• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

Ee benimle ayniymissin bak benim 9-10 martti. İki gün yumurtlamam oldu 11inde çatladı. Bekle bakalım canım geç döllenme olmuştur belki o yüzden de değer budur🥲
Benim çatlama da 12 Mart bakalım iki gün regl olmadan geçer inşallah sanki sürekli bi ıslaklık var gibi ağrım bi artıyor bir hafifliyor ama hep var

Benim çatlama da 12 Mart bakalım iki gün regl olmadan geçer inşallah sanki sürekli bi ıslaklık var gibi ağrım bi artıyor bir hafifliyor ama hep var
O zaman bak çatlama dan sonra bile fark edebilir canım degerin için kötü düşünme. O bahsettigin skeilde benimde oluyor bir bak iyiyim bir bak agrilarim var.

O zaman bak çatlama dan sonra bile fark edebilir canım degerin için kötü düşünme. O bahsettigin skeilde benimde oluyor bir bak iyiyim bir bak agrilarim var.
Hayırlısı olsun iki gün sonra bakalım inşallah seninde güzel haberini alırız 🌸

Tam 14. Gün böyleydi ama 10-11. Günlerde çok çok silik çizgi çıkmıştı
Ovalüsyonda 10.11.gün konumuydu? Canım değerim düşük demişsin ama deil zaten çatlamadan itibaren bugünle 13 gün olmuş normal yani değerin telaşlanma bana da dua et benimde çatlamadan sonra bugün 7.günüm hiç belirtim yok tutmadı mı acaba diyorum senin belirtiler nezaman başladı nasıldı? Sadece tek belirtim yumurtlama gününden beri hafif göğüs ağrısı var o da her zaman oluyor

Ovalüsyonda 10.11.gün konumuydu? Canım değerim düşük demişsin ama deil zaten çatlamadan itibaren bugünle 13 gün olmuş normal yani değerin telaşlanma bana da dua et benimde çatlamadan sonra bugün 7.günüm hiç belirtim yok tutmadı mı acaba diyorum senin belirtiler nezaman başladı nasıldı? Sadece tek belirtim yumurtlama gününden beri hafif göğüs ağrısı var o da her zaman oluyor
Benim sağ kaşıkta ağrım oldu baya koyu değildi gözle görülmüyordu prodoctor olan her insanın bünyesi farklı inşallah vardır seninde 7 günde belirti vermesi zaten beklenmez birşey bence

Uzun zamandır denk geliyoruz bebek için çok çabalıyorsun aynı benim ve bebek isteyen herkes gibi şimdi bu haberi duymak testleri görmek beni aşşşırı mutlu etti ve yeniden heveslendirdi umut oldu umarım buraya güzel haberi yazarsın bana ve isteyen herkese umut olursun bu ay benden ovülasyon testiyle değerlendirdim adetime 6 gün var 19 u çatlamaydı iki gün sonra bende direkt kan vericem çifte bayramı inşallah bende ve bekleyen herkeste yaşar inşallah Bebişin seninledir sağlıkla ilerleyip kucağına da alırsın 💕🥹

Back
X