- 1 Aralık 2022
- 184
- 80
- 22
Bende hazırlandım hastaneye gidicem 1:20 gece randevu hadi inşallah vardır bebişlerimizhepimiz içinKan vericektim veremedim bugün, yarın vericem bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hazırlandım hastaneye gidicem 1:20 gece randevu hadi inşallah vardır bebişlerimizhepimiz içinKan vericektim veremedim bugün, yarın vericem bakalım..
Senin belirtiler ne durumdaKan vericektim veremedim bugün, yarın vericem bakalım..
Kanama az azdı zaten bitti. Bacaklarım ve pelvis kemiklerim çok ağrıyor belim de öyle. Gouslerimin kenarlarındaki kabarcıklar daha da büyüdü siskinligim var ve çabuk acıkıyorum sabahları midem bulanıyor kahvaltı yapamıyorum şuanda hala bisey yiyemedimSenin belirtiler ne durumda
Benim kanamam bitti 2 buçuk gün sürdü ama yoğundu sonra direk akıntım başladı beyaz di sarıya döndü çok acikiyorum kassiklarim agriyo ve şiş elime damarlar çok net geliyo göğüslerim acıyo uçları dediğin kabarcık bende de var belim sırtım ikisi bu ara yoğunlaştı ve uykusuzluk inanirmisin 10 da yattım 11 de kalktımKanama az azdı zaten bitti. Bacaklarım ve pelvis kemiklerim çok ağrıyor belim de öyle. Gouslerimin kenarlarındaki kabarcıklar daha da büyüdü siskinligim var ve çabuk acıkıyorum sabahları midem bulanıyor kahvaltı yapamıyorum şuanda hala bisey yiyemedim
Dualarımdasın kuzum inşallah vardırKanama az azdı zaten bitti. Bacaklarım ve pelvis kemiklerim çok ağrıyor belim de öyle. Gouslerimin kenarlarındaki kabarcıklar daha da büyüdü siskinligim var ve çabuk acıkıyorum sabahları midem bulanıyor kahvaltı yapamıyorum şuanda hala bisey yiyemedim
Beyaz sarımsı akıntı mii kesin hamilesin bende de var onlar ay inşallah hamileyizdir yaa ben öyle hissediyorumBenim kanamam bitti 2 buçuk gün sürdü ama yoğundu sonra direk akıntım başladı beyaz di sarıya döndü çok acikiyorum kassiklarim agriyo ve şiş elime damarlar çok net geliyo göğüslerim acıyo uçları dediğin kabarcık bende de var belim sırtım ikisi bu ara yoğunlaştı ve uykusuzluk inanirmisin 10 da yattım 11 de kalktım
Allah razı olsun canım benim ben de her gece her gündüz dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin diyeDualarımdasın kuzum inşallah vardır
Kız umutlandirma beni valla sarımsı beyaz akıntı var bacaklarım çok ağrıyorBeyaz sarımsı akıntı mii kesin hamilesin bende de var onlar ay inşallah hamileyizdir yaa ben öyle hissediyorum
Valla bende hep ediyorum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese nasip etsinAllah razı olsun canım benim ben de her gece her gündüz dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin diye
Yalakalık yapcam diye demiyorum kızım gerçekten öyle ol6yo hamilelikte Bi kızım var az çok tecrübemiz var yaniiiii Allahm inşallah olur yaa spiral var bende biliyon mu kızım da 14 aylık daha. Sürpriz olacak olursa.. Planlı yapsam asla şimdi yapmazdım ama Allahını hediyesi eğer nasip olduysa da çok istiyorum yaa ikisi bir buyurKız umutlandirma beni valla sarımsı beyaz akıntı var bacaklarım çok ağrıyor
Ayyy hadi İnşallah bizim gelin var 2 sefer spiralle hamile kaldı ahhaha hadi darısı sana bakalım kız belim çok ağrıyor valla bak sırtım yatarken bile ağrıyor bizim komşu var dün gece geldi kahve içmeye kızım sen hamilesin sen cirkinlesiyon dedi bana olsunda cirkinlesiyon güzelliğinden alsın çocumYalakalık yapcam diye demiyorum kızım gerçekten öyle ol6yo hamilelikte Bi kızım var az çok tecrübemiz var yaniiiii Allahm inşallah olur yaa spiral var bende biliyon mu kızım da 14 aylık daha. Sürpriz olacak olursa.. Planlı yapsam asla şimdi yapmazdım ama Allahını hediyesi eğer nasip olduysa da çok istiyorum yaa ikisi bir buyur
Ahaha kız geliyo o zamanAyyy hadi İnşallah bizim gelin var 2 sefer spiralle hamile kaldı ahhaha hadi darısı sana bakalım kız belim çok ağrıyor valla bak sırtım yatarken bile ağrıyor bizim komşu var dün gece geldi kahve içmeye kızım sen hamilesin sen cirkinlesiyon dedi bana olsunda cirkinlesiyon güzelliğinden alsın çocum
Yaaaaa olmasa bile moralimi yükseltinAhaha kız geliyo o zaman
haber verir misin merak ettimBende hazırlandım hastaneye gidicem 1:20 gece randevu hadi inşallah vardır bebişlerimizhepimiz için
Şuan hastanedeyim bekliyorumhaber verir misin merak ettim
hadi bakalım hayırlısı ne zamana çıkar acabaŞuan hastanedeyim bekliyorum
Kadın bı suratsız kavga ettim daha almadı içeri 10 dk geçti randevumuhadi bakalım hayırlısı ne zamana çıkar acaba
naptınKadın bı suratsız kavga ettim daha almadı içeri 10 dk geçti randevumu
Alttan muayeneye girdim 1 saate sonuç cikarnaptın
Kızlar dua edin bebiş olsun sonuç bekliyorum şuannaptın