kanamam var ve ishal oldum geceden beri hastanedeydik:(

canım çok geçmiş olsun .Normalde ishal için limon ve kuru kahve karıştırıp yedirirdi annem . Bide aspirinle gazoz ama o sakıncalı olur kahveyi dene istersen çok büyük geçmiş olsun dualarımız seninle

geçmiş olsun canım

kızlar hala tuvalete çıkamadım testler yapılacak ama bende tık yok sancım oluyor ara sıra evde herkes heyecanla wc ye çıkmamı bekliyor size vhaber veririm çok sağolun

cnm çok geçmiş olsun aklıma bişi takıldı doktorun düşük olabilir demiş ama artık bebeklerimiz erken bile olsa yaşama şansları var neden böyle dedi sana anlamadım. morlini yüksek tut lütfen

ben de 2 haftadır ishalim ama öyle tuvaletten çıkamayacak şekilde değil günde en fazla 4-5 defa çıkıyorum tahlillerde bi şey çıkmadı doktor bebek bağırsaklara baskı yaptığı için de olabilir korkulacak bi şey yok dedi ama ben telaşlanıyorum işte

kızlar şuan iyiyim gayta testini yaptıramadım tuvalete çıkamadım çünkü 2 gün hafif sancılar dışında birşeyim yok doktor bol bol dinlenmemi söyledi yakın bir arkadaşım hamileliğin son döneminde ishale yakalanmıştı bebeğinin oynamadığını farkedince doktoruna gitti ve ishalle beraber suyunuda attığını öğrendi meğer bebek susuz kalmış içerde zaten hemen doğuma aldılar şimdi gayet iyi bende o yüzden korktum birde alttan muayene sırasında çok canım yanmıştı sabahıda kanamam gelince çok ürktüm inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız şu dönemleri

6 gündür ben de ishalim ne yaptıysam engelleyemedim sanırım yarın doktora gidicem artık geçmeyeceğini anladım dün gece hiç uyuyamadım 15 kez wc ye gittim geldim

canım yarın sabah ilk işim bu olucak leblebi gazoz kahve limon patates haşlama ne varsa denedim yok olmuyor geçmeyecek

6 gündür ben de ishalim ne yaptıysam engelleyemedim sanırım yarın doktora gidicem artık geçmeyeceğini anladım dün gece hiç uyuyamadım 15 kez wc ye gittim geldim

çok geçmiş olsun canım ben de 17 gündür ishalim bu 17 günün 2 günü senin gibiydim ilk gün sen gibi gece boyu tuvalet bekledim sonraki 4-5 gün geçer diye bekledim geçmedi 1 hafta sonra tekrar ilk günkü gibi yoğunlaştı bu sefer telaşlanıp doktora gittim gaita kan bütün tahliller yapıldı ama bir şey çıkmadı ama sedimantasyon değerim yüksek doktor da o zaman bebek yapıyordur telaşlanma dedi ama gel de telaşlanma

sabah erkenden hastanenin yolunu tuttum bir sürü test yapıldı hiç bişey çıkmadı 1 şişe serum takıldı vücutta sıvı kaybı olduğundan akşamda eve gelip takıcak hemşire umarım işe yarar zaten durumda değişiklilk yok hastaneden bile kolumda serum çıkamadım wc den

canım benim ya çok geçmiş olsun serum takılmasına nasıl karar verdiler tahlilde mi çıktı aşırı sıvı kaybı olduğu bana da doktor bol sıvı al su iç dedi ama ben sanki su, sıvı ishalimi daha da çoğaltacak diye korktuğumdan (öyle olmayacağını biliyorum ama psikolojik olarak içemiyorum işte) eskisi kadar su içemiyorum günlük içtiğim su 1,5 litreyi geçmiyor artık ishalden önce 3 litre içiyordum nasıl olacak bilmiyorum çaresini bulursan bana da söyle canım tamam mı :a015:

canm testler sonucunda karar verdi doktor bende bide kusma olduğu için su içsemde çıkarıyordum yani sıvı alımı yapamadım fazla doktor katı gıdalar ye yağlı herşeyden uzak dur dedi uygulamaya çalışıyorum zorlada olsa su içiyorum artık halsizliğide kesti serum patates haşlayıp yemeye devam ediyorum o biraz etkili oldu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…