• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
canım ben keçiörendeyim ipleri ulustan çok kolay buluyorum tabi kızılaydada var ama kumaşları bulmak o kadar kolay olmuyor

canım çok saol yardımın için benim kardeşimde keçiörende oturuyor, geçen kış orada bir türlü yün alacak yer bulamamıştım. ulus ta dediğin gibi bir kaç yer biliyorum. bugün hastane de işim vardı valla ölüyorum hastalıktan ama dayanamadım çıkrıkçılara gittim ve yine dediğin gibi kumaş bulamadım, ya ben çok gerisinde kaldım bu işlerin ya da yanlış yerlere bakıyorum bir türlü aradığım şeyleri bulamıyorum...neyse 2 güzel masa örtülük kumaş aldım şimdi deniyorum bakalım olacak mı?

buarada geçmiş olsun ben de çok hastayım sen yine doktora gitmişsin ben evde sürünüyorum

canım çok saol, sana da geçmiş olsun, aslında ben doktora grip için gitmedim ama doktor saolsun ona da ilaç yazdı..çok zor bu grip valla, hemen bence bir ilaç felan yazdır yoksa çok süründürür...

ben kumaş olarak, adını da tam bilmiyorum ama hafif delikli gibi yumuşak bi kumaş aldım.etamine göre çok ince delikli, adam bunlardan genelde masa örtüsü yapılıyor dedi...zaten ismiyle istemedim gördüm ben bundan istiyom dedim...keşke adını sorsaydım, çıkrıkçılarda buldum, metresi 7,5 milyondu birinin diğerinin 10 milyon...adını da bilmiyorum ki..

kumaşın çok güzel bu tür kumaşlarda çok daha güzel oluyor ben bu tür kumaşları çok kullandım ama hocalarımız alırdı o yüzden nereden alındığını bilmiyorum eminim çok güzel olacak kolay gelsin

sercancığım eline sağlık hayatım:)))aldım hele kaplanla yavrusu çok güzel..şu kadın portreside çok güzelmiş ama şemalar netleşmiyor canım....sen iyileşte bakarız öpüyorum...

sercancığım eline sağlık hayatım:)))aldım hele kaplanla yavrusu çok güzel..şu kadın portreside çok güzelmiş ama şemalar netleşmiyor canım....sen iyileşte bakarız öpüyorum...

saol canım. kadın biraz silik çıkmış, hemen araştırıyorum yenisini bulmak için, bu arada diğerleri de aklımda tavuskuşu ve o ev, bulur bulmaz yükleyeceğim...

ekrulum bu arada kötü haber şu beğendiğin ev vardıya ne yazıkki daha düzgün bir şemasını bulamadım ama aramaya devam ediyorum, birde tavuskuşunun, ne yazıkki onunda şemasını bulamadım...ama sana bir kaç güzel tavuskuşu ve ev buldum, onları da en kısa zamanda yükleyeceğim...

Back