Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
merhaba arkadaşlar
bu ara taşınmadan dolayı interneti kestirdik filan o yüzden giremedim, nasıl size yetişeceğim bilmiyorum:) bir yerleşeyim sonra yetişirim inşallah
ekrulumcum program konusunda üzüldüm kendi başıma yapmaya çalışsaydım benim başıma da gelirdi herhalde sağolsun eşim halletti

bende diyorum nerelerde bizim draj, sesi soluğu çıkmıyor, programı öğrendi artık buralara yolu düşmüyor...tekrar hoşgeldin...:)

gerçekten çok güzeller ben çok severim elişi yapmayı kanaviçeye hele bayılırım çok güzel stres atılıyo herkese tavsiye ederim.ellerine saglık arkadaşım.

gerçekten çok güzeller ben çok severim elişi yapmayı kanaviçeye hele bayılırım çok güzel stres atılıyo herkese tavsiye ederim.ellerine saglık arkadaşım.

teşekkür ederim, bende bugünlerde kanaviçeyle yatıyorum kanaviçeyle kalkıyorum resmen...en az örgü kadar strese deva bir uğraşı...

halk eğitimin kursuna gidiyorum
kurdela nakışı tel kırma falan
şu an kendime salon takımı yapmaya çalışıyorum

arkadaşlar fanatik kulüplerde bizimde bir kulubümüz var, ama kimse rağbet etmiyor oraya haydi kanaviçe severler, kanaviçe öğrenmek, kanaviçenin sırlarına vakıf olmak isteyenler bir şeyler yazın oraya..artı neler yazabiliriz neler yapabiliriz fikirlerinizi bekliyorum...

sercancığım kumaşımı aldım ama hiç içime sinmedi çıkrıkçılardan aldım bende ama eve gelince vazgeçtim bilmiyorum ne yaparım tekrar kumaş alacağım sanırım

canım ya senden hala havlu kenarı beklıyorum ama unuttunmu benım canım benım ben yınede hatırlatıyım ozman beklıyorum canım o zevkıl ellerınle guzel genıs havlu kenarları

ekrulum, kadının daha net şemalarını buldum, onları yükledim, bir kez daha bak istersen...

Şeniz

canım arkadaşım,sen o kadar güzel ev şemaları verdin ve vermeye devam ediyorsunki...onu bulamamışın.....önemli değil...elindekileri heyacanla bekliyorum ama:sm_confused:

sorma doktorcuğum başıma gelenleri:bbo:benim eşimde yok öyle şeyler tam bir int cahili sevgili eşim...girer gazete okur...meb.gov.a girer....ders notları...ve okulla ilgili çalışmlarını yapar çıkar...sevmiyor pc de zaman geçirmeyi....bende bilmiş şutarafagittikendim halletmeye çalıştım....aman ne sıkıntı idi ...kabus bile gördüm vallahi...ama çok şükür hallettima.solsun bir musibet bin nasihatten evladır değil mi....tabii hala kullanamıyorum o başka...dosyaya tıklıyorum benim pc mdeki klasörleri gösteriyor fakat açmıyor...yani seçim yapamıyorum....sanırım sercanın başına ekşiyeceğim yine bana öğretmesi için....öğretirsin değil mi sercan ...:çok üzgünüm:....

arkadaşlar fanatik kulüpler bölümünde kanaviçe sevenler için bir kulüp açtım...bakın bakalım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kanavice-ve-goblen-sevenler-kulubu-t 141367/index.html

bende dün gece bir ara girdim örgü topiği açmışın orda dolanıp durdum....bak sen bizim hatuna fanatik klübede yetişmiş....yakışır arkadaşıma şimdi burda oraya gideceğim.......kaldığım sayfaları (her topiğinde) not alıyorum...bu ara pc de çok kalamıyacağım....bütün evi döktüm sercantatlicadiarzuşu son dönemlerde biliyorsun sıkkındım ya evle doğru dürüst ilgilenmemiştim zaten...bayramda bahanem oldu evin her yanına daldım....çok ihmal etmem evi, ama bu dönem edince evin her yeri gözüme batmaya başlamıştı..huyumu biliyorum...şimdi bu şekil temizlik yapmazsam aklım oralarda kalacak...ve ben senin sayfalarında ve klübümde gönül rahatlığı içinde gezemiyecem...o yüzden bodosloma daldım eve:roflol:biran önce bitirip rahatça takılayım diye....yapacaklarımı seçeceğim,sıraya koyacağım..çok işim var benim burda Allah'ın izni ile....canım benim ya...iyiki seni tanıdım bana bu sayfalarla ve dostluğunla terapi gibi oldun vallahi....dur içimden geldi öpecem seniŞeniz...ben şimdi şu fanatiklere açtığın topiğe gidiyorum...sonra yatağa...yarın bir dünya iş beni bekliyor....(sakın banada kızmayasın topiğime sohbet yapıyor diye ??nazımı kullanıyorum sana)

gittim ama kilitlenmiş topicler(hülyanın açtığıda):çok üzgünümlsun sercan'cığım biz seni burda zaten buluyoruz:sm_confused:umarım üzmemiştir bu durum seni..........:1hug:Şeniz...aslında niye olmasındıki...şemalar vermek başka şey...severlerin bir arada bulunup fikir alışverişi...ve yönlendirme yapacakları öğretici olacak bir klüp altında bulunmak başka bir şey....aman ne ise önemli değil vardır bir bildikleri...biz burda buluşmaya devam o zaman....a.s:1hug:

sercancığım kumaşımı aldım ama hiç içime sinmedi çıkrıkçılardan aldım bende ama eve gelince vazgeçtim bilmiyorum ne yaparım tekrar kumaş alacağım sanırım

güzelim bana da ilk aldığım kumaş da öyle olmuştu, içime sinmemişti, şimdi evde duruyor...kumaş isimlerini de bilmiyorum ki sana şunu al diyeyim, off...sırf bu yüzden bir dükkan açacam her türlü kanaviçe kumaşı nakış malzemesi satan, vallahi açacam sonunda...ben biraz araştırayım belki kumaşın ismini bulurum...olur mu?

canım ya senden hala havlu kenarı beklıyorum ama unuttunmu benım canım benım ben yınede hatırlatıyım ozman beklıyorum canım o zevkıl ellerınle guzel genıs havlu kenarları

canım ihmal ettim o topiği bir süredir, bugünlerde kk ya karşı pek bir iştahsızım...ama haftasonu söz, istediklerini yükleyeceğim...sen takipte kal..

canım az önce gördüm, özelden konunun moderatörüne mesaj attım...gerekçesi bana göre oldukça ilginç bir gerekçe...çok üzüldüm ama ...bu kk bazen insana resmen "git burdan bugüne kadar yaptığın katkıların üzerine bir su iç, nasıl olsa bizim için önemli değil, biz körlerle sağırlar birbirini ağırlar şeklinde mutluyuz " diyor gibi...neyse, yakında banlenirsem hiç şaşma...

arkadaşlar bir süredir sağlık problemleri yüzünden tüm topiklerimi ihmal ediyorum farkındayım...ama kısa zamanda toplayacağım herşeyi...hızlı bir şekilde devam edeceğim..tabi başka bir sorun çıkmazsa...

banada eşim süpriz yapmış el nakış rehberi diye bir kitap almış içinde bir sürü teknikler kumaş isimleri ip çeşitleri filan var.
kumaş isimleri olarak keten, keçe, ipek tafta, pamuklu ekose, çizgili kumaş, tekli kanava, plastik kanava, çifli kanava, hardanger kumaşı, evenweave, tek iplikli evenweave vede etamin diye sıralamış kumaşçılardan bu kumaşlara bakın isterseniz belki içinden bir tanesine masa örtüsü yapılabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…