Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

Hatirlanmak güzel canim cok teşekkür ederim🌺 inşallah korktum panikledim bian gebelik beklerken bunu görmem şaşırttı bide Yuksek değer diye belirtmişler az değil galiba bendeki
Bişey olmaz Allah'ın izniyle sanırım toz gibi ilaç veriyolar hamileler için zaten dediğin gibi çok yüksekse değer mutlaka doktor bişey verir benim de yüksek çıktı ama çok çok yüksek değildi bol su içerek attım hamilelikte oluyormuş gönlünü ferah tut inşallah beklediğin sonucu alırsın

Bişey olmaz Allah'ın izniyle sanırım toz gibi ilaç veriyolar hamileler için zaten dediğin gibi çok yüksekse değer mutlaka doktor bişey verir benim de yüksek çıktı ama çok çok yüksek değildi bol su içerek attım hamilelikte oluyormuş gönlünü ferah tut inşallah beklediğin sonucu alırsın
Çok teşekkür ederim canım 🌺 Evet biliyorum o tozları inşallah geçer çabuk atlatirim içimi rahatlattin . Normalde suyu bol içen biriyim ama oruç sebebiyle illaki su az tüketiyorum dur inşallah dengelerim. Daha küçüktür bebek varsa hemen böyle enfeksiyon yapar mı şaşırdım doğrusu

Hemde nasıl inşallah bekleyisim güzel sonuçlanır da daha dolu dolu yaşarım sevincimi🥹💜 geçen ay yalancı pozitifler yüzünden hala bu testleri kabullenemedim
Sağlık ocağında benim ertesi gün akşama doğru çıkmıştı. İnşallah o kadar bekletmezler

Back
X