doktoruna sor canım ama ben kullandım. senin neden yara çıktı ki doktora gözüktün mü bu yüzdenEvet bende öyle kullanıyodum canım ama yara çıktı altta o yüzden içmeye başladım. Kanama varken de fitil olarak kullanılıyo mu
Anladım gerçekten çok muamma bu hamilelik.. peki sizin belirtileriniz ne durumda ben 7.haftadayım ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç bir şey yok bildiğin normal insan gibiyim)bu gebeliğimde de diğerinde de bildiğin kan geldi sonradan kahve rengine döndü canım
=) canım ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu sanırım bu yoğun kanamalarımdan dolayı psikolojik olarak pek hamileliğime odaklanamadım ama bu hamileliğim bulantı diş baş ağrısı halsizlik aşermeler bunlar vardı ilk üç ayı şükür atlattık =)Anladım gerçekten çok muamma bu hamilelik.. peki sizin belirtileriniz ne durumda ben 7.haftadayım ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum hiç bir şey yok bildiğin normal insan gibiyim)
Evet canım progestanla alakalı değil dedi ilaç verdi geçti çok şükürdoktoruna sor canım ama ben kullandım. senin neden yara çıktı ki doktora gözüktün mü bu yüzden
Benim de bi kan geliyo bi kahveye dönüyo ilginç gerçektenbu gebeliğimde de diğerinde de bildiğin kan geldi sonradan kahve rengine döndü canım
Ah ah benimde artık psikolojim bozuldu 6 haftalık gebeyim ama kanama yüzünden yatıyorum her an kaybetme korkusu ile yaşıyorum.Kanamalı hamilelik geciripte bebeğini kucağına alan var mı arkadaşlar lütfen cevap verin artık psikolojim bozuldu
Ben 3. Aya girdim ama herhalde 9 ay böyle geçecek. Tuvalete gitmeye korkar oldum yine kan görcem diyeAh ah benimde artık psikolojim bozuldu 6 haftalık gebeyim ama kanama yüzünden yatıyorum her an kaybetme korkusu ile yaşıyorum.
Doktorum şükür ki çok iyi ama galiba 3 ay yatacam gibi görünüyor
Maşallah Canım sen 3 aya gelmişsin keşke bende gelebilsem..senin kanama ne zaman başlamıştıBen 3. Aya girdim ama herhalde 9 ay böyle geçecek. Tuvalete gitmeye korkar oldum yine kan görcem diye
İnşallah hepimiz sağlıklı alırız bebişlerimizi kucağımıza bende Çarşamba gideceğim kontrol varŞükür bugünümü tertemiz geçirdim inşllh 9 ay hep böyle olur..
Canım 4. Haftadan beri var bende kanamaMaşallah Canım sen 3 aya gelmişsin keşke bende gelebilsem..senin kanama ne zaman başlamıştı
Bende öyle tuvalet gitmeye korkuyorum
Maşallah canım gelmez bi daha inşallahŞükür bugünümü tertemiz geçirdim inşllh 9 ay hep böyle olur..
Aminn inşallah canımİnşallah hepimiz sağlıklı alırız bebişlerimizi kucağımıza bende Çarşamba gideceğim kontrol var
cnim ben kizimda 3defa kanama yaşadım hatta wc birden kalkarke sıvı su halinde öyle bi aktiki yüreğim ağzımaa gelmişti.hatta eltilerim de gördüler kendi aralarında kesinlikle düşer demişler.o süreci uzanarak ayaklarım havaya kaldirarak hep yattım.tam bitti derken 8.haftada resmen pihtili kan geldi.devlete gittim sgk ozel lerin gittim hepsi dinlen dediler.en son tedavi gördüğüm doktora gityim.hemen igne yaptılar.iki üç iğneden sonra geçti.ve 10hafta olurken birden karnima ağrı girdi.acile gittim bebekte kanama alanı oluşmuş .düşük riski çok yuksekmis.yine doktorumun yanina gittim.plasenta aşağı kaymış dedi.Evet canım progestanla alakalı değil dedi ilaç verdi geçti çok şükür
Canim o iğneden bi kez vurundum ben ama benim vücudum iğneyi kaldirmiyo bir iğnenin yeri 2 ay ağrıyo beze olusuyo. O yüzden bu ilaçla atlatmam lazım benim. Inşallah geçer de kurtulurum ya sabah doktor ne diyecek acaba çok merak ediyorum. Inşallah güzel haberler alırım. Dua edin bana lütfen. Bu arada canım Allah bağışlasın uzun ömürler nasip etsin inşallah ❤cnim ben kizimda 3defa kanama yaşadım hatta wc birden kalkarke sıvı su halinde öyle bi aktiki yüreğim ağzımaa gelmişti.hatta eltilerim de gördüler kendi aralarında kesinlikle düşer demişler.o süreci uzanarak ayaklarım havaya kaldirarak hep yattım.tam bitti derken 8.haftada resmen pihtili kan geldi.devlete gittim sgk ozel lerin gittim hepsi dinlen dediler.en son tedavi gördüğüm doktora gityim.hemen igne yaptılar.iki üç iğneden sonra geçti.ve 10hafta olurken birden karnima ağrı girdi.acile gittim bebekte kanama alanı oluşmuş .düşük riski çok yuksekmis.yine doktorumun yanina gittim.plasenta aşağı kaymış dedi.
böyle olmaz dedi doktorum.artik her hafta igne olacaksın hatta 4gunde bi bile oluyirdum tam 4ayi böyle bitirdim.çok sukur kizim 6bucuk yaşında
DIYECEGIM O KI PROLOTUN DEPOT COK ETKILI BI IGNE O IGNE DUSUK TEDAVISINDE OLMAZSA OLMAZ!!!
Amin İNŞALLAH ALLAH razi olsun sende sağlıkla kucağına al inşa )))Canim o iğneden bi kez vurundum ben ama benim vücudum iğneyi kaldirmiyo bir iğnenin yeri 2 ay ağrıyo beze olusuyo. O yüzden bu ilaçla atlatmam lazım benim. Inşallah geçer de kurtulurum ya sabah doktor ne diyecek acaba çok merak ediyorum. Inşallah güzel haberler alırım. Dua edin bana lütfen. Bu arada canım Allah bağışlasın uzun ömürler nasip etsin inşallah ❤
Yok canım neden kirilayim. Benim doktorum da iğne önermedi zaten sadece bi kez hastanede yattığımda vurdular. Progestan 200 mg sabah akşam kullanıyorum şu an için. Inşallah canım korkuyorum korkudan mi bilmiyorum minik minik sancılar hissediyorum karnimdaAmin İNŞALLAH ALLAH razi olsun sende sağlıkla kucağına al inşa )))
cnim o herkeste oluyir.inan benimde beze halinde oluyirdu.bide kaşıntı nasıldı kan akıyordu resmen uzanamiyordum oturamiyirdum.
okadar kanaman var ve sen bir defa igne yaptin (!) cnim sen bugüne kadar düzenli igne olsaydın inan şimdiye kadar ne bukadar yipranirdun nede kan aman olurdu.yazık sana.....
Annelik fedakarliktir eminim bebeğin için çok endiseleniyorsun ama igne şart şart!!
soykediklerime kırılma lütfen sadece seni düşündüğüm için söyledim.düşünsene kan pihtilasmasi olan kadinlar 9ay igne kullanıyorlar hemde gün aşırı peki onlar ne yapsınlar.lütfen iyi düşün.herşey gönlünce olsun yarin güzel haberler gel inşa
Minik minik sancılar bende de oluyor doktor normal olduğunu söylüyorYok canım neden kirilayim. Benim doktorum da iğne önermedi zaten sadece bi kez hastanede yattığımda vurdular. Progestan 200 mg sabah akşam kullanıyorum şu an için. Inşallah canım korkuyorum korkudan mi bilmiyorum minik minik sancılar hissediyorum karnimda
Doktora gittim bebeğimi gördüm büyümüş çok şükür. Doktor her zaman riskin var kanamalı hamilelik geçirdiğin için dedi. Ama şu an için bi sıkıntı görünmüyo dedi. Inşallah bisey olmaz yavrumaMinik minik sancılar bende de oluyor doktor normal olduğunu söylüyor
Nasıl sevindim canım benimm maşallah sana ve bebişe inşallah bende yarın senin gibi güzel şeyler duyabilirimDoktora gittim bebeğimi gördüm büyümüş çok şükür. Doktor her zaman riskin var kanamalı hamilelik geçirdiğin için dedi. Ama şu an için bi sıkıntı görünmüyo dedi. Inşallah bisey olmaz yavruma