- Konu Sahibi yagmurbebek
Benım de adetıme 3 gÜn var hadı bakalım hayırlısı hepımız ıÇın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani değerin iki kat artması mı gerekiyor
slm kızlar. 26 günde bir regli oluyorum ve şaşmaz asla. bu ay bazı değişiklikler hissettim ve reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım. tam 2 çıktı yani gebe değilim yazıyordu. 16sında regli olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı. herhalde bende bir sorun var demeye başlamıştım. 3 gün sonra tekrar sabah idrar testi yaptım negatifti. evde kalan son testi de öylesine akşamına yaptım ve positifi gördüm. kan testim negatif çıkınca bu sayfayı okumuştum acaba olabilir mi diye. olabliyormuş demek :)
kızlar selam.. son adetim 2 kasım. 1 2 3 aralık gibi gelmesi gereken adetim yok yani çok geciktti. 17 aralıkta kan testi yaptırdım. 11.81 çıktı. doktor da düşük değer dedi. kesin demedi. 10 gün sonra gel dedi haftaya pazartesiye kadar nasıl sabredecğim. idrar testi yapmaya da korkuyorum negatif çıkacak diye.. bu arada planlı bir çalışma değil.seneye düşünüyorduk bebeği. ama 11.81 çıkınca negatif olmadığını öğrenince ne kadar bebek istediğimi ne kadar hazır olduğumu anladım. böyle olan var mı?? başta pozitif ama düşük değerden yükseleneler var mı????
didmus zayıf bir ihtimal gibi gözüküyor. Belki geç döllenme olursa bir ihtimal reglin geçeince kan testini tekrarla. Benim su anda 8 gün gecikti. 4 gün gecikmenin üstüne test yapım negatifti. gecikmenin 6. günü dr. gittim muay. etti gebelik gözükmüyor dedi. yalnız yumurtan geç çatlamış 1 hafta bekle kan testi yap negatif cıkarsa söktürücü verdi. bekliyorum bende
kızlar mrb ben adetim gecmeden önce beta hgc tsti yptırdım sonuç 0.19 du şimdi adetim geceli 15 gün oldu yine test yaptırsammı
?? hafif bulantım ve göğs uclarmda hassasiyet var _
canım bence adetınızı 30 gunde bır oluyormus gıbı baz alın ve ustune 10 gun ekleyın kısacası 40. gununzu gectıysenız bır kan testı yaptrmanzı onerırım
kızlar mrb ben adetim gecmeden önce beta hgc tsti yptırdım sonuç 0.19 du şimdi adetim geceli 15 gün oldu yine test yaptırsammı
?? hafif bulantım ve göğs uclarmda hassasiyet var _