Kanamalı hamilelik geçirenler

Şükür kalbi ve gelişmesi iyi durumda 7 haftalık ama kanama alanı hala çok büyükmüş tehlike devam yanı
Anladım canım yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok ne yazık ki benim kanama alanı durmuş ama her zaman riskin var dedi. Yani kanamalı hamilelik yaşadığımız için her zaman riskimiz olacak. Rabbim meleklerimizi korusun inşallah

Amin amin Canım kendimize dikkat ederek onları koruyacağız Benim risk fazla olduğu için işimide Bıraktım
Her hafta kontrol var

Amin amin Canım kendimize dikkat ederek onları koruyacağız Benim risk fazla olduğu için işimide Bıraktım
Her hafta kontrol var
Bende bu zamana kadar haftayı bırak her hafta iki kez acile bi kez muayeneye gittim. Ama çok şükür doktorum şimdi bi sorun görünmüyo büyük bisey olmadığı sürece 3 hafta da bir gel dedi. Inşallah tez zamanda atlatirsin canım. Bol bol su iç ve bebeğinin güçlü olduğunu düşün. Benim bebeğim çok güçlü ne olursa olsun beni bırakmaz de inan ise yarıyor

Aynen öyle ben annemi kaybettim ve hiç ummadığım anda annem rüyama gelip bebeğim geldi ona iyi bak dedi ve ben öyle öğrendim onun varlığına o yüzden onun gücüne inanıyorum

Aynen öyle ben annemi kaybettim ve hiç ummadığım anda annem rüyama gelip bebeğim geldi ona iyi bak dedi ve ben öyle öğrendim onun varlığına o yüzden onun gücüne inanıyorum
Tüylerim diken diken oldu canım benim. Annenin mekanı cennet olsun kabri nur dolsun inşallah. Bebeğinin gücüne inan canım gerçekten biz onlar için ne kadar cabaliyorsak onlarda bizimle kalmak için o kadar cabaliyo. Burdan yazalım durumlarımızı merak ederim

Allah razı olsun canımm
Allah yardımcımız olsun hayırlısı ile alalımın kucaklarımıza tabiki yazalım destek olalım birbirimize

Fazla sıkma canını öğrendiğim günden 12 haftamdayım devamlı kanamam oldu azar azar lekelenme gibi ve her seferinde hastaneye koştum rahimde eski kanlar vardı bende bebek büyüdükçe yer yaptıkça rahim onları attı sende de böyledir inşaAllah şuanda geçti ama her gün yaşadım bunu bebiş de sağlıklı hamd olsun

Inşallah öyledir canım benim hala devam ediyo kahverengiye döndü çok şükür

Benim 6.haftada kalp atışını duymak için gideceğim sabah kahverengi lekelenme ile kabusum başladı ve bu kahverengiler 18.haftays kadar devam etti 11.haftada yoğun bir kanamayla hastanede yattım çok yoğundu bir gün sürdü tam.ömrümden Ömür gitmişti.Benim de plasenta arkasındaymış kanama alanı ,
4 cm..plasenta aşağıdaymış ondan oluyormuş yukarı ilerleyince geçti çok şükür şimdi 29.haftaya girdik.bana kimse iğne yapmadi sadece progestan ilaç kullandım 100 mg lık günde 3 defa ve rapor Alıp evde istirahat ettim poşet bile taşımadım 20 dk yı geçen yola gitmedim fln.Çok ayakta kaldığında da tetiklenir.Zor süreç bilirim ama dikkat edersen atlatırsın inşallah bol su iç bi de ben içtim faydası oldu mu bilmem

Canım o iğneyi ben çok istemiştim ama gittiğim 4 farklı doktorun 4 ü de gerek görmedi yapmadılar düşüğün iğnesi olmaz dediler.gizlice 5.bir doktordan istedim bir tane onu yaptırdım hastanede iğneyle alakası vsr mi bilmfm belkide geçeceği vardı geçti inş sıkıntın hayırlısıyla geçer.

Amin canim inşallah strese girmiyorum artık alıştım kan görmeye rahat bıraktım kendimi. Bakalım neler olacak

Benim kanamaların artmaya başladı nerdeyse her gün kanama oluyor alıştım galiba artık görmeye şükür bebiş iyi gelişmesi güzel görünüyormuş

Devamlı yatıyor musun kuZum sen nasıl yapıyorsun yemek filan
Yada hiç dışarı çıkıyor musun ? Doktorum evin içinde kendini yorma ama kalkabilirsin dedi
Kayinvalidem bakiyo canım bana yemeği falan o yapiyo. Ilk başta genelde yatiyodum tabi evde geziyodum ama son günlerde dışarı çıkmaya başladım bunaldim artık iyice stres oldum

Kayinvalidem bakiyo canım bana yemeği falan o yapiyo. Ilk başta genelde yatiyodum tabi evde geziyodum ama son günlerde dışarı çıkmaya başladım bunaldim artık iyice stres oldum
Al benden de o kadar bu gün eşimle yemeye gittik Çok iyi geldi hava almak
Ben çalışıyordum işimide Bıraktım
Evim 5 katta asansör olmadığı için evime gidemiyorum babamlarda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…