• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602

maalesef öğrenemedim canım...bayramdan sonrayya kalacak iş zaten o zamana kadar inşallah öğrenirim...sen sorabildin mi?

drajcım özel mesajlaşman kapalı mı? sana özelden yazacaktım da...ben sordum da arkadaş öğrenip bana dönmedi, bir iki kişiye daha soracam bakalım ne diyecekler...özel mesajlaşman açıksa bana bir mesaj atarmısın?

sercan hanım merhaba,elinize emeğinize sağlık a.s.:nazar:oldukça güzel şeyler yüklemişiniz...hele tablolara bayıldım....100 sayfaya kadar gelebildimyerimseniben...daha devam edeceğim...ancak sizden bir ricam var...902 sayfa nolu ve 977 sayfa nolu resimlerde tavus kuşları var...çok severim ben tavus kuşlarını...bir heyecan daldım onlara ama şemalara tıklasamda yeterince seçebileceğim boyuta gelmiyorlar...eğer mümkünse daha net bir şekilde gösterecek büyüklükte şemaları varsa sizden rica edeceğim...mailime göndermek isterseniz elif hanımda mail adresim var...tabii eğer mümkünse....

birde 998 sayfada bahçesinde ağaçlar olan konak tarzı evlerin olduğu bir tablo var onuda rica edeceğim...şimdiden teşekkürler ve sevgilera.s.:1hug:

sercan hanım merhaba,elinize emeğinize sağlık a.s.:nazar:oldukça güzel şeyler yüklemişiniz...hele tablolara bayıldım....100 sayfaya kadar gelebildimyerimseniben...daha devam edeceğim...ancak sizden bir ricam var...902 sayfa nolu ve 977 sayfa nolu resimlerde tavus kuşları var...çok severim ben tavus kuşlarını...bir heyecan daldım onlara ama şemalara tıklasamda yeterince seçebileceğim boyuta gelmiyorlar...eğer mümkünse daha net bir şekilde gösterecek büyüklükte şemaları varsa sizden rica edeceğim...mailime göndermek isterseniz elif hanımda mail adresim var...tabii eğer mümkünse....

birde 998 sayfada bahçesinde ağaçlar olan konak tarzı evlerin olduğu bir tablo var onuda rica edeceğim...şimdiden teşekkürler ve sevgilera.s.:1hug:

çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. siz söyledikten sonra baktım şemalar çok net değil haklısınız. şimdi daha net olanlara bakıyorum bulur bulmaz göndereceğim size...istediğiniz hepsini...

artık sayfalar ve başlıklar oakdar çok çoğaldı ki hepsi birbirine karışmasın diye en son kaldığım yerlerin numaralarını konu başlığıyla beraber nıot eder oldum.. bilgisayarda modellerle doldu :D :D :D :D

sercansenaycım bu aralar fazla takılmıyorsun. masa örtüsü fena sarmış galiba:))))bakalım hangimiz önce bitirecek:))))

canım inanmayacaksın ama daha başlayamadım elimdekini bitiremediğim için, bu sıralar hastane iş miş derken biraz boşladım...arada buraya bir şeyler yüklüyorum sadece...ama çok güzel modeller buldum yavaş yavaş yükleyeceğim hepsini...bir de elimdekileri bitirp buraya bir kaç resim koymak niyetindeyim..bakalım artık

Back