kanamam var ve ishal oldum geceden beri hastanedeydik:(

ertesigxuxn

doğa'nın annesi
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2007
916
2
96
Bursa
arkadaşlar dün gece miğde bulantısı ve karnımda acıyla uyandım elim ayağım boşalmıştı resmen acil hastaneye gittik herşey iyiydi bugünde uyandığımda hafif kanamam vardı ara ara devam ediyor çok değil ama pembe pembe ve sık sık doktorum gayta testi verdi şimdi tuvalete çıkmayı bekliyorum evimize yakın diye eve geldik ama tuvalete çıkamıyorum ishalin ve akıntının erken doğum veya düşüğe sebep olacağını söyledi doktorum korkuyorum hafif yanmalar var inşallah birşey olmaz dua edin nolur:Saruboceq:

canım benim çok geçmiş olsun.inan cok üzüldüm.ama sen üzülmemeye calıs bebeğini düşün.klasik olcak ama onun sana ihtiyacı var biliyosun.dualarımı eksik etmem inan.inşallah vaktinde kucaklarsın yawrunu.bolbol dinlen canıma.s.

sağol canım teşekkür ederim işte evde tuvalete çıkmayı bekliyorum umarım birşey olmaz allah hepimizin bebişlerini sağ salim ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Canım geçmiş olsun dikkat kanaman makattan mı yoksa rahimdenmi. Akıntının rengi önemli ne renk

teşekkür ederim arkadaşım kanamam rahimden geliyor afedersiniz taret alırken elime hafif pıhtı şeklinde geliyor ama çamaşırım pembemsi oluyor yanmada oluyor ara ara bekliyoruz bakalım doktorum ishale bağlı kasılma olmuş olabilir ondan dolayı kanama olabilir dedi bi tuvalete çıkabilsem sonuçları alıcazda çıkamıyorum ishal sürekli tuvalete taşımıyor beni ama geldimide durmuyor birtürlü

canım ishal için bol su tüket ve muz ye biraz düzeltir ama su içmeyi ihmal etme mutlaka çünkü vucut ishalken çok fazla su kaybetiyor o yüzden su içerek telafi edersin yanma içinde idrar yollarında iltihap olmuş olabili canını sıkma bu da geçicek işallah bebişini düşün

bitanem cok gecmis olsun dualarim seninle
isalin varsa cubuk krekerde iyi gelir cnm acil sifalar diliyorum
bizi habersiz birakma

Cok gecmis olsun canim, uzuldum ama kendini birakma, en azindan söyle dusun ki 28 inci haftadan sonra kolay kolay bebegine bisey olmaz dogsada, ama yinede Allah vaktinde dogurmayi nasip etsin sana ve hepimize:Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun, dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

geçmiş olsun canım kendine dikkat et lütfen

çok geçmiş olsun allahın izniyle bişey olmaz bebişine bende hamileliğimin başlarında ishal olmuştum hatta titreme nöbeti geçirecek kadar
doktorum şeftali yada suyu , patates haşlaması lapa şeklinde yağsız pirinç lapası ve muz yememi söylemişti sende dene istersen inşallah en kısa zamanda düzelir

Çok geçmiş olsun... Rabbim bebeğini zamanı gelince sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...

bitanem çook geçmiş olsun,durumdan haberdar et bizi mutlaka.iyi düşünmeye çalış dualarımız seninle güzelim

canım geçmiş olsun çok
umarım en iyi şekilde atlatırsın
ben de ishali takiben hastanede yatmıştım ağustos ayında
ishal sırasında bağırsakları uyaran hormon ile sancı- kasılmaya sebep olan hormon aynı imiş
bu yüzden ishal olmamaya dikkat edilmesi gerekiyor
fakat sancın kasılman yoksa inşallah atlatmışsındır tehlikeli kısmını
dinlenerek bol su içmeye özen göster
ıkınma hareketinden kesinlikle kaçınmaya dikkat et bi de canım

ayrıca bizi habersiz bırakma tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…