• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602

hepsi çok güzel canım özellikle perdenin üstündekine bayıldım ellerine emeğine sağlık

sercancım yorma kendini canım ya bırak olmasın canına mı yazık değil ben görmedin zannedip yazdım ama yoksa yorma kendini lütfen
teşekkürler ilgine
bu arada kilo çizelgende hiç değişiklik yapmıyosun ne zamandır dyet gruplarına katılmayı düşünmezmisin canım

sercancım yorma kendini canım ya bırak olmasın canına mı yazık değil ben görmedin zannedip yazdım ama yoksa yorma kendini lütfen
teşekkürler ilgine
bu arada kilo çizelgende hiç değişiklik yapmıyosun ne zamandır dyet gruplarına katılmayı düşünmezmisin canım

haklısın kilomda aşağıya doğru bi gidiş yok henüz de ondan yapmıyorum...bugünlerde o kadar yoğunum ki, doktora gitmem gerek bir gidemedim, bir de sanırım hiç diyet modunda değilim :( ama sen çok güzel kilo vermişsin, sana gıpta ediyorum...

Back