• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda beta-hcg negatif çıkıp hamile sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

bayanlar bendede aynı durum klomen kullandım adetim ilk defa 3 gün gecikti ama bhcg 2,36 yani negatif çıktı halada adet olmadım boşuna umutlanmamalıyım di mi?

slm kızlar. 26 günde bir regli oluyorum ve şaşmaz asla. bu ay bazı değişiklikler hissettim ve reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım. tam 2 çıktı yani gebe değilim yazıyordu. 16sında regli olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı. herhalde bende bir sorun var demeye başlamıştım. 3 gün sonra tekrar sabah idrar testi yaptım negatifti. evde kalan son testi de öylesine akşamına yaptım ve positifi gördüm. kan testim negatif çıkınca bu sayfayı okumuştum acaba olabilir mi diye. olabliyormuş demek :)

slm kızlar. 26 günde bir regli oluyorum ve şaşmaz asla. bu ay bazı değişiklikler hissettim ve reglime 3 gün kala kan testi yaptırdım. tam 2 çıktı yani gebe değilim yazıyordu. 16sında regli olmadım idrar testi yaptım negatif çıktı. herhalde bende bir sorun var demeye başlamıştım. 3 gün sonra tekrar sabah idrar testi yaptım negatifti. evde kalan son testi de öylesine akşamına yaptım ve positifi gördüm. kan testim negatif çıkınca bu sayfayı okumuştum acaba olabilir mi diye. olabliyormuş demek :)

bu yazıyı oluyunca sevindim.Sabırsızlanarak adetimin 14.gününde kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı..şimdi beklemedeyim daha adetime 10 gün var.bilmiyorumkismile

Arkadaşlar öncelikle hepinize Merhaba aranıza yeni katılan biri olarak sorum olacaktı adet günüm 1 hafta geçti ilk yaptığım testte 2.çizgi silikte olsa çıktı ama ertesi akşam yaptığım testte negatifti:( acaba idrarda çıkmayıp kan testinde belli olabilir mi?kanda kesin belli olur fakat idrarda çıkmayan durumlar olabiliyor mu?Böyle bi durum yaşayan var mı?deneyimlerini paylaşana herkese şimdiden teşekkür ediyorum...

kızlar selam.. son adetim 2 kasım. 1 2 3 aralık gibi gelmesi gereken adetim yok yani çok geciktti. 17 aralıkta kan testi yaptırdım. 11.81 çıktı. doktor da düşük değer dedi. kesin demedi. 10 gün sonra gel dedi haftaya pazartesiye kadar nasıl sabredecğim. idrar testi yapmaya da korkuyorum negatif çıkacak diye.. bu arada planlı bir çalışma değil.seneye düşünüyorduk bebeği. ama 11.81 çıkınca negatif olmadığını öğrenince ne kadar bebek istediğimi ne kadar hazır olduğumu anladım. böyle olan var mı?? başta pozitif ama düşük değerden yükseleneler var mı????

kızlar selam.. son adetim 2 kasım. 1 2 3 aralık gibi gelmesi gereken adetim yok yani çok geciktti. 17 aralıkta kan testi yaptırdım. 11.81 çıktı. doktor da düşük değer dedi. kesin demedi. 10 gün sonra gel dedi haftaya pazartesiye kadar nasıl sabredecğim. idrar testi yapmaya da korkuyorum negatif çıkacak diye.. bu arada planlı bir çalışma değil.seneye düşünüyorduk bebeği. ama 11.81 çıkınca negatif olmadığını öğrenince ne kadar bebek istediğimi ne kadar hazır olduğumu anladım. böyle olan var mı?? başta pozitif ama düşük değerden yükseleneler var mı????

canım büyük ihtimalle geç döllenme ve kimyasal gebelik yaşıyorsun.. adetin çok gecikmiş değer bu kadar düşük normal değil... bnm kimyasal gebeliğimde adet günümde 60 çıkkmıştı kan testim sonra kanamam olup 0lanmıştı kimisi kanama olmadanda sıfırlanıyormuş seni üzmek istemem ama hamileyim diye kaptırma kendini daha sonra cok daha fazla üzülürsün yoksa hakkında hayırlısı olsuun ...sağlıklı olur inşallah....

sağol canım.. ben zaten bu aralar gebelik düşünmüyordum bu kadarı bile sürprizdi..ama bu aydan itibaren başlamayı düşünüyoruz artık. anca olur diyorum... Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar..

kızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı :(
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum :19:

Arkadaşlar merhaba,

7 aydır bebek istiyoruz fakat bir türlü olmadı tüm tetkikler olumlu çıktı yani görünürde hiç bir problem yok.Ben de bu ay yumurtlama gününü tespit eden testlerden aldım ve o günü tespit edip ona göre çalışmalarda bulunduk :) o tarih de 24-25 Temmuza denk geliyor. Adetim de oldukça düzenli bir şekilde 28 günde bir oluyor.Yani 7,8 ya da 9 Ağustos gibi adet olmam muhtemel eğer bebiş yoksa.Ben dayanamayıp dün yani 4 Ağustosta adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım değer 1.95 çıktı. Daha önceki aylarda da bir kaç kez kan testi yaptırmışlığım var onlar hep standart 0.5 çıkmıştı. Biraz umutlandım şuan negatif tabi ama acaba yükselir mi? Benim gibi olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Teşekkürler

didmus zayıf bir ihtimal gibi gözüküyor. Belki geç döllenme olursa bir ihtimal reglin geçeince kan testini tekrarla. Benim su anda 8 gün gecikti. 4 gün gecikmenin üstüne test yapım negatifti. gecikmenin 6. günü dr. gittim muay. etti gebelik gözükmüyor dedi. yalnız yumurtan geç çatlamış 1 hafta bekle kan testi yap negatif cıkarsa söktürücü verdi. bekliyorum bende

didmus zayıf bir ihtimal gibi gözüküyor. Belki geç döllenme olursa bir ihtimal reglin geçeince kan testini tekrarla. Benim su anda 8 gün gecikti. 4 gün gecikmenin üstüne test yapım negatifti. gecikmenin 6. günü dr. gittim muay. etti gebelik gözükmüyor dedi. yalnız yumurtan geç çatlamış 1 hafta bekle kan testi yap negatif cıkarsa söktürücü verdi. bekliyorum bende

sağol canım hayırlısı diyelim

Merhaba ben normalde her ay 1 hafta ya da 4-5 gün önceden adetimi görürüm.Ve 2 hafta öncesinden göğüs ağrılarım başlar.Geçen ay 16.sında adet olmuştum ve 1 hafta sürer hep.Bu ay çok ilginç bişe oldu.Adet günüme 1 hafta kala 2-3 gün çok az lekelenme oldu.Pembe kahve gibi.Ve göğüs ağrım hiç olmadı.Fakat 3 gündür baş ağrısı çekiyorum.Velhasıl şimdi adetim 2 gün geçti hala adet olmaadım ve kasıklarım çok ağrıyo.Sürekli beyaz balgamsı akıntım oluyor.Dün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Değer 2,0 çıktı.Gebelik yok dediler.Ben yinede emin olamıyorum.Hamile olabilirmiyim?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

kızlar mrb ben adetim gecmeden önce beta hgc tsti yptırdım sonuç 0.19 du şimdi adetim geceli 15 gün oldu yine test yaptırsammı
?? hafif bulantım ve göğs uclarmda hassasiyet var _

kızlar mrb ben adetim gecmeden önce beta hgc tsti yptırdım sonuç 0.19 du şimdi adetim geceli 15 gün oldu yine test yaptırsammı

canım bence adetınızı 30 gunde bır oluyormus gıbı baz alın ve ustune 10 gun ekleyın kısacası 40. gununzu gectıysenız bır kan testı yaptrmanzı onerırım

cok saol canm .geceli 15 gün oldu idrarda cıkarmı acaba ?

canım bence adetınızı 30 gunde bır oluyormus gıbı baz alın ve ustune 10 gun ekleyın kısacası 40. gununzu gectıysenız bır kan testı yaptrmanzı onerırım

sat 08.02.2014
dün kan testi yaptırdım beta hcg 0.2 çıktı
çok belirtim vardı normalde adete 2 gün kala olan tüm belirtilerim 10 gün önceden başlamıştı hamile değilim diye çok üzüldüm :(
sizde adet günü geldiğinde bu değer düzelirmi ?
hala hamile olma ihtimalim var mı?

Mrb ben de ayni sizler gibiyim 5 gun geciktim beklemedeyim kan testi negatif olmazsam10 gun sonra tekrar gitcem doktora

Kizlar dayanamadim adete 5 gun kala kan testi yaptim ovulasyonun 8. Gunu hcg 1,2 cikti hamile olma olasiligim var mi sizce. Umitlenmeyim nasil olsa yoktur diye test yapayim dedim iyice kafam karisti

Back