnsallah canm Rabbim hepimizin gonlundekini hayrlisiyla versin insallah isteyen herkese bu duygu nasip olsun 🙏😊
Aminn amin inşallah canım, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.

Kızlar benim adetim 2 gün geçti bugpn kan verdim malesef negatif ama benim belirtilerim var belki de psikolojik ama bir kaç gün bekleyip olmazsam yine kan versem mi mümkün mü yani

Kızlar benimde başıma şöyle bir olay geldi.22 eylülde embriyo transferi yapıldı bana.3 ekimde beta hcg 0,65 çıktı. doktorumda gebe değilsin ilaçları kullanma dedi.Çok üzüldüm beynim durdu. İlaçları bıraktım ve 8 ekimde adet oldum.O akşam adetimle beraber doku parçası gördüm pedde. Şİmdi aklıma dehşet bir soru takıldı.Acaba embriyo tutunmuştu da kan testi yanlış ölçüldü ve ben progestan ve estrofem ilaçlarını bıraktığım için mi düşük mü yaşadım.Aklımdan çıkmıyor bu soru

Ne çok erken test mağdurları varmış, şaşırdım.
Adetime 5 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. Şimdi adete 3 gün var. Yazıları okuyunca bir anda acaba bendede durum değişirmi diye düşünmeden edemedim.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bı konu hakkında bilgi almak istiyorum ben regla 11 gün varken yaşadığım belirtilerden dolayı test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı adetime henüz 6 gün varken regl oldum hala belirtiler devam ediyor kasik da batma mide bulantısı sizce bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba cok seneler gecmş üstünden ama yine de yazmak istedm 😊 adetim 3gün gecikti kan testi yaptrdm acilde makine bozuk dediler sonuç 2bucuk saatte cıktı 0.33 negatif dedi bugün 5 gün oldu hala adet olmadım ama negatif diye grip ilacı falan kullandm acaba o mu etkiledi yoksa pozitif cıkabilir mi kafam karıştı benimde😢

Merhaba acaba bir fikri olan yardımcı olabilir mi regle 4 gün var idrar testim negatif çıktı ama ultra erken test değildi bu ay ovulasyon takibi yaptim cok inanıyordum olacağına acaba pozitife döner mi yumurtlamanin üzerinden 11 gün geçti bu arada

Benimde adetimi 3 gün geçti evde test yaptım ikinci çizgi silikti, kan testi değeri sıfır 0 idi, acaba senin kan Değerin kacti canım yardımcı olursan sevinirim.

Merhaba arkadaşlar regle 10 gün kala genel bir kan testi vermiştim aile hekimine beta hcg de bakmis oysaki ben istemiyordum adet gecikmeden asla test yapmamaya söz vermiştim kendime değer 1.2 çıkmış acaba cok mu erken yumurtlamadan 8 gün geçti covid icin aşı olacağım meslekten ötürü hak verildi adeti bekliyordum gidip aşıyı olmalı miyim yoksa su an çok mu erken gebelik yok demek için

Sonucun ne canım hamile misin? Bende geçen ay adetimden sonra ovülasyon testleriyle doğurganlık dönemimi yakalyıp değerlendirdim ve adetim bu yaşıma kadar hiç geçikmezdi şuan 3.gün ama hala olmadım ilk gün olacak gibi ağrım oldu haff ama adet olmadım kan verdim negatid çıktı şimdi beklesem tekrar gitsem acaba varmıdor hala olamadım hasta çünkü

Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.
İnsanları boş umutlandırma in lütfen sizinkisi geç döllenmeyemiş bunu bilmiyorsanız öğrenin

Merhaba arkadaşlar.
26 Nisan adet tarihim. Regl olmama 3 gün var. Grip olduğum için doktora gittim. Doktora hamile olma durumum da var, ona göre ilaç yazabilir misiniz diye rica edince, benden kan testi istediler. Kan testinde beta hcg değeri, reglime 3 gün kala 0.5 cikti. Benim gibi değeri düşük çıkıp, adet gecikmesi yaşayınca hamile olduğunu öğrenen var mi.? Benim şuan kasık ağrım yok. Sadece hafif goguslerde şişkinlik var. Birde bir ala belim kuyruk sokumum ağrı olmusgu. Ama geçti. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

Merhaba arkadaşlar.
26 Nisan adet tarihim. Regl olmama 3 gün var. Grip olduğum için doktora gittim. Doktora hamile olma durumum da var, ona göre ilaç yazabilir misiniz diye rica edince, benden kan testi istediler. Kan testinde beta hcg değeri, reglime 3 gün kala 0.5 cikti. Benim gibi değeri düşük çıkıp, adet gecikmesi yaşayınca hamile olduğunu öğrenen var mi.? Benim şuan kasık ağrım yok. Sadece hafif goguslerde şişkinlik var. Birde bir ala belim kuyruk sokumum ağrı olmusgu. Ama geçti. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
Merhaba siz de değişiklik var mı

Merhaba siz de değişiklik var mı
Benimde 16-22 Mayıs arası yumurtlama dönemimdi.18-20-22 mayısta birliktelik oldu. 28 mayıstan beri kasık batmam var. Mide hassasiyetim var. 30 mayısta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı erken mi davrandım diye düşündüm çünkü şikayetlerimde geçmedi. Bat 4 Haziran 3 gün sonra.

X