Kanama olmadan hamilelik sonlanir mi?

Bahar64

🕊🕊
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
271
90
28
Merhaba hanımlar 7 haftalık hamileligim ilk hamileligimde 5 haftalikken kendiliğinden kanamayla düsük yaptım ztn kalp atışını falan duymamıştık şimdi ise korkuyorum kanamam yok ama kanamasiz belirtisiz hamilelik sonlanir die çok korkuyorum böyle bisey yaşamak mümkün mü

Bu kadar stres yapmamalısınız bazen elimizde olmuyor birseyler.. 7 haftalık olmuşsunuz zaten 2 hafta sonra kadar doktor kalp atışını dinletecektir hayırlısı ile Allah gönlünüze göre versin

çok geçmiş olsun canım… peki 7 haftalık olana kadar gebelik belirtilerin nasıldı yani nasıl yolunda gitmediğini hissettin durumun

Korktuğum başıma geldi kese gelişmemiş aynı duruyormuş yarın sabah kürtaj olcam çok korkuyorum kürtajdan
Boyle durumlarda hcg degeri duser ,hcg degeriniz dusuyor yada 2gunde bir 2 katina cikmiyor mu ? Bazen yanilma payi oluyor baska bir doktora daha gorunup oyle karar verin

Boyle durumlarda hcg degeri duser ,hcg degeriniz dusuyor yada 2gunde bir 2 katina cikmiyor mu ? Bazen yanilma payi oluyor baska bir doktora daha gorunup oyle karar veri

Boyle durumlarda hcg degeri duser ,hcg degeriniz dusuyor yada 2gunde bir 2 katina cikmiyor mu ? Bazen yanilma payi oluyor baska bir doktora daha gorunup oyle karar verin
Sanırım gec oldu muhtemelen kürtaj işlemi yapılmıstır direkt yarın diye yazmıs doktor o sekılde yonlendırdıyse bılmedıgımız durumlar olusmus olabılır

8 haftalık hamileydim ama 6 haftalık hamileligimde kesemin büyüklüğü 8. Haftada da aynıydı hiç gelişme olmamış ben doktora sordum beklesem gelişir mi diye gelişmez dedi o yüzden başka doktora görünmeyi tercih etmedim kürtajı da oldum ama Bi daha hamile kalmaya karar verdiğim de tedaviyle olcam ve başka doktora gitcem

çok geçmiş olsun canım… peki 7 haftalık olana kadar gebelik belirtilerin nasıldı yani nasıl yolunda gitmediğini hissettin durumun
Ben kalp atışını duymaya gitmiştim aslında hiç olumsuz Bi durumum yoktu ama doktor ultrsonda baktığında gelişmemiş diyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü

Gebelik belirtilerim de göğüs de hassasiyet kasik da agri baş dönmesi aserme hepsini az da olsa yaşadım ama işte yine olmadı

Gebelik belirtilerim de göğüs de hassasiyet kasik da agri baş dönmesi aserme hepsini az da olsa yaşadım ama işte yine olmadı
Canım benım cok ama con gecmıs olsun kese gelişmediğinden embriyoyu hıc goremedimiz sanırım.. sıkma acıkma , sabahları açlık bulantısı gibi belirtiler var mıydı? Sormamın sebebi kendimle kıyaslıyorum benım de içime birtakım hisler doğuyor

Hic bulanti yaşamadım sadece arada baş dönmesi yaşadım canım sen kac haftalık hamilesin

Hic bulanti yaşamadım sadece arada baş dönmesi yaşadım canım sen kac haftalık hamilesin
Ben 5+3 de gittiğimde vajinal bakıldı kese boştu henüz yolk bıle yoktu.. şu an 6+6 dayım daha gitmedim doktora sabah aclık bulantım var sadece goguslerım de yumusadı baska da bırşey hissetmiyorum daha once de 2 kez 10 ve 11 haftalarda missed abortus teşhisi ile kürtaj oldum su an sulandırıcı iğne kullanıyorum neden hiç belirtim yok yine benim ya

Ben ztn olur olmaz iyiydim çok az ağrım oldu adet sancısı gibi sadece dün giyinmek için ayağa kalktığımda Bi kan boşaldi bidaha kanamam olmadı bu normal mi acaba bilmiyorum cnm
İlk etapta kanama cok olmuyor zaten o operasyondan dolayı kanamadır. Bundan sonraki günlerde baslayacak gelecek kanamam da ilk adet günün olacak

Missed abortus ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…