- Konu Sahibi ertesigxuxn
canım çok geçmiş olsun .Normalde ishal için limon ve kuru kahve karıştırıp yedirirdi annem . Bide aspirinle gazoz ama o sakıncalı olur kahveyi dene istersen çok büyük geçmiş olsun dualarımız seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar dün gece miğde bulantısı ve karnımda acıyla uyandım elim ayağım boşalmıştı resmen acil hastaneye gittik herşey iyiydi bugünde uyandığımda hafif kanamam vardı ara ara devam ediyor çok değil ama pembe pembe ve sık sık doktorum gayta testi verdi şimdi tuvalete çıkmayı bekliyorum evimize yakın diye eve geldik ama tuvalete çıkamıyorum ishalin ve akıntının erken doğum veya düşüğe sebep olacağını söyledi doktorum korkuyorum hafif yanmalar var inşallah birşey olmaz dua edin nolur:Saruboceq:
6 gündür ben de ishalim ne yaptıysam engelleyemedim sanırım yarın doktora gidicem artık geçmeyeceğini anladım dün gece hiç uyuyamadım 15 kez wc ye gittim geldim
çok geçmiş olsun canım ben de 17 gündür ishalim bu 17 günün 2 günü senin gibiydim ilk gün sen gibi gece boyu tuvalet bekledim sonraki 4-5 gün geçer diye bekledim geçmedi 1 hafta sonra tekrar ilk günkü gibi yoğunlaştı bu sefer telaşlanıp doktora gittim gaita kan bütün tahliller yapıldı ama bir şey çıkmadı ama sedimantasyon değerim yüksek doktor da o zaman bebek yapıyordur telaşlanma dedi ama gel de telaşlanma
sabah erkenden hastanenin yolunu tuttum bir sürü test yapıldı hiç bişey çıkmadı 1 şişe serum takıldı vücutta sıvı kaybı olduğundan akşamda eve gelip takıcak hemşire umarım işe yarar zaten durumda değişiklilk yok hastaneden bile kolumda serum çıkamadım wc den
canım benim ya çok geçmiş olsun serum takılmasına nasıl karar verdiler tahlilde mi çıktı aşırı sıvı kaybı olduğu bana da doktor bol sıvı al su iç dedi ama ben sanki su, sıvı ishalimi daha da çoğaltacak diye korktuğumdan (öyle olmayacağını biliyorum ama psikolojik olarak içemiyorum işte) eskisi kadar su içemiyorum günlük içtiğim su 1,5 litreyi geçmiyor artık ishalden önce 3 litre içiyordum nasıl olacak bilmiyorum çaresini bulursan bana da söyle canım tamam mı :a015: