Kese büyüyor mu Bu arada cnmBen 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorumdaha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum su an sulandırıcı iğne kullan
Ben 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorumdaha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum su an sulandırıcı iğne kullanıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya
ıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya
Kese büyüyor mu Bu aradaBen 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorumdaha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum su an sulandırıcı iğne kullan
Ben 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorumdaha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum su an sulandırıcı iğne kullanıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya
ıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya
Çok çok geçmiş olsun cnm inşallah bu gebeligin tutarKarnım kalbi durdu iki gebeliğimde de
Bilmiyorum ki bı daha gitmedim 5+3 goruntumKese büyüyor mu Bu arada cnm
Kese büyüyor mu Bu arada
Çok çok geçmiş olsun cnm inşallah bu gebeligin tutar
İnşallah cnmİlk etapta kanama cok olmuyor zaten o operasyondan dolayı kanamadır. Bundan sonraki günlerde baslayacak gelecek kanamam da ilk adet günün olacak
Boş gebelik değildi dimi senin canım embriyo vardıBaya kese büyük canım benim 2 cmlik di senin sanki olacak gibi geliyo bana bebek inşallah olur cnm 8 10 hafta kalp atisi duyulurmus canım senin de embriyo belki olmustur sen ne zmn gitcn kontrole
Kesenin içi boştu cnm embriyo yoktuBoş gebelik değildi dimi senin canım embriyo vardı
Hani dedin ya 8. Hafta gittim 6 haftada kalmıs kese diye kesen 6 haftalıkken mi 2 cm olmuştuBaya kese büyük canım benim 2 cmlik di senin sanki olacak gibi geliyo bana bebek inşallah olur cnm 8 10 hafta kalp atisi duyulurmus canım senin de embriyo belki olmustur sen ne zmn gitcn kontrole
Aynen cnm 6 hafta 3 gunlukken 2 cmdiHani dedin ya 8. Hafta gittim 6 haftada kalmıs kese diye kesen 6 haftalıkken mi 2 cm olmuştubayagı hızlı büyümüş o zaman ilk başta sonra durmus
Canım ayaklarını sıcak tut ve agır iş bısey kaldırma rahmın şu an hassas bı operasyon gecirdi o yüzden yavas hateket et dinlendir bedenini.. ben de daha once ıkı kez kürtaj oldum bu sekılde dikkat etmeye çalıştım bir sorun olmadı ve mutlaka 1 hafta sonraki kontrolune git ihmal etme.. rahmın cok degerlı bir sonrakı gebelık için su an kontrollü hareket etmelisinMerhaba öncelikle çok geçmiş olsunben de 2 gün önce 8+5de boş gebelikten kürtaj oldum gündüzleri ağrım pek yok ama dün gece sancıdan öldüm şimdi saat gece 12 ye geliyor yine yavaş yavaş gelmeye başlıyor ağrılar sizde ağrılar nasıl oldu aslında özelde prof a oldum ama yine de korku sardı içimi
Benim hiç ağrım olmadı hafif ağrılarım oldu da senin kanaman oldu mu pekiMerhaba öncelikle çok geçmiş olsunben de 2 gün önce 8+5de boş gebelikten kürtaj oldum gündüzleri ağrım pek yok ama dün gece sancıdan öldüm şimdi saat gece 12 ye geliyor yine yavaş yavaş gelmeye başlıyor ağrılar sizde ağrılar nasıl oldu aslında özelde prof a oldum ama yine de korku sardı içimi
Evet canım doktor 1 hafta kanama leke olabilir demişti kanamam şiddetli değil ama var yine deBenim hiç ağrım olmadı hafif ağrılarım oldu da senin kanaman oldu mu peki
Benim hiç olmadı sadece Bi kan bosaldi giyinirken bidaha da olmadı hala da yok kanamam sonra mı olacak bilmiyorumEvet canım doktor 1 hafta kanama leke olabilir demişti kanamam şiddetli değil ama var yine de
Doktorlar kanamanın olmayabileceğini söylüyor normal bir durummuş kağan kocatepe de videoda söylüyorduBenim hiç olmadı sadece Bi kan bosaldi giyinirken bidaha da olmadı hala da yok kanamam sonra mı olacak bilmiyorum
Doğrudur arada rahimde bisey varmış da cikmiyomus gibi geliyoDoktorlar kanamanın olmayabileceğini söylüyor normal bir durummuş kağan kocatepe de videoda söylüyordu
Canım nasılsın moralin nasıl ağrın varmı halaMerhaba öncelikle çok geçmiş olsunben de 2 gün önce 8+5de boş gebelikten kürtaj oldum gündüzleri ağrım pek yok ama dün gece sancıdan öldüm şimdi saat gece 12 ye geliyor yine yavaş yavaş gelmeye başlıyor ağrılar sizde ağrılar nasıl oldu aslında özelde prof a oldum ama yine de korku sardı içimi
Sorduğun için sağol canım .. moralim çok gel gitli kabullenmişliğin verdiği sessizlik mağrurluk var üstümde.. arada ağlıyor arada gülüyorum.. ağrılarım azaldı ama tamamen geçmedi perşembe kontrole gideceğimCanım nasılsın moralin nasıl ağrın varmı hala
Ya bak kendıne takıntı yapmamaya calıs nolursun ne güzel işin mesleğin kariyerin var ara verdim dedin ya izine çıkmıstın.. ya tatile git degerlendir ya da işine geri dönüp kafanı dagıt.. inanki cok dusunmek hem sana hem eşinle ilişkine zarar verir herşey Allah’tan sen sadece hayatını biraz akışında yaşamaya çalış… daha onunde uzuuuun yıllar var inanıyorum sen anne olacaksın Allah bu kadar isteyen kulunu geri çevirmez sadece biraz zaman sadece…Sorduğun için sağol canım .. moralim çok gel gitli kabullenmişliğin verdiği sessizlik mağrurluk var üstümde.. arada ağlıyor arada gülüyorum.. ağrılarım azaldı ama tamamen geçmedi perşembe kontrole gideceğim