Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

Uyumayi planliyodum uykum var ama yatamiyorum 🙈 her hareketimden de korkuyorum ben biraz dikkatsizim iş konusunda anı hareketlerim çoktur
Hiç korkmayın bir şeycik olmaz sıkıntılı bir durumunuz yoksa 9 ay boyunca her işimi kendim yaptım Allah’ın izni ile bir şey olmadı🙏🏻

Ben de dün 4. Testimi yaptım erken gebelik testi prodoctor marka. Hepsinde silik çizgi gördüm. Dün akşam kan testi verdim 2.31 çıktı neden böyle oldu anlamadım değer yükselir mi bilemedim
Kaç tane test pozitif çıktı. Aynısı bana da oldu . Adet günü gecti mi

Kaç tane test pozitif çıktı. Aynısı bana da oldu . Adet günü gecti mi
4 tane testim pozitif çıktı. Adetlerim düzensiz olduğu için gününü kestiremiyorum. Geçen ay 25 inde olmuştum. Düzen olsaydı bugün olmam gerekirdi ama yok daha

Ee benimle ayniymissin bak benim 9-10 martti. İki gün yumurtlamam oldu 11inde çatladı. Bekle bakalım canım geç döllenme olmuştur belki o yüzden de değer budur🥲
Kızlar benimde yumurtlama 13 catlama 14 tu bugün adet olmam lazımdı hayta bazen öne gelir adet olmadım test yapıyorum bır şey çıkmıyor ne adet belırtım var ne gebelık bazı geceler uyku basıyor uyukluyorum hafif kasık ağrısı oluyor benim durumum nedir adet döngüme göre bence geç yumurtladım 24 25 günde bir adet oluyorum onun mu etkısı yoksa ilk defa bu ay letu hap kullandım o mu adeti etkıledı

Kizlarrrr ellerim titriyor yaaa🥹 🤲🏻
Hayırlı olsun kuzum. Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah. Enfeksiyonu ihmal etme kesinlikle bol su iç ve doktor zaten enfeksiyon için ayrı tedavi uygular. Enfeksiyon bebeğe de geçebiliyor doğunca biz yaşadık ihmal etmeyin sakın 🌸🥳

Kızlar hanginizden baslicam cvp vermeye bilemiyorum buraya yazarsam gorunur herhalde 🙈 hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyiki varsınız 💜🌺 rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıcakla inşallah 🥲🌸 burda çoğu şeyi sizlerden öğrendim ilk zamanlar bisey bilmiyormusum zamanla sizlerle birlikte ve araştırarak öğrendim gerçekten iyiki varsınız 🤲🏻🧡 Allah'ım bu mübarek ayda beni sevindirdi sizlerinde yüzü gülsün inşallah evlatsiz bırakmasın kimseyi🥹🤲🏻

Kızlllarrr bende kan testi verdim sonucu bekliyorum benim içinde dua edin nolur hayırlı ve sağlıklıysa benimle olsun bebeğim sabah iki idrar testi yaptım farklı markalar ikiside bayağı pozitif çıktı 🥹❤️🙏🏻
Seninde hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰😍🌺

Hayırlı olsun kuzum. Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah. Enfeksiyonu ihmal etme kesinlikle bol su iç ve doktor zaten enfeksiyon için ayrı tedavi uygular. Enfeksiyon bebeğe de geçebiliyor doğunca biz yaşadık ihmal etmeyin sakın 🌸🥳
Cok teşekkür ederim balım rabbim seninde kucağına sağlıcakla vermeyi nasip etsin bebeğini 🥰 seninde yeniymis bebisin ❤️ inşallah bende. Çabuk biter enfeksiyon beni çok korkutuyor

Yaaa ayyy cansın çok sevindim uzun zamandır görüyorum seni çok şükür ya sağlıkla yükselir kanın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah yaa
Amin canım benim inşallah amin rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda sağlıcakla 😍

Back
X