- Konu Sahibi sercansenay
-
- #1.281
arkadaşlar size bir şey soracağım, ben bir masa örtüsü yapmak istiyorum, üzerine kanaviçe işleyeceğim, ama nasıl bir kumaş almam gerekiyor bilmiyorum, etamine olur mu yoksa başka bir kumaş mı almalıyım? yardımcı olurmusunuz?
doğrusu senden bu soruyu beklemezdim sırnaşık şey. Kanaviçe hakkında bu kadar bilgin varkenyerimseniben...Ben de şu anda muftak takımımın masa örtüsünü yapıyorum uzun zamandır elimde, araya doğum filan girince ancak yapabiliyom...ve etamin üstüne yapıyom. Bence mutfak için yapacaksan normal etamin üstüne yapabilirsin. Eğer yemek masası (hani şu salonun baş köşesine koyduğumuza.s) içinse DMCnin simli etamini var ondan güzel olur ama sadece krem rengi var galiba. DMCnin normal etaminleri de bizim bildiğimiz etaminlerden değişik güzel oluyor, kolalanmış gibi ve daha sık oluyor...
Bir de Riconun hazır masa örtüsü kitleri var biliyorsundur belki ama onlar biraz pahalı oluyor... 90x90 örtü 40 YTL idi en son...
biraz karışık yazdım anlatabilmişimdir inşallah...
yapacağın deseni ve yaptıktan sonra da bitmiş halini görmek isteriz
evet keten de güzel fikir,eminim güzel olur inşallah...."kanaviçe" forumunda keten üstüne salon takımı yapmıştı...senin dediğin hafif delikli olandan, adı panama keteniymiş...haydı kolay gelsin resimleri bekliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?