Kanama olmadan hamilelik sonlanir mi?

Bu arada den morfoloji 4 sınır yazmıstın bizde 2 ama hamileyim su an onemli olan sperm sayısı dedi doktorumuz

Bu arada den morfoloji 4 sınır yazmıstın bizde 2 ama hamileyim su an onemli olan sperm sayısı dedi doktorumuz
Ayyy canım ya Çok sağol çok moral oluyor inşallah dediğin gibi olur Nedense rahmimde bir sorun var gibi hissediyorum bir daha hsg çektiricem hazır molaya cıkmısken ./

Ayyy canım ya Çok sağol çok moral oluyor inşallah dediğin gibi olur Nedense rahmimde bir sorun var gibi hissediyorum bir daha hsg çektiricem hazır molaya cıkmısken ./
Ben de ters rahımlıyım bu arada canım diğer actıgın konuda herseyı cok detaylı yazmıssın bana doktor bunu soylediğinde aslında bılmene gerek yok cok onemlı bır bılgı değil demişti ben de acıkcası hıc onemsemedım durumu

Ben mesela su an hamıleyim ama kaygılarım o kadar cokki.. gerçekten hazırmıydım bır ınsan yetıstırmenın sorumlulugu cok büyük geliyor bana ondan dolayı sürekli düşünce halindeyim.. kazara olam bır gebelik şu an ki bılmıyorum adapte olmaya calısıyorum açıkçası.. o yuzden istediğinden eger kesin olarak eminsen bu işlere girişmek onemli cunku hamılelık uzun ve meşakkatli bir yolculuk sonu ise büyük sorumluluk

Benim ters rahim teşhisi yanlış çıktı canım bende hsg de T rahim oldugu çıktı kazara olduysa böle hissetmen çok normal ama yiyecek rızkı varmış bebişinin demek ki bence ilerleyen zamanlarda endişelerin azalacaktır Şuan okdr ağrıo ki kasığım korkuyorum yarın gidicem doktora acı cekiyorum resmen.(

Canım benım cok gecmıs olsun git mutlaka için rahat etsin.. ben inanıyorum hersey yolundandır biraz stresten de olabılır belki o sancılanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…