Stres daha çok etkiliyo buna emin oldum ben artıkAl benden de o kadar bu gün eşimle yemeye gittik Çok iyi geldi hava almak
Ben çalışıyordum işimide Bıraktım
Evim 5 katta asansör olmadığı için evime gidemiyorum babamlarda kalıyorum
Maşalllah ne güzel yazdın bize moral oldu inşallah bize senin gibi sağlıkla kucağımıza alabiliriz bazılarının gebeliği ne kadar güzel geçiyor biz yataktan çıkmaya korkar olduk bi anda bütün hayatım değişti işimide kaybedecem galiba devamlı raporluyum5 haftalikken kese icerisinde kanamam olmustu, once pembe pembe lekelenme, ardindan pihti seklinde kan bosaldi benden, 9. Haftaya kadar ignelere ragmen devam etti, sonra durdu.
26. Haftada yine kanamam oldu, bu kez rahimagzi acilmisti, yine igne istirahat derken, bebegim dogdu su an 9 aylik:)
Inşallah darısı bizim başımıza canım. Allah bağışlasın bebeğini. Ben bi pembe görüyorum bi kahve görüyorum hayırlısı artık yapacak bişey yok5 haftalikken kese icerisinde kanamam olmustu, once pembe pembe lekelenme, ardindan pihti seklinde kan bosaldi benden, 9. Haftaya kadar ignelere ragmen devam etti, sonra durdu.
26. Haftada yine kanamam oldu, bu kez rahimagzi acilmisti, yine igne istirahat derken, bebegim dogdu su an 9 aylik:)
Naptin canımBu akşam kontrol var bebişin kalbini dinlemek için heyecanlanıyorum
Stres de şimdiden başladı
Şükür Canım herşey yolunda ama kanama alanı hala devam ediyormuş ne zaman bitecek artık bilmıyorumNaptin canım
Iyi canım çok şükür ben aynıyım kanamam azaldı biraz daha dinlenmeye devam ediyorumŞükür Canım herşey yolunda ama kanama alanı hala devam ediyormuş ne zaman bitecek artık bilmıyorum
Bide ikili testi konuştuk Bayrama kadar yapılacak galiba
Sen nasılsın nasıl gidiyor
İkili testlerini yaptırdın mı PekiIyi canım çok şükür ben aynıyım kanamam azaldı biraz daha dinlenmeye devam ediyorum
Böyle şeyler okuyunca kendimi ve bebeğimi daha güçlü hissediyorum.Allah ım bizede inşallahla sağlıkla nasip eder...Ben ilk hamileligimi 17.haftaya kadar kanamalı lekelenmeli olarak geçirdim.
Hoc bir sebep yokken yani ne kanama alanı ne plesenta önde olması vs.
17.haftadan sonra kendiliğinden geçti şükür.
Bazı beden hamileliği kabul etmediği için alışması zor oluyormuş ondan diye söylemişlerdi..
Doktorun bütün kontrolleri yapıp birşeyin yok diyorsa yoktur.hap kullanıyor musun
Seni çok iyi anlıyorum ben mahvolmuştum psikolojik olarak.
Ve yıllardır bekledigim bir bebekti.Hamd olsun şuan yanımda yatıyor.
Ve ikincisi yolda
Bir tanıdığım 30.haftalara kadar kanama gördü sürekli şuan sağlıklı dünyaya getirdi bebegini
Darısı sana inşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bugünleri
Amin canim Allah bağışlasın yavrularını. Bi süre sonra alisiyo insan zaten göre göre. Çok şükür azaldı iyice kanamalarim inşallah geçer bi an önceBen ilk hamileligimi 17.haftaya kadar kanamalı lekelenmeli olarak geçirdim.
Hoc bir sebep yokken yani ne kanama alanı ne plesenta önde olması vs.
17.haftadan sonra kendiliğinden geçti şükür.
Bazı beden hamileliği kabul etmediği için alışması zor oluyormuş ondan diye söylemişlerdi..
Doktorun bütün kontrolleri yapıp birşeyin yok diyorsa yoktur.hap kullanıyor musun
Seni çok iyi anlıyorum ben mahvolmuştum psikolojik olarak.
Ve yıllardır bekledigim bir bebekti.Hamd olsun şuan yanımda yatıyor.
Ve ikincisi yolda
Bir tanıdığım 30.haftalara kadar kanama gördü sürekli şuan sağlıklı dünyaya getirdi bebegini
Darısı sana inşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bugünleri
Yok canım henüz yaptırmadımİkili testlerini yaptırdın mı Peki
Nasıl Canım nasıl gidiyorYok canım henüz yaptırmadım
Iyiyim canım 1 hafta sonra kontrole gitcem vakit gecmiyo. Sen nasıl oldunNasıl Canım nasıl gidiyor
Al benden de o kadar evin içinde tv bağımlısı oldumIyiyim canım 1 hafta sonra kontrole gitcem vakit gecmiyo. Sen nasıl oldun
Bende sonunda kendi evime geçtim canım bende çok özlemiştim inşallah tez zamanda düzeliriz:) kanaman var mi halaAl benden de o kadar evin içinde tv bağımlısı oldum
İşimi ve evimi çok özledim(evim 5 kat ve asansör Yok o yüzden babamda kalıyorum )
Benim de cuma kontrol her hafta kontrolüm oluyor
Onun dışında biraz biraz dışarı çıkmaya başladım artık
Evin içinde de geziyorum kendimi yormadan
Kanama kesildi ama hala ultrason da kanama alanı görünüyor yanı risk devam ediyor..kanama alanı hiç bitmeyecek gibiBende sonunda kendi evime geçtim canım bende çok özlemiştim inşallah tez zamanda düzeliriz:) kanaman var mi hala
Benim de kahve geliyodu bi kaç gündür durdu ama bakalım haftaya ne diyecek doktorKanama kesildi ama hala ultrason da kanama alanı görünüyor yanı risk devam ediyor..kanama alanı hiç bitmeyecek gibi
Senin ki nasıl Canım
HAyırlı haberler inşallah Allah ım bebişlerimizi ve bizi korusunBenim de kahve geliyodu bi kaç gündür durdu ama bakalım haftaya ne diyecek doktor