- 7 Aralık 2022
- 15
- 6
- 22
ay inşallah ediyorum bennKızlar dua edin bebiş olsun sonuç bekliyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşallah ediyorum bennKızlar dua edin bebiş olsun sonuç bekliyorum şuan
Teşekkürler canım bende sizin için ediyorumay inşallah ediyorum benn
Kuzum alttan muayeneye girdim yağrin çıkacakmış sonuçlar ve kassigim gerilmeye başladı ağrım oldu ara ara saplaniyo ağrıBeyaz sarımsı akıntı mii kesin hamilesin bende de var onlar ay inşallah hamileyizdir yaa ben öyle hissediyorum
Canım bişey sorcam sonuçlar yagrin cikicakmis ben dayanamadım test yaptim ama böyle çıktı 20 dk sonra dogrumuduray inşallah ediyorum benn
Muayene yüzündendir endişelenme bisey olmaz inşallahKuzum alttan muayeneye girdim yağrin çıkacakmış sonuçlar ve kassigim gerilmeye başladı ağrım oldu ara ara saplaniyo ağrı
Ayy var gibi ya biraz dağılmış ama sonuçta çizgi var. Bi iki saat önce duramadım ben de yaptım benim de çıktı 2.cizgiCanım bişey sorcam sonuçlar yagrin cikicakmis ben dayanamadım test yaptim ama böyle çıktı 20 dk sonra dogrumudurEki Görüntüle 3174066
ay ciddi misin sende kanamada olmuştu demiAyy var gibi ya biraz dağılmış ama sonuçta çizgi var. Bi iki saat önce duramadım ben de yaptım benim de çıktı 2.cizgi
hayırlı olsun bu aradaaAyy var gibi ya biraz dağılmış ama sonuçta çizgi var. Bi iki saat önce duramadım ben de yaptım benim de çıktı 2.cizgi
Yok ya gitti o çizgiAyy var gibi ya biraz dağılmış ama sonuçta çizgi var. Bi iki saat önce duramadım ben de yaptım benim de çıktı 2.cizgi
İnşallah ama gitti o çizgiBenim de kahverengi lekelenmem var ama hep olur adet öncesi.
Bu arada gebelikleriniz sağlıcakla ilerlesin inşallah. Hayırlı olsun.
Kuzum o çizgi gitti dedim ya böyle oldu şimdi de ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bi ümit bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada tüm isteyenleredeAyy var gibi ya biraz dağılmış ama sonuçta çizgi var. Bi iki saat önce duramadım ben de yaptım benim de çıktı 2.cizgi
Merhaba sonucun cikti mi bende ayni durumdayim kirmizi degilde kahve lekenmem oluyor 2 gundur anlayamadim yaKuzum o çizgi gitti dedim ya böyle oldu şimdi de ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bi ümit bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada tüm isteyenlerede
Sonuçlar yağrin çıkacakmış kuzum Allah'ım sanada nasip etsin inşallah dualarimdasiniz hepinizMerhaba sonucun cikti mi bende ayni durumdayim kirmizi degilde kahve lekenmem oluyor 2 gundur anlayamadim ya
Sagol Allah razı olsun canım hepimiz icin hayirlisi olsun insallahSonuçlar yağrin çıkacakmış kuzum Allah'ım sanada nasip etsin inşallah dualarimdasiniz hepiniz
Test bozuk gibi. Bir test daha deneyin. Benim kızımda da çok kanamam oldu. Şimdi 7 yaşına girecekKuzum o çizgi gitti dedim ya böyle oldu şimdi de ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bi ümit bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada tüm isteyenlerede
Kanallarınınz nasıl olmuştu biraz detaylı anlatabilir misin çok test denedim hiç böyle olmadı ve hastaneden çıktığımda çok midem bulandı sokakta istifar etcektimTest bozuk gibi. Bir test daha deneyin. Benim kızımda da çok kanamam oldu. Şimdi 7 yaşına girecek
Evet sağol canım da daha kesin değil bakalım pzt sanırım sonuç çıkar araya haftasonu girdihayırlı olsun bu aradaa
A. İn canım da ultrason a girmiş miydin göründü orda yoksa kan mı verdin bugün? Sonuç ne zaman çıkacak. Bel ağrım Şişkinlik ve afedersin hazım var kirpiklerim de karışık baya. Ğöğüste kabarcıklar da çoğaldı... Bakalım..Kuzum o çizgi gitti dedim ya böyle oldu şimdi de ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bi ümit bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada tüm isteyenlerede
Sendeki herşey bende de var ikiside yapıldı yagrin sonuçlar cikicakmis ve kirpiklerim dökülmüştü benim ipek kirpik yapmıştım gitmişti anam bı uzamış karışmış birbirine saçlarım çok güzel üzüyor midem bugün çok bulandı kaşık agrisida var bacaklarıma vuruyor ağrı bugün cuma içimden geldiği kadar herkese kendime dua edicemA. İn canım da ultrason a girmiş miydin göründü orda yoksa kan mı verdin bugün? Sonuç ne zaman çıkacak. Bel ağrım Şişkinlik ve afedersin hazım var kirpiklerim de karışık baya. Ğöğüste kabarcıklar da çoğaldı... Bakalım..