• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama geldi ama inanmıyor. Doktor ilk ilişkim olduğunu anlar mı?

Arwenn35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
10
1
1
35
merhaba. Erkek arkadaşımla çok sevip güvenerek ilk kez birlikte oldum 2-3 ay önce ve kanama oldu. Ama benim geçmişimdeki erkek arkadaşlarımı ondan sakladığımı öğrenip bana olan güveni sarsıldı ve takıntılı bir insan olduğu için acaba değilmiydin diye bikaç kez konusu oldu. Ben birlikte olduğumuzun ertesi gecesi aybaşı oldum ve aybaşı kanı olmasın o diye bana imada bulundu. Bu çok zoruma gidiyor. Kanama olmasına rağmen doktor önceden bakire olduğumu anlar mı?

Ya sen takıntılı bır manyak yuzunden doktora mı gıdeceksın? Hemde sevgılın? Keske byle bı omırgasız ılkın olmasaydı, onun yuzune bakmaman lazım sen kalkmıs dktr anlar mı dıyosun!

dktr olmak da zor ya ıyı kı degılım :rolleyes:

Isiniz zor.Iliskiye girmeden burda fikir alsaydiniz asla evlenmeden iliskiye girmeyin derdim.Erkek milletine guven olnaz cunku.sevgilinle ciddi dusunuyormusun yani ona kanitlarsan iliskiniz devam etsin istiyomusun yoksa ayrilmayi falan dusunuyomusun

Evlenenler bile eşlerine yeri geliyor güvenemiyor vs vs derdim ama olan olmuş sanırım yanlış insanı seçmişsin bunu yaşamak için hakkında hayırlısı olsun. Doktor kızlık ne zaman bozuldu onu anlarmı bilemedim

Isiniz zor.Iliskiye girmeden burda fikir alsaydiniz asla evlenmeden iliskiye girmeyin derdim.Erkek milletine guven olnaz cunku.sevgilinle ciddi dusunuyormusun yani ona kanitlarsan iliskiniz devam etsin istiyomusun yoksa ayrilmayi falan dusunuyomusun
Evet ilişkiye girdikten sonra değil de girmeden önce fikir alınsa daha mantıklı olacak sanki

merhaba. Erkek arkadaşımla çok sevip güvenerek ilk kez birlikte oldum 2-3 ay önce ve kanama oldu. Ama benim geçmişimdeki erkek arkadaşlarımı ondan sakladığımı öğrenip bana olan güveni sarsıldı ve takıntılı bir insan olduğu için acaba değilmiydin diye bikaç kez konusu oldu. Ben birlikte olduğumuzun ertesi gecesi aybaşı oldum ve aybaşı kanı olmasın o diye bana imada bulundu. Bu çok zoruma gidiyor. Kanama olmasına rağmen doktor önceden bakire olduğumu anlar mı?
Canim bak yanlis anlama namus iki bacak arasi degil beyinde bitiyor evet ama bu cooook buyuk bir hata hem haram kere haram. Belki inanmiycak ve ayrilacak senden ne olacak ondan sonra. Doktor belki vajinandaki genislik darlik durumundan tahmin yurutebilir ama asla ilk mi bilemez. Bunun ilk olup olmadigina dair bir bulgu olamaz cunku. Sevgilye guvenmekte akil isi degil. O adamla bir hayat surmekte akil isi degil. Bu adamla evlensen bile ileriki hayatinda cok sorun yasatir. Sen bence baska bir care bul. Bu adami hayatindan cikarip oyle ne yapacagini dusunmen lazim. Seviyorum dedigini duyar gibiyim. Ayni eve girince bir sure sonra bunu basina kakabilir hayatini zindana cevirebilir yada takintili bir insan olmasi birak sevmeyi nefret bile edemeyecek hale getirebilir seni. Cok pisman olursun.

Anlar.sevdiceginin inanmamasinin sebebi hani kizlar yatip kalkip sonrada kizlik zari diktiriyor evlenecegi kisiye kendilerini sanki onunla ilk cinsel iliski yasamis gibi gosterip kandiriyorlarya bu yuzden inanmamistir..ama sacma bir kac evlilik yapmis hatta cocugu olan kadinla evlenen bekar erkek cok.aslinda erkeginde bekari olmaz evlendigi kiza gelene kadar kac kadinla cinsellik yasamistir

Anlar.sevdiceginin inanmamasinin sebebi hani kizlar yatip kalkip sonrada kizlik zari diktiriyor evlenecegi kisiye kendilerini sanki onunla ilk cinsel iliski yasamis gibi gosterip kandiriyorlarya bu yuzden inanmamistir..ama sacma bir kac evlilik yapmis hatta cocugu olan kadinla evlenen bekar erkek cok.aslinda erkeginde bekari olmaz evlendigi kiza gelene kadar kac kadinla cinsellik yasamistir
Nasil anliycak doktor belki fikir yueutebilir ama ilkmi ikincimi nasil bilecek mantiga aykiri.

Nasil anliycak doktor belki fikir yueutebilir ama ilkmi ikincimi nasil bilecek mantiga aykiri.
Kaynanamin bir kiracisi vardi 30 yaslarinda koyden gelmis gelin olarak.kocasi ile ilk gecesinda kiz olmadigini anlamis.kadini alip doktora goturmus doktor 10 yil once olmus kizlik zari o zaman yirtilmis demis.tabi adamda kadini babasinin evine geri gonderiyor bosaniyorlar.doktor nasil bilmis 10 yil once oldugunu.

İlişki laçka olmuş, cinsellik büyük ihtimalle onun ısrarı ile yaşandı, şimdi de bahane arıyor, sorumluluk ağır geldi. Gönder gitsin.

İlerde başına kakar, sorun olur diyen kıymetli bacılarım, koca her zaman başa kakacak, sorun olacak bir şey bulur. Siz bakire evlendiniz de masal mı yaşıyorsunuz, kızın moralini bozmaya gerek yok.

Kaynanamin bir kiracisi vardi 30 yaslarinda koyden gelmis gelin olarak.kocasi ile ilk gecesinda kiz olmadigini anlamis.kadini alip doktora goturmus doktor 10 yil once olmus kizlik zari o zaman yirtilmis demis.tabi adamda kadini babasinin evine geri gonderiyor bosaniyorlar.doktor nasil bilmis 10 yil once oldugunu.
:rolleyes: Garip sallamis olabilir mi ? Yani 10 yil once nasil bir bulguyla bu sonuca varilir ki. Genislemenin derecesimi :bicak: valla bilemedim. :silah: Sanmiyorum

Bu cümlesinden sonra basıp tokadı def etmeniz gerekirdi.

Hevesi geçmiş , bahane arıyor.

İlerde başına kakar, sorun olur diyen kıymetli bacılarım, koca her zaman başa kakacak, sorun olacak bir şey bulur. Siz bakire evlendiniz de masal mı yaşıyorsunuz, kızın moralini bozmaya gerek yok.
Canim tabiki koca adi ustunde moral bozmaya calismiyorum. Sadece olabileceklerden bahsediyorum. Bu konu cok agir gelebilecek bir konu baska basa kakmalara benzermi sence bence benzemez. Bu acidan dedim.

:rolleyes: Garip sallamis olabilir mi ? Yani 10 yil once nasil bir bulguyla bu sonuca varilir ki. Genislemenin derecesimi :bicak: valla bilemedim. :silah: Sanmiyorum
birseyi yazmayi unuttum.doktor boyle deyince gelin hanim itiraf etmis...koyde bir gencle 20 yaslarinda bir kez birlikte oldugunu oldugunu sonra o kisinin baskasiyla evlendigini kendisini almadigini...kiz bunu kimseye soyleyememis ailesi bu durumu da bilmedigini zorla seninle evlendirdiler beni demis.adam da kadini bosamis.hem kiz degil hem beni istememis diye.ne aci...acaba o kadin baba evine gonderildiginde ailesi ne dedi ne yapti.

birseyi yazmayi unuttum.doktor boyle deyince gelin hanim itiraf etmis...koyde bir gencle 20 yaslarinda bir kez birlikte oldugunu oldugunu sonra o kisinin baskasiyla evlendigini kendisini almadigini...kiz bunu kimseye soyleyememis ailesi bu durumu da bilmedigini zorla seninle evlendirdiler beni demis.adam da kadini bosamis.hem kiz degil hem beni istememis diye.ne aci...acaba o kadin baba evine gonderildiginde ailesi ne dedi ne yapti.
Valla eger dogruysa cok aci Allah kimseye yasatmasin

Ben evlendim ilk iliskim oldugu halde kanamam olmadi bu kisiden kisiye degisiklik gosteren bir durum. Ayrica bunun lafini edebilecek seviyesiz bir erkekle iliski yasamaniz daha vahim bir durum.. Kendinizi ispatlamak zorunda degilsiniz.

Back