• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama alanı olan anne adayına biraz moral

Flybutterfly

Bebeğimi çok seviyorum..
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1.299
2.000
178
37
selamlar herkese. Kanama alanım var büyük olduğu için riskimde fazla. Büyümemizde 1 hafta geriden geliyor. Kızlar lütfen bu sıkıntıyı yaşayıpta sağlıklı doğum yapanlar varsa paylaşsın benimle. İyi örnekler duymaya ihtiyacım var :)

Öncelikle moralini yüksek tut. yaklaşık 15. haftama kadar sık aralıklarla kanamalarım oldu. çalışan olduğumdan rapor alıp dinlenip işe gittim. İşte bile kanamalarım devam etti. Hem hamileydim hem de ped kullanıyordum. Son kanamamdan bir önceki kanamam da, eşimin iş yerinde kanama geçirdim öyle şiddetliydi ki neredeyse 1 havlu kıpkırmızı kan oldu. sonraki 3 gün azalarak devam etti. hastanelik oldum hatta gece parça bile düşürdüm. tüm ümitlerimizi kaybetmiştik. sabah ultrasonda bebeğimizin hareketlerini görünce gözlerimize inanamadık. Düşürdüğüm parça elimin yarısı kadardı ama biriken kanın pıhtısıydı. En son 19 haftalıkken kanadım kıpkırmızıydı yine. 2 gün sürdü neyseki bu sefer sadece çamaşırımı kirletecek kadar azdı. Benim kanama sebebi tahminlerim, vucudumuzun ürettiği hamilelik hormonları bazı kılcal damarları esnetip çatlatabiliyor ve bunlar kanamalara yol açıyor. Yeterki kesenin içinde olmasın. Moral herşey demek yüksek olsun. Umarım herşey yolunda gider..

ikinci hamileliğim ve iki hamileliğimdede kanamam fazlasıyla oldu.
moralinizi asla bozmayın.ilk hamileliğimde kese etrafında okadar çok kan vardı ki artık doktor keseyi göremiyordu.galiba uzun süre yattım.
bu hamileliğimdede 6 haftalıkken kanamam oldu bu hamileliğimde 6 haftalık olduğu için keseyi göremediler alttan bakıldı mecburen.çok şükür 16 haftaya giriyoruz şimdilik çok iyiyim.bol bol dinlenin doktorum bana nekadar düşük önleyici ilaç kullansanda dinlenmessen asla faydası olmaz dedi.

Çok teşekkür ederim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Gerçekten yazdıklarınızı okuyunca daha da umutlandım. İnşallah bu zor dönemler biter. Tuvalete gitmeye kokruyorum. Birde doktorum sürekli negatif konuştuğu içinde daha çok etkileniyorum sanırım.. Sizde inşallah sağlıklı bir şekilde bebklerinizi kucağınıza alırsınız :)

Benimde hamileliğim kanamalı geçti. her seferinde koştura koştura doktora gidip yaşadıgını ögrenince rahatlyıordum. her gün aynı korku. hamd olsun 35. haftayı bitirdik. cok kafana takmamaya calıs Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz bebişine. (Bu arada bu mesajı yazarken kızın olacagını düşündüm nedense :)

Benimde hamileliğim kanamalı geçti. her seferinde koştura koştura doktora gidip yaşadıgını ögrenince rahatlyıordum. her gün aynı korku. hamd olsun 35. haftayı bitirdik. cok kafana takmamaya calıs Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz bebişine. (Bu arada bu mesajı yazarken kızın olacagını düşündüm nedense :)
Çook teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun birşey kalmamış zaten hayırsıyla kucağınıza sağlıkla alırsınz inşallah bebeğinizi. Bazen çok olunlu düşünüyprum böyle güZel örnekleri okuyunca ama bazen doktorun söyledikleri aklıma gelince moralim çok bozuluyor. Bana gelmiş bu bir mucize yaşaaması fln diyor. O kdr etkileniyorum ki. Ama önce Allaha sonra bebeğime çok güveniyorum bunca zamaan bırakamadı beni inşallah bundan sonrada bırakmaayacak. Bu arada önce sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum ama içimdeb kız olmasını çok istiyorum. Hayırlısı artık :) siZde kı hissedince çok mutlu oldum. Sizinki kız mı erkek mi? Birde bitşey soracağım benim bebeğimin gelişimi1 hafta geriden geliyor biraz büyümesi yavaş normal midir bu biliyor musunuz?

Çook teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun birşey kalmamış zaten hayırsıyla kucağınıza sağlıkla alırsınz inşallah bebeğinizi. Bazen çok olunlu düşünüyprum böyle güZel örnekleri okuyunca ama bazen doktorun söyledikleri aklıma gelince moralim çok bozuluyor. Bana gelmiş bu bir mucize yaşaaması fln diyor. O kdr etkileniyorum ki. Ama önce Allaha sonra bebeğime çok güveniyorum bunca zamaan bırakamadı beni inşallah bundan sonrada bırakmaayacak. Bu arada önce sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum ama içimdeb kız olmasını çok istiyorum. Hayırlısı artık :) siZde kı hissedince çok mutlu oldum. Sizinki kız mı erkek mi? Birde bitşey soracağım benim bebeğimin gelişimi1 hafta geriden geliyor biraz büyümesi yavaş normal midir bu biliyor musunuz?
Cok teşekkür ederim hayır duaların için. hepimiz sağlıkla mutlulukla kucagımıza alalım inşallah. benim bebegimde kız. Ben doktorların olumsuz konusmasından dolayı kanamam olduktan sonra bir kaç doktor denedim. cünkü o psikolojiyle insan kötü bir yorumu kaldıramıyor. rabbim nasip ettiyse, ne olursa olsun o bebek dünyaya gelıcek. o yüzden sen dua et ve stres yapma.
ultrasonda bir iki hafta oynamalar genelde oluyor diye biliyorum. gelişimi geri ya da ileri olabiliyor. muhtemelen bu normal bişey. zaten büyüdükce sürekli bu degerler degişecek

Cok teşekkür ederim hayır duaların için. hepimiz sağlıkla mutlulukla kucagımıza alalım inşallah. benim bebegimde kız. Ben doktorların olumsuz konusmasından dolayı kanamam olduktan sonra bir kaç doktor denedim. cünkü o psikolojiyle insan kötü bir yorumu kaldıramıyor. rabbim nasip ettiyse, ne olursa olsun o bebek dünyaya gelıcek. o yüzden sen dua et ve stres yapma.
ultrasonda bir iki hafta oynamalar genelde oluyor diye biliyorum. gelişimi geri ya da ileri olabiliyor. muhtemelen bu normal bişey. zaten büyüdükce sürekli bu degerler degişecek
Maşallah diyeyim her çocuğun sevgisi başka ama kız çocuk bana ayrı geliyor :) Allah bağışlasın. Doktora sorduğumda kanama alanından dolayı yavaş gelişiyor olabilir demişti alan azaldıkça toparlar inşallah kendini :) güZel haberler alınca paylaşacağın burda inşallah benim gibi olanlara güzel örnek olurum bende unarım :))

Canım benim konunu yeni farkettim. Benim hastanedeki arkadaşım 2 ay önce 17 gün kanama yaşadım son 4 gündür de 2 litreden fazla kan kaybettim ama bebeğim hala sağlıklı diyordu. Aylarca şakır şakır kanaması olup sağlıklı bebeğini kucağına alan yığınla insan var. Sen de onlardan biri olup senden sonrakilere örnek olacaksın inşallah :)

Canım benim konunu yeni farkettim. Benim hastanedeki arkadaşım 2 ay önce 17 gün kanama yaşadım son 4 gündür de 2 litreden fazla kan kaybettim ama bebeğim hala sağlıklı diyordu. Aylarca şakır şakır kanaması olup sağlıklı bebeğini kucağına alan yığınla insan var. Sen de onlardan biri olup senden sonrakilere örnek olacaksın inşallah :)
İnşallah canım zaten hayırlısıyla kucağıma alayım bu durumda olan herkese moral vermeye adayacağım kendimi :)

Çok geçmiş olsun ben de kanamalarla 10. Haftaya kadar geldim. Kanama arası 7 gündü ilk önce. En son 3e kkadar düştü. Artık daha sakin yaklaşıyorum. Önceleri kanar halde doktora koşturuyodum. Doktorum çok iyi biri. Sakin güven veriyo. Ama insan yine de soğukkanlı olamıyo. En son ulrtasonda kıpırdanıyodu. Eli ayağı belli artık. Görünce rahatladım. Bi de kanamalarım ağrısız oluyo. Bu da ii bi işaret galiba .

Çok geçmiş olsun ben de kanamalarla 10. Haftaya kadar geldim. Kanama arası 7 gündü ilk önce. En son 3e kkadar düştü. Artık daha sakin yaklaşıyorum. Önceleri kanar halde doktora koşturuyodum. Doktorum çok iyi biri. Sakin güven veriyo. Ama insan yine de soğukkanlı olamıyo. En son ulrtasonda kıpırdanıyodu. Eli ayağı belli artık. Görünce rahatladım. Bi de kanamalarım ağrısız oluyo. Bu da ii bi işaret galiba .
Geçmiş olsun canım Zaten bebeklerimiz büyüdükçe kanama alanımıZda kanamamızda bitecek inşallah. Allah herkesin evladını bağışlasın :)
Benimde kanama alanım ve lekelenmelerim devam ediyo ama dediğin gibi artık umursammaaya çalışıyorum bebek büyüdükçe motive oluyo insan :)

Okadar çok kanama geçirmedim az az oluyodu sürekli sürekli az az olyodu 1 aylık hamileyken .. 5 aya kadar devam etti yerimden kalkmıyodum yattığım yer bile çoğu zaman kan oluyodu .. Ama şimdi kızım dünyada 9 aylık teyzesi .. Moralini yüksek tut .. Dinlen .. çok geçmiş olsun .. İnşAllah bebeğinl sağlıkla kucağına alırsın

Okadar çok kanama geçirmedim az az oluyodu sürekli sürekli az az olyodu 1 aylık hamileyken .. 5 aya kadar devam etti yerimden kalkmıyodum yattığım yer bile çoğu zaman kan oluyodu .. Ama şimdi kızım dünyada 9 aylık teyzesi .. Moralini yüksek tut .. Dinlen .. çok geçmiş olsun .. İnşAllah bebeğinl sağlıkla kucağına alırsın
Maşallah bebişiniZe inşallah bizde alırız kucağımıza çok teşekkürler :)

ben de 4 haftalık hamileyim. dün kanamam oldu. ilk olunca haliyle cok korktum ama doktor kesenin göründüğünü söyledi. ben de kendimi ağrı kramp vs olmadığı için rahatlatıyorum. inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız hepimiz.

Back
X