Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı bir akıntım yok sarımsı bir renk gelirse geliyor dünde bembeyaz bir toplu akıntı oldu o kadarCanım akıntın var mı hala? Varsa nasıl
Bişey olmaz Allah'ın izniyle sanırım toz gibi ilaç veriyolar hamileler için zaten dediğin gibi çok yüksekse değer mutlaka doktor bişey verir benim de yüksek çıktı ama çok çok yüksek değildi bol su içerek attım hamilelikte oluyormuş gönlünü ferah tut inşallah beklediğin sonucu alırsınHatirlanmak güzel canim cok teşekkür ederiminşallah korktum panikledim bian gebelik beklerken bunu görmem şaşırttı bide Yuksek değer diye belirtmişler az değil galiba bendeki
Çok teşekkür ederim canımBişey olmaz Allah'ın izniyle sanırım toz gibi ilaç veriyolar hamileler için zaten dediğin gibi çok yüksekse değer mutlaka doktor bişey verir benim de yüksek çıktı ama çok çok yüksek değildi bol su içerek attım hamilelikte oluyormuş gönlünü ferah tut inşallah beklediğin sonucu alırsın
Bekliyorum halaSonuçun çıktı mı?![]()
3 gordugunzde idrar testinizde ikinci çizgi belirmiş miydi?Evet bende o kadar test yaptım kan testi de verdim 4 gün önce 3 dü 38 olmuş![]()
seninle birlikte heycan yaptık burdaBekliyorum hala![]()
Soncunuz çıktımı acabaBekliyorum hala![]()
Ayy vallahi öyle olmuş canlarım benimmseninle birlikte heycan yaptık burda![]()
Geçen ay da böyle geç sonuçlanmıştı saat 6 gibiydi hatta.. ama her dakika kontrol ediyorumÇıkmayan sonuç yapmışlar yahuuu bir tanecik kan testi çıkarın artıkkk![]()
Çıkmadı henüz.. sanırım 6 yi bulur.. sağlık ocağında vermiştim orası geç çıkartıyor.Soncunuz çıktımı acaba
çok tatlı bi bekleyiş değil miAyy vallahi öyle olmuş canlarım benimmben daha beterim uyuyamadim bugün hiç
![]()
Hemde nasıl inşallah bekleyisim güzel sonuçlanır da daha dolu dolu yaşarım sevincimiçok tatlı bi bekleyiş değil mi![]()
Sağlık ocağında benim ertesi gün akşama doğru çıkmıştı. İnşallah o kadar bekletmezlerHemde nasıl inşallah bekleyisim güzel sonuçlanır da daha dolu dolu yaşarım sevincimigeçen ay yalancı pozitifler yüzünden hala bu testleri kabullenemedim
İdrarda hangi değeriniz 31 gözüküyor ?Çıkmadı henüz.. sanırım 6 yi bulur.. sağlık ocağında vermiştim orası geç çıkartıyor.
O zmaan beş gibi çıkabilir çok geç çıkarıyor ya catlamadan kaç gün sonra yapmış oldunuz kan testiniÇıkmadı henüz.. sanırım 6 yi bulur.. sağlık ocağında vermiştim orası geç çıkartıyor.
Yok yok çıkmış ayy hamileyimmmmmSağlık ocağında benim ertesi gün akşama doğru çıkmıştı. İnşallah o kadar bekletmezler