Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
ben pc stitch diye bir program var onu kullanıyorum, şimdilik bu program işimi görüyor, sizde bir deneyin isterseniz...

programı indirdik ve haftasonu onu çözmekle uğraştık. Çok güzel program. Kolay ve çok işe yarıyor. Böylece bir daha sizi rahatsız etmem inşallah.:1rolleyes: çok sağolun...sevgiler

programı indirdik ve haftasonu onu çözmekle uğraştık. Çok güzel program. Kolay ve çok işe yarıyor. Böylece bir daha sizi rahatsız etmem inşallah.:1rolleyes: çok sağolun...sevgiler

estağfurullah rahatszılık mı olur hiç?ben hep buralardayım ne zaman isterseniz yardıma hazırım:)

arkadasim hepside okadar güzel ki insan kullanmaya kiyamaz bunlariiiiii:hooray::hooray::hooray:ellerine saglik hepside ayri ayri el emegi göz nuru

çok güzeller allerinize sağlık.örnekler hepsi süper .vede zor olsa gerek

inanın hiç zor değil. ama bazıları çok zaman alıyor, sabır istiyor. uygun örneği seçerseniz, sıkılmadan bitirirsiniz...sonucu görünce hemen bi tane daha başlarsınız, ben de hep öyle oluyor da:)

ellerine saglik cok güzel yapmissin elemegi göz nuru insan kiyamaz bile kullanip yikamaya amayine moda oldu hatta öyle nevresim görmüsdüm ama hazir güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…