kanda gebelik testi negatif çıkıp hamile olan var mı?

Aynen bende senden farksizim.. Bol bol mide bulantim oluyor vede yiyeceklerden kokudan tiksinmem var. Vede karnim o kadar şişki afedersin ama acayip gaz sıkışmasi var :KK43:
Aynen bend öyle bunlar stres belirtisi bence. Benim adetime 5 gün varken kan testim negatif çıktı acaba erken mi ama herkesin belli oluyo çok merak ettim yaptirdim inşallah erken olduğu icin negatiftir

Aynen bend öyle bunlar stres belirtisi bence. Benim adetime 5 gün varken kan testim negatif çıktı acaba erken mi ama herkesin belli oluyo çok merak ettim yaptirdim inşallah
Aynen bend öyle bunlar stres belirtisi bence. Benim adetime 5 gün varken kan testim negatif çıktı acaba erken mi ama herkesin belli oluyo çok merak ettim yaptirdim inşallah erken olduğu icin negatiftir

Valla hastaligim gecikene kadar hic aklimda bile yoktu canim ya diyordum yediklerimden mi boyle acaba diye ama hastaligim olmayinca şüpheye düstüm

tmm canım çok tesekkür ederim bende bekleneyi düşünüyorum zaten şuan adet ağrısı yok bi rahatsızlık yok o yüzden beklicem bende ama çok zor ya

Canim doktorum olmadigi icin ultrason p.yesiye kaldi :KK43: ama yinede haber verecegim sendede bi gelisme olursa yazarsin

Arkadaşlar Merhaba ben de yeni katıldım Allahim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin. 23ocak regl oldum gecikti bu ay kan testi de negatif çıktı. adet agrilarim vardi onlar da gecti. hala neden adet olmuyorum anlamiyorum. sizce bu geç dollenmeyle ilgili bi durum olabilir mi

Arkadaşlar Merhaba ben de yeni katıldım Allahim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin. 23ocak regl oldum gecikti bu ay kan testi de negatif çıktı. adet agrilarim vardi onlar da gecti. hala neden adet olmuyorum anlamiyorum. sizce bu geç dollenmeyle ilgili bi durum olabilir mi

Merhaba canim. Valla ahh bende anlasam en son ocak 16da hastalandim. Ama ne kanda nede baska biseyde cikmiyor.. Biraz daha bekle ultrasona gir derim

Merhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?

[QU
Merhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?

="Btayman, post: 39664537, member: 663319"]Merhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?[/QUOTE]
ayni zamanda adet olmusuz.ben de pzt kan testi yaptirdim negatif cikti.hala adet olmayi bekliyorum. göğüslerim de şişti .sabah idrar testi yaptim o da negatif. anlamsiz şeyler oluyor vucudumda :)

Bende
[QU

="Btayman, post: 39664537, member: 663319"]Merhaba bende en son adetimi 24 ocakta oldum. Altı gün geçti. Iki gün önce kan testi yaptım ama negatif çıktı. Burda yazılanları okuyunca acaba mı demeden edemedim. Hiç bir ağrım yok sanki hala adet olmayacakmışım gibi geliyor. Hamile olabilir miyim?
ayni zamanda adet olmusuz.ben de pzt kan testi yaptirdim negatif cikti.hala adet olmayi bekliyorum. göğüslerim de şişti .sabah idrar testi yaptim o da negatif. anlamsiz şeyler oluyor vucudumda :)[/QUOTE]
ne olduğunu anlayamıyorum. Sürekli karnım aç ama göğüslerimde bir belirti hissetmiyorum çok acayip bir durum

Arkadaşlar 1 Şubat adet tarihim 3 martta doktora gittim alttan muayene etti rahmin kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi kan verdim bişey çıkmadı bugün sanki adet olmuşum gibi belim çatlıyor tuvalete girip çıkıp bi hal oldum acaba adet oldum mu diye kanı erken vermiş olabilir miyim gidip bi daha versem mi acaba ağrıdan duramıyorum da ilaç içsem içemiyorum arada derede kaldım :KK43:

Arkadaşlar benim adetim 15 gün gecikti dün kan testi yaptirdim sonuc negatif çıktı ya kafam allak bullak pco var bende ama ağır değilmiş 19 kilo verdim gebe kaldim diye sevinmistim ama hala da adet olmadım böyle şeyler yaşayıp hamile olan var mı?

:)) bu mesaj beni çok umutlandırdı. benim de ilk kez adetim 5 gün gecikti. bugün kan testi yaptırdım 1.20 negatif çıktı ama ben hamile olduğumu hissediyorum. kesin sonucu ultrasonla mı öğrendiniz acaba? ben birkaç gün sonra yeniden test yaptırmayı düşünüyorum. Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun...

Cnm kan testinde negatif çıktı demi benim adetim 15 gün gecikti dün kan testi yaptirdim sonuc negatif çıktı ama hala acaba gebemiyim diyorum

mrb arkadaşlar ben de yeniyim aranızda.. Rabbim herkese hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip etsin :KK66: benim adetler düzensiz, klomen kullandım bu ay.. yumurtlama tarihimi aşağı yukarı anladım bir hafta önce idi. dün doktora gittim kan da negatif çıktı malesef ::KK43: erken mi oldu kan testi bi fikri olan var mı? yani yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik kanda kesin sonuç verir acaba ?

Meraba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Eşimle 5 aydır çocuk düşünüyoruz. Adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve çok silik ikinci çizgi çıktı.ertesi gün normal testlerden yaptım negatif bugun tekrar yaptım normal testten tekrar negatif çıktı. Ama göğüs uçlarım çok sızlıyor kasıklarımda çok sancım var. Daha önceki adet belirtilerinden farklı bu ay o yüzden hamilemiyim düşüncesi aklımdan çıkmıyor.

mrb arkadaşlar ben de yeniyim aranızda.. Rabbim herkese hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip etsin :KK66: benim adetler düzensiz, klomen kullandım bu ay.. yumurtlama tarihimi aşağı yukarı anladım bir hafta önce idi. dün doktora gittim kan da negatif çıktı malesef ::KK43: erken mi oldu kan testi bi fikri olan var mı? yani yumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik kanda kesin sonuç verir acaba ?
Meraba canım. Ben yumurtlamadan sonra 15. Gün çıkıyor diye biliyorum kesin olarak. Ama kişiden kişiye değişir okuduğum yazılarda çıkmayıp daha sonrasında hamile kalanda var canım sen yinede dikkatli ol her ihtimal olabilir. Bekle tekrar yaptır için rahat değilse

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) bişey soracağım bende sizler gibi bebiş istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.ben bu ayın 6 sinda adet olacaktım ama olmadı 4.gün kan testi yaptım negatif çıktı 15 gün geçti hala olmadım sizce ne yapmalıyım...

X