Kanada Paylasim Alani(Tanisma)

arkadaşlar bizde eşimle kanadaya göçmen olarak gelmek isityoruz acaba nasıl gelebiliriz beni aydınlatırsanız çok sewinirim acil cewap beklıyorum

merhaba dünya bende kanadaya gelmeyi çok istiyorum yaşam çok kolaymış öylemi :))

slm arkadaslarŞeniz, ben canada'da yasiyorum. toronto'dayim. sormak istediginiz seyler olursa cevaplayabilirim. 8 yildir burdayim az cok biliyorum yani buralari..a.s

benden baska kanadali oldugunu sanmiyorum ama yinede yazayim dedim belki kayit olan olur diye ben kanadanin toronto ilcesinde kaliyorum insallah bir gun kanadadan uyeler olurda bende tanisirim onlarla :teselli:
merhaba ben de vancouver ' dayim..yalniz degilsin

ne kadar benziyoruz sasirdim dogrusu. bende 2005 te gelin geldim. Gurbet kahri gercekten cok zor. öyleki yakinda psikologta randevum var. ben dayanamiyorum buraya
!:çok üzgünüm:

herkese selamlar bende de kanadanin edmonton sehrinde oturuyorum gelin olarak geldim bir yil oldu ama hala alisamadim turkiyeyi ozledim.kanadadan arkadaslar olursa bende tanismak isterim herkese sevgiler....

ben kadinlar kulubune girmeyeli bayagi bi kanadali olmus masallah :)) ben ilk bastada dedigim gibi torontoda oturuyorum ama etobicoke ye yakin yerdeyim simdi adres olarak etobicoke geciyo yani ama toronto bence :)) etobicoke deki arkadaslar tam nerde oturuyolar yazarlarsa sevinirim belkide yakiniz birbirimize ben eglinton skarlet de oturuyorum su an sizler nerdesiniz yazin goruse biliriz. sevgiler

Merhaba arkadaşlar,

Kanada'ya yerleşmek istiyorum.2 yıllık üniversite,4 yıllık işletme mezunuyum.şu anda çocuk gelişimi ve eğitimi okuyorum.ama kanada'da öğretmenlik yapmam zormuş çünkü diplomayı kabul etmiyorlarmış ve orada tekrar okumak gerekiyormuş sanırım. ben de aşçılık sertifikası alıp aşçı olarak gitmeyi düşünüyorum.eşim de bilgi işlemci . işletme ve bilgi yönetimi mezunu. sizce aşçılık sertifikası alıp göçmen olarak mı başvurmalıyım? ne kadar sürede alırlar bir bilginiz var mı? yıllar sürer bile diyorlar :çok üzgünüm: cevabınızı bekliyorum teşekkürler :)

merhaba toronto'da yasiyorum...evliyim, ayni zamanda George brown college business administration management 1. sinif ogrencisiyim...Turkiye'yi cok ozledim arkadaslar gelmeyin buralara yaaa ben geldigime pisman oluyorum bir cok zaman...ailemden ayriyim ve bu beni cok uzuyor(( Turkiye'yi terk etmeyin bana kalirsa...Izmirliyim ben, o sahilde yurumeyi bile cok ozledim(( ahhh ahhh memleketim benim!!!!!!!!!!!!! Turk insani ve Turkiye gibisi yok be yaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…