kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Canim mutlaka bugun tekrar ya idrar testi yap ya kan testi hayırlı haber alacaksın inşallah 😍
Saat 9 da kan verdim canm savrszlkla bekliyorum saat gecmiyo ya 1 saate cikar dediler iş yerine geldim internetten takip ediyorm henuz cikmamis aminn canmm dua et nolur sevincli haberi alayim insllh destegin icin saol canm

Saat 9 da kan verdim canm savrszlkla bekliyorum saat gecmiyo ya 1 saate cikar dediler iş yerine geldim internetten takip ediyorm henuz cikmamis aminn canmm dua et nolur sevincli haberi alayim insllh destegin icin saol canm
Sonucunuz ciktimi acaba haber bekliyoruuzz:)

Kızlar ya sonuclarm cıktı fakat telefonda bilgi veremiyolarmıs sadece sonucların cıkıp ckmadıgını soyleyebiliriz dediler internet ekranina da dusmedi hastaneye gitmem gerekiyormus 😕😞 ama maalesef is yerindeyim

Canim hastanenin sitesinden gir laboratuvar sonuclarina e nabiza Geç düşüyo
Hastanenin sitesinden de surekli bakiyorum çıkmiyor canm ya artk olumsuz dusuneye basladm sabahtan beri hep aksilik
Once ozele gittim acilden yaptiramazsiniz poliknikler de 9 da acilacak dediler işe gidecegm icin bekleyemedm devlete gectim acilden yaptrdm devlette simdi de sonuclar icin gelmeniz gerekiyo diyolar ya hep aksilil cikti

Hastanenin sitesinden de surekli bakiyorum çıkmiyor canm ya artk olumsuz dusuneye basladm sabahtan beri hep aksilik
Once ozele gittim acilden yaptiramazsiniz poliknikler de 9 da acilacak dediler işe gidecegm icin bekleyemedm devlete gectim acilden yaptrdm devlette simdi de sonuclar icin gelmeniz gerekiyo diyolar ya hep aksilil cikti
Bubkadae aksiligin sonucu guzel olur belki oyle deme 😊

İnsallah dedigin gibi olur canm is yerinden izin aldm 12 de gitcem artk bakalm sonuc negatifse buyuk bi husranlk yaşarm ya 😕😕
Hayirlisi olsun canim uzulme diyemiyorum cunku beceremiyoruz. Hayirlisi deyip beklemek gerek. Insallah guzel haberi akirsin.

Canm kan sonucum cikti 49.24 😅😅 ama tekrat olcturmen gerek dedi fakat benim adet gunum gecmedi zaten pazartesi olmam gerekiyor su an icin deger iyi degil mi ne dersin
Yaa cok sevindim hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin allahim. Bizlere bebek isteyenlere de dua et nolur

Yaa cok sevindim hakkinizda hayirlisi olsun insallah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin allahim. Bizlere bebek isteyenlere de dua et nolur
Aminn canm Allah razı olsun insallah saglklı sekilde ilerler degerlerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hayrlisiyla en kisa zamanda insallah hayrli haberler aliriz sizden de canim 🙏🙏

Aminn canm Allah razı olsun insallah saglklı sekilde ilerler degerlerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hayrlisiyla en kisa zamanda insallah hayrli haberler aliriz sizden de canim 🙏🙏
doktora nezaman gitmeyi dusunuyorsunuz acaba bu degerle tahmini kac haftaliktir. Yumurtlama uzerinden kac gun gecince ogrendiniz uvulasyon takibi yapiyormuydunuz. Bir de belirtileriniz neydi . Cok soru sordum ama kusura bakma :)

Canm kan sonucum cikti 49.24 😅😅 ama tekrat olcturmen gerek dedi fakat benim adet gunum gecmedi zaten pazartesi olmam gerekiyor su an icin deger iyi degil mi ne dersin
Ay maşallah canim gayet iyi simdilik, sağlıkla ilerlesin inşallah sonrasinda sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim 😍🤲🏼

Ay maşallah canim gayet iyi simdilik, sağlıkla ilerlesin inşallah sonrasinda sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim 😍🤲🏼
Aminn canm cok saol Allah razi olsun sayenizde cesaretlenip gittim doktora ama doktor hic ilgilenmedi acile gitmistim 49 cikmis gebesin ama supheli de olabilir dedi

doktora nezaman gitmeyi dusunuyorsunuz acaba bu degerle tahmini kac haftaliktir. Yumurtlama uzerinden kac gun gecince ogrendiniz uvulasyon takibi yapiyormuydunuz. Bir de belirtileriniz neydi . Cok soru sordum ama kusura bakma :)
Canm eşim daha bilmiyor aksam haber verecegm esime doktora gitme konusunda o ne diyecek bakaym birlikte karar veririz
Benim bu ikinci denememdi cok sukur ilkinde zaten subat ayinda cok agir grip gecirdim tamda yumurtlama donemindi serum antibiyotik cok oldum negatif cikti
Mart ayinda laboquick ovulasyon testi ile talip yaptm ama yumurtlamayi gordukten sonra aa naslsa yumurtlama bitti vs. diyip calismalara ara vermedim hic cok sukur ikinci denemede oldu
Belirtilere gelince inanir msn hic bir belirtim yoktu ne mide bulantisi ne kasık agrisi ne de akıntı fln. Ben tamamen yil donumunde supriz olsun acaba hamilelik oldu mu diye deneyip testte ogrendm belirti fln yoktu canm
Ama ilk denememizde kendi kendime belorti ariyordum 😅😅😅

Aminn canm cok saol Allah razi olsun sayenizde cesaretlenip gittim doktora ama doktor hic ilgilenmedi acile gitmistim 49 cikmis gebesin ama supheli de olabilir dedi
Aciller öyle canim umursamıyorlar.
Değer henüz cok küçük olduğu icin oyle demistir.

X