• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602

ben sana daha örnek bulabilirsem yüklerim buraya, bitince bekliyorum el emeklerimize yüklemeni. bir sorun olursa ben buralardayım, yardımcı olurum...

bu günüm bilgisayar başında geçti.139 sayfanın hepsine bu gün baktım.ben tam bir kanaviçe delisiyim övünmek gibi olmasın birazda anlarım. modeller bir harika gerçekten çok beğendim masa örtüsü peçeteler yapıcam ama o kadar güzeller ki karar veremedim.sercansenaycım sana çoooooook teşekkür ederim aylardır netteyim bu kadar güzellerini görmedim

bu günüm bilgisayar başında geçti.139 sayfanın hepsine bu gün baktım.ben tam bir kanaviçe delisiyim övünmek gibi olmasın birazda anlarım. modeller bir harika gerçekten çok beğendim masa örtüsü peçeteler yapıcam ama o kadar güzeller ki karar veremedim.sercansenaycım sana çoooooook teşekkür ederim aylardır netteyim bu kadar güzellerini görmedim

canım çok teşekkürler...beğenmene çok sevindim. daha elimde çok güzel modeller var eklemeye devam edeceğim...umarım onları da beğenirsin...

hiloşcum bu arada ankaralısın galba, kanaviçe malzemelerini nerelerden alıyorsun? bana bir fikir verirmisin?ama sakın direk dükkan ismi felan yazma kk da yasak, reklama giriyor, olmazsa baan özel mesaj atabilirsin..

Maşallah barakallah hanımlar.
Bizler çalışan hanımlardanız sadce bakıyoruz :(

:bbo::bbo:sercanda çalışıyor annem:sm_confused:ama çalışıyorum diyorsun...avatarında çalışmıyor yazıyorkafamçokkarıştı....hem ben çalışırkende el işlerine çok olmasada zaman ayırırdım ...terapi gibi hayatım dinlendirici ...birde zevk alma derecesi önemli galiba,böyle şeylerden çok zevk alınca ne yapıp edip zaman yaartıyor insana.s:1hug:

sercaaaannn senin bu arkadaşın varya şutarafagittiyani ben....senin şu dr arkadaşımıza bahsettiğin programı araken......dur özelden söyliyeyim sanayasakkelime

sercaaaannn senin bu arkadaşın varya şutarafagittiyani ben....senin şu dr arkadaşımıza bahsettiğin programı araken......dur özelden söyliyeyim sanayasakkelime

canım var ya annenin sözüne bayıldım bu arada...eh bundan sonra yeri geldiğind ebende kullanırım...özelden bir şeyler yazdım, mesele üzrinde daha sonra kafa patlatırız...ok?

canım var ya annenin sözüne bayıldım bu arada...eh bundan sonra yeri geldiğind ebende kullanırım...özelden bir şeyler yazdım, mesele üzrinde daha sonra kafa patlatırız...ok?

evet güzel bir deyim olmasının yanında,çokda doğru olduğu bir gerçek :çok üzgünüm:baksana bana cuk oturdufisfisfisaslında çok dolanmamda:sm_confused:o kadar seçenek varken orayı nasıl buldum hayret ediyorum ....:mymeka::oklava:olacak ya...zaten bu akıl dersi olsun bir daha öyle bir programa ihtiyacım olsa kesinlikle ama kesinlikle yerinden indiririm...:tomato:

evet güzel bir deyim olmasının yanında,çokda doğru olduğu bir gerçek :çok üzgünüm:baksana bana cuk oturdufisfisfisaslında çok dolanmamda:sm_confused:o kadar seçenek varken orayı nasıl buldum hayret ediyorum ....:mymeka::oklava:olacak ya...zaten bu akıl dersi olsun bir daha öyle bir programa ihtiyacım olsa kesinlikle ama kesinlikle yerinden indiririm...:tomato:

eh biraz da bend ehata var, keşke siz edirek link verseydim, sadece programın adını verince böyle şeyler oluyor...bu da bana ders olsun...

eh biraz da bend ehata var, keşke siz edirek link verseydim, sadece programın adını verince böyle şeyler oluyor...bu da bana ders olsun...

ayyy!! canım benim:1hug:sakın öyle düşünme üzülürüm vallahi....koskoca kadınım..birşeylerde çok daha dikkatli ve tedbirli olarak seçim yapmayı öğrenmiş olmam gerekirdi...helede sanalda....sengözlerimebaksanabbirşey değil eşim zaten int başında çok vakit geçiriyorum diye bana kızıyor..şimdi desem böyle böyle iyi fırça yerim vallahi:tomato:dur bakalım bulacağım bir çaresini...

bu arada son eklemelerindeki tablolara bayıldım vallahi....hepsini yapasım geliyor:)) eline koluna sağlık bidenem...(gerçi ben senin eklediğin her şeyi o kadar çok beğeniyorumki...hepsi zevkime tam isabet)

ayyy!! canım benim:1hug:sakın öyle düşünme üzülürüm vallahi....koskoca kadınım..birşeylerde çok daha dikkatli ve tedbirli olarak seçim yapmayı öğrenmiş olmam gerekirdi...helede sanalda....sengözlerimebaksanabbirşey değil eşim zaten int başında çok vakit geçiriyorum diye bana kızıyor..şimdi desem böyle böyle iyi fırça yerim vallahi:tomato:dur bakalım bulacağım bir çaresini...

güzelim ya o sitenin ismini bana özelden yazarmısın? belki bir çözüm bulurum...

Back