- Konu Sahibi sercansenay
-
- #1.381
merhaba arkadaşlar
bu ara taşınmadan dolayı interneti kestirdik filan o yüzden giremedim, nasıl size yetişeceğim bilmiyorum:) bir yerleşeyim sonra yetişirim inşallah
ekrulumcum program konusunda üzüldüm kendi başıma yapmaya çalışsaydım benim başıma da gelirdi herhalde sağolsun eşim halletti
gerçekten çok güzeller ben çok severim elişi yapmayı kanaviçeye hele bayılırım çok güzel stres atılıyo herkese tavsiye ederim.ellerine saglık arkadaşım.
çok güzeller ya.
ben de nakış kursuna gidiyorum çok harikalar
ekrulum, kadının daha net şemalarını buldum, onları yükledim, bir kez daha bak istersen...
ekrulum bu arada kötü haber şu beğendiğin ev vardıya ne yazıkki daha düzgün bir şemasını bulamadım ama aramaya devam ediyorum, birde tavuskuşunun, ne yazıkki onunda şemasını bulamadım...ama sana bir kaç güzel tavuskuşu ve ev buldum, onları da en kısa zamanda yükleyeceğim...
merhaba arkadaşlar
bu ara taşınmadan dolayı interneti kestirdik filan o yüzden giremedim, nasıl size yetişeceğim bilmiyorum:) bir yerleşeyim sonra yetişirim inşallah
ekrulumcum program konusunda üzüldüm kendi başıma yapmaya çalışsaydım benim başıma da gelirdi herhalde sağolsun eşim halletti
arkadaşlar fanatik kulüpler bölümünde kanaviçe sevenler için bir kulüp açtım...bakın bakalım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kanavice-ve-goblen-sevenler-kulubu-t 141367/index.html
sercancığım kumaşımı aldım ama hiç içime sinmedi çıkrıkçılardan aldım bende ama eve gelince vazgeçtim bilmiyorum ne yaparım tekrar kumaş alacağım sanırım
canım ya senden hala havlu kenarı beklıyorum ama unuttunmu benım canım benım ben yınede hatırlatıyım ozman beklıyorum canım o zevkıl ellerınle guzel genıs havlu kenarları
gittim ama kilitlenmiş topicler(hülyanın açtığıda):çok üzgünümlsun sercan'cığım biz seni burda zaten buluyoruz:sm_confused:umarım üzmemiştir bu durum seni..........:1hug:Şeniz...aslında niye olmasındıki...şemalar vermek başka şey...severlerin bir arada bulunup fikir alışverişi...ve yönlendirme yapacakları öğretici olacak bir klüp altında bulunmak başka bir şey....aman ne ise önemli değil vardır bir bildikleri...biz burda buluşmaya devam o zaman....a.s:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?