• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
biraz geç oldu özür imageshack sayfası hata verip durdu da..

pek güzel çıkmadı taramada anlayabilirsin inş..

canım çok teşekkürler, ben linki düzeltip tekrar yayınladım..umarım birçok kişinin işine yarayacak..tekrar çok teşekkürler...

tara0001vz9.jpg

sercancım, öncelikle çok geçmiş olsun yeğenin için canım.inan ki çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca.ama sanırım o kreşten kapmış olabilir hastalığını.benim iki oğlumda rahatsızdı ve bende onları bugün doktora götürdüm.tekrar geçmiş çok geçmiş olsun canım.umarım en yakın zamanda iyi olur.

sercancım, öncelikle çok geçmiş olsun yeğenin için canım.inan ki çok üzülüyorum çocuklar hasta olunca.ama sanırım o kreşten kapmış olabilir hastalığını.benim iki oğlumda rahatsızdı ve bende onları bugün doktora götürdüm.tekrar geçmiş çok geçmiş olsun canım.umarım en yakın zamanda iyi olur.

canım çok saol, seninkilere de geçmiş olsun...inşallah kendine gelir birkaç güne, evdeyiz şimdilik...bu aylar çok zor çocuklar için..hepsine geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım. Çocuklar için gerçekten çok zor bir hastalık, basit bir virus ama insanı dermansız bırakıyor işte...ama emin ol çocuklar bizden dayanıklı çıkıyorlar genelde:)
Rabbim çocuklarımızı ve sevdiklerimizi hastalıktan korusun....

canım çok saol, seninkilere de geçmiş olsun...inşallah kendine gelir birkaç güne, evdeyiz şimdilik...bu aylar çok zor çocuklar için..hepsine geçmiş olsun...

sercancım sağol canım:1hug:.inan ki az önce yazacaktım sana ama benim küçük oğlum çok kötü kustu ve ortalığı batırdıkafamçokkarıştı.neyse ki temizledim de şu an yazabiliyorum .inşallah çok kısa zamanda iyi olurlar hepsi de...iyi geceler canım.

ayyy bu modeller çok güzel... çok tesekkur ederim bu konuda degindiginiz için. bizde adettir;gelin kız kaynanasına kanaviceden yer minderi ile kırlent verir {kaynana minderi}, bende model dusuyodum. bu süper oldu :DD öptüm sevgiler

ayyy bu modeller çok güzel... çok tesekkur ederim bu konuda degindiginiz için. bizde adettir;gelin kız kaynanasına kanaviceden yer minderi ile kırlent verir {kaynana minderi}, bende model dusuyodum. bu süper oldu :DD öptüm sevgiler

canım çok sevindim işine yaradığı için. yastık modelleri işine yarıyorsa daha yükleyebilirim, sen yeterki nasıl bir şey istediğini söyle...

Merhabalar... Yılbaşı hediyesi olarak anneme ve bir arkadaşıma gül işledim. Kurdelenin ucuna işlemek için bi "G" harfi bir de "Ç" harfi şeması lazım. El yazısı tarzında olursa çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler...

Merhabalar... Yılbaşı hediyesi olarak anneme ve bir arkadaşıma gül işledim. Kurdelenin ucuna işlemek için bi "G" harfi bir de "Ç" harfi şeması lazım. El yazısı tarzında olursa çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler...

canım hemen yüklüyorum...eski sayfalarda vardı ama sanırım onlar el yazısı değildi...hemen bir kaç seçenek sunayım sana...

arkadaşlar bunlar genelde kumcadisinin istediği harfler albenin tamamı diil...isteyen olursa diğer harfleri de yüklerim

kumcadisiumarım içlerinde işine yarar bir şeyler vardır...

Back