Kanama olmadan hamilelik sonlanir mi?

Ben 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorum :KK43: daha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum :KK43: su an sulandırıcı iğne kullan
Ben 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorum :KK43: daha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum :KK43: su an sulandırıcı iğne kullanıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya

ıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya
Kese büyüyor mu Bu arada cnm

Ben 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorum :KK43: daha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum :KK43: su an sulandırıcı iğne kullan
Ben 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorum :KK43: daha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum :KK43: su an sulandırıcı iğne kullanıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya

ıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya
Kese büyüyor mu Bu arada
Karnım kalbi durdu iki gebeliğimde de
Çok çok geçmiş olsun cnm inşallah bu gebeligin tutar

Eklentiler

• DC0FC475-7E97-4C6C-8E98-00951B0350F3.jpeg
    DC0FC475-7E97-4C6C-8E98-00951B0350F3.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 105
Baya kese büyük canım benim 2 cmlik di senin sanki olacak gibi geliyo bana bebek inşallah olur cnm 8 10 hafta kalp atisi duyulurmus canım senin de embriyo belki olmustur sen ne zmn gitcn kontrole

Baya kese büyük canım benim 2 cmlik di senin sanki olacak gibi geliyo bana bebek inşallah olur cnm 8 10 hafta kalp atisi duyulurmus canım senin de embriyo belki olmustur sen ne zmn gitcn kontrole
Boş gebelik değildi dimi senin canım embriyo vardı

Hani dedin ya 8. Hafta gittim 6 haftada kalmıs kese diye kesen 6 haftalıkken mi 2 cm olmuştu🤔 bayagı hızlı büyümüş o zaman ilk başta sonra durmus😞

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun 😔 ben de 2 gün önce 8+5de boş gebelikten kürtaj oldum😔 gündüzleri ağrım pek yok ama dün gece sancıdan öldüm şimdi saat gece 12 ye geliyor yine yavaş yavaş gelmeye başlıyor ağrılar sizde ağrılar nasıl oldu:KK43: aslında özelde prof a oldum ama yine de korku sardı içimi:KK43:

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun 😔 ben de 2 gün önce 8+5de boş gebelikten kürtaj oldum😔 gündüzleri ağrım pek yok ama dün gece sancıdan öldüm şimdi saat gece 12 ye geliyor yine yavaş yavaş gelmeye başlıyor ağrılar sizde ağrılar nasıl oldu:KK43: aslında özelde prof a oldum ama yine de korku sardı içimi:KK43:
Canım ayaklarını sıcak tut ve agır iş bısey kaldırma rahmın şu an hassas bı operasyon gecirdi o yüzden yavas hateket et dinlendir bedenini.. ben de daha once ıkı kez kürtaj oldum bu sekılde dikkat etmeye çalıştım bir sorun olmadı ve mutlaka 1 hafta sonraki kontrolune git ihmal etme.. rahmın cok degerlı bir sonrakı gebelık için su an kontrollü hareket etmelisin

Benim hiç ağrım olmadı hafif ağrılarım oldu da senin kanaman oldu mu peki

Canım nasılsın moralin nasıl ağrın varmı hala

Canım nasılsın moralin nasıl ağrın varmı hala
Sorduğun için sağol canım .. moralim çok gel gitli kabullenmişliğin verdiği sessizlik mağrurluk var üstümde.. arada ağlıyor arada gülüyorum.. ağrılarım azaldı ama tamamen geçmedi perşembe kontrole gideceğim

Sorduğun için sağol canım .. moralim çok gel gitli kabullenmişliğin verdiği sessizlik mağrurluk var üstümde.. arada ağlıyor arada gülüyorum.. ağrılarım azaldı ama tamamen geçmedi perşembe kontrole gideceğim
Ya bak kendıne takıntı yapmamaya calıs nolursun ne güzel işin mesleğin kariyerin var ara verdim dedin ya izine çıkmıstın.. ya tatile git degerlendir ya da işine geri dönüp kafanı dagıt.. inanki cok dusunmek hem sana hem eşinle ilişkine zarar verir herşey Allah’tan sen sadece hayatını biraz akışında yaşamaya çalış… daha onunde uzuuuun yıllar var inanıyorum sen anne olacaksın Allah bu kadar isteyen kulunu geri çevirmez sadece biraz zaman sadece…

X