- 23 Haziran 2024
- 1.835
- 539
- 38
Çıktı canım hamileyimmmO zmaan beş gibi çıkabilir çok geç çıkarıyor ya catlamadan kaç gün sonra yapmış oldunuz kan testini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktı canım hamileyimmmO zmaan beş gibi çıkabilir çok geç çıkarıyor ya catlamadan kaç gün sonra yapmış oldunuz kan testini
Aaaaaa çok güzel bir habaer kaç çıktı darısı bana inslh hayırlı olsun cnmÇıktı canım hamileyimmm![]()
Ayy tebrik ederim çok sevindim sonucun kaçYok yok çıkmış ayy hamileyimmmmm
Ayyy çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınn bana da dua etKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum pcostun galiba. Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
gercektenmiiiYok yok çıkmış ayy hamileyimmmmm
Evet maalesef innovita markasında baya belirgindi3 gordugunzde idrar testinizde ikinci çizgi belirmiş miydi?
Bak dedim ben sanaaa maşallah canım darısı bize inşallahKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Pcos yok canım bende. Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSeninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum pcostun galiba. Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
YuppiiOleyyyytebrikleeeer
Amin amin inşallah sana ve herkese nasip olsun inşallah canım benimBak dedim ben sanaaa maşallah canım darısı bize inşallah![]()
Canım senin sonuç ne zaman çıkıorAyyy çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınn bana da dua et![]()
Valla 16.40 gibi dedi veznedeki kız ay içim içime sığmıyor inşallah yine yalancı pozitif değildir testlerCanım senin sonuç ne zaman çıkıor![]()
Şimdi bize ovulasyon zamanını nasıl değerlendirdiğini vs söyle bakalım olmazsa bidahaki ay öyle yapalımAmin amin inşallah sana ve herkese nasip olsun inşallah canım benim
Dua ediyorum canım. İnşallah Hayırlı haber nasip etsinValla 16.40 gibi dedi veznedeki kız ay içim içime sığmıyor inşallah yine yalancı pozitif değildir testler
Amin canım amin inşallah sende tez vakitte hayırlı güzel haberler alırsınDua ediyorum canım. İnşallah Hayırlı haber nasip etsin![]()