Kızlar ben kasım ayında adetimi beklerken 5 gün gecikmem oldu bu gecikmede göğüslerim şişti acıyo ve sulu beyaz bı akıntı var memenin ucunda rengi degisiyo çatlıyor ucu kaşık ağrısı bel mide bulantısı flan ve sonra ayın 12 sinde kahverengi şeklinde kanamam oldu sonra kırmızıya döndü ama 4-5 saat aralıklı 2 gün süren bı kanmam oldu az az ve benim adetim 5 gün sürer 2 gün bile sürmedi ve bu kanamam bitikten 5 gün sonra pembe sulu lefe geldi 2 damla ve aradan 4 gün geçti tekrar leke geldi kahverengi 3 gün sonra aynı şekil bu kanama gününden yani kasimin12 sinde gördüğüm kanamayı ben 30 Kasım'da ovulasyon zamanı tekrar kanamam geldi şuan az az bitiyo 3 gün sürdü ve yoğun du kırmızı akışkan sulu bı kanama şimdi siyaha donuyo gibi çok koyu kırmızı ve turuncuya çalan rengi var suanki belirtilerim sırtım felaket ağrıyor goguslerimde batma kasigim da batma hissi ve belim sıcak basiyo bana hemen acikiyorum ağzım bis durmuyo hep biseyler içiyorum sizce ne olabilir yani 1 ay içinde hem kanama 2 defa hem lekelenme ve belirtiler var hastaneye Perşembe günü tekrar gidicem o zman net belli olcak olup olmadığı yaşayan varmı bu durumu