- Konu Sahibi sercansenay
- #1.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef öğrenemedim canım...bayramdan sonrayya kalacak iş zaten o zamana kadar inşallah öğrenirim...sen sorabildin mi?
sercan hanım merhaba,elinize emeğinize sağlık a.s.oldukça güzel şeyler yüklemişiniz...hele tablolara bayıldım....100 sayfaya kadar gelebildimyerimseniben...daha devam edeceğim...ancak sizden bir ricam var...902 sayfa nolu ve 977 sayfa nolu resimlerde tavus kuşları var...çok severim ben tavus kuşlarını...bir heyecan daldım onlara ama şemalara tıklasamda yeterince seçebileceğim boyuta gelmiyorlar...eğer mümkünse daha net bir şekilde gösterecek büyüklükte şemaları varsa sizden rica edeceğim...mailime göndermek isterseniz elif hanımda mail adresim var...tabii eğer mümkünse....
birde 998 sayfada bahçesinde ağaçlar olan konak tarzı evlerin olduğu bir tablo var onuda rica edeceğim...şimdiden teşekkürler ve sevgilera.s.:1hug:
sercansenaycım bu aralar fazla takılmıyorsun. masa örtüsü fena sarmış galiba:))))bakalım hangimiz önce bitirecek:))))