• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
canım teşekkürler ben de diyet modunda değilim ama diyetisyen hayat düzenimi değiştirdi diyet yapıyorum gibi gelmiyo artık 10 aydır gidiyorum diyetisyene sen de kendin için bişey yap ve dr diyetisyen kontrolünde ver kurtul kilolarından

canım teşekkürler ben de diyet modunda değilim ama diyetisyen hayat düzenimi değiştirdi diyet yapıyorum gibi gelmiyo artık 10 aydır gidiyorum diyetisyene sen de kendin için bişey yap ve dr diyetisyen kontrolünde ver kurtul kilolarından

canım ya nerde o günler , ben de gittim diyetisyene 5 kilo verdim sonra hiç vermedim verdiklerimi de geri aldım, kiloma da fazlasıyla takık durumdayım zati...eskiden incenik kızdım son 6 yılda 30 kilo aldım :( ve veremiyorum...

sercancım tiroit kontrolü yaptırdın mı hiç ben de tiroit hastası olunca 141 e kadar çıktım şükür şimdi daha iyiyim tabi verilecek bir 30 kilo daha var ama eskiye göre çok çok iyiyim şükür

sercansenaycım yine güzel, yine hoş.....
belki forumu okuyup zaten cevap yazardın belki ama ben "kanaviçe fiyat hakkında" forumu cevaplarsan sevinirim...kolay gelsin

sercansenaycım yine güzel, yine hoş.....
belki forumu okuyup zaten cevap yazardın belki ama ben "kanaviçe fiyat hakkında" forumu cevaplarsan sevinirim...kolay gelsin

canım okudum da ben hiç parayla yapmadım yaptırmadım da o yüzden bir yorum yapamadım...ama istersen şema hakkında yardımcı olurum...eğer yapacağın şey belli değilse.

Back