- Konu Sahibi sercansenay
- #1.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu günüm bilgisayar başında geçti.139 sayfanın hepsine bu gün baktım.ben tam bir kanaviçe delisiyim övünmek gibi olmasın birazda anlarım. modeller bir harika gerçekten çok beğendim masa örtüsü peçeteler yapıcam ama o kadar güzeller ki karar veremedim.sercansenaycım sana çoooooook teşekkür ederim aylardır netteyim bu kadar güzellerini görmedim
Maşallah barakallah hanımlar.
Bizler çalışan hanımlardanız sadce bakıyoruz
sercaaaannn senin bu arkadaşın varya şutarafagittiyani ben....senin şu dr arkadaşımıza bahsettiğin programı araken......dur özelden söyliyeyim sanayasakkelime
canım var ya annenin sözüne bayıldım bu arada...eh bundan sonra yeri geldiğind ebende kullanırım...özelden bir şeyler yazdım, mesele üzrinde daha sonra kafa patlatırız...ok?
evet güzel bir deyim olmasının yanında,çokda doğru olduğu bir gerçek :çok üzgünüm:baksana bana cuk oturdufisfisfisaslında çok dolanmamda:sm_confused kadar seçenek varken orayı nasıl buldum hayret ediyorum ....:mymeka:klavalacak ya...zaten bu akıl dersi olsun bir daha öyle bir programa ihtiyacım olsa kesinlikle ama kesinlikle yerinden indiririm...:tomato:
eh biraz da bend ehata var, keşke siz edirek link verseydim, sadece programın adını verince böyle şeyler oluyor...bu da bana ders olsun...
ayyy!! canım benim:1hug:sakın öyle düşünme üzülürüm vallahi....koskoca kadınım..birşeylerde çok daha dikkatli ve tedbirli olarak seçim yapmayı öğrenmiş olmam gerekirdi...helede sanalda....sengözlerimebaksanabbirşey değil eşim zaten int başında çok vakit geçiriyorum diye bana kızıyor..şimdi desem böyle böyle iyi fırça yerim vallahi:tomato:dur bakalım bulacağım bir çaresini...