- 15 Eylül 2023
- 333
- 82
- 18
- 27
Hayırlı olsunBenim regl gecikmemin 3. Günü beta 114,7 çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunBenim regl gecikmemin 3. Günü beta 114,7 çıktı![]()
Günleri nasıl değerlendirdiniz acaba? Ovulasyon yaptınız mı? Bize de dua edinnnBenim regl gecikmemin 3. Günü beta 114,7 çıktı![]()
Ayyyy maşallah canım ya.Canım çıkmış sonuç hamileyim allahım tez vakitte damada nasip etsin inşallah![]()
Ederim canım etmez miyimAyyyy maşallah canım ya.Kaç değerin.? Artık hamile duası ıstiyorum unutma beni
![]()
Ederim tabi inşallah gönlünüze göre olur her şey tez vakitte güzel haberler alırsınGünleri nasıl değerlendirdiniz acaba? Ovulasyon yaptınız mı? Bize de dua edinnn![]()
Belirtin var mıydı canım?Ederim tabi inşallah gönlünüze göre olur her şey tez vakitte güzel haberler alırsınbenim çok karışık oldu ovülasyon vs yapmadım onlardan bu ay haberim oldu
![]()
Hiç korkmayın bir şeycik olmaz sıkıntılı bir durumunuz yoksa 9 ay boyunca her işimi kendim yaptım Allah’ın izni ile bir şey olmadıUyumayi planliyodum uykum var ama yatamiyorumher hareketimden de korkuyorum ben biraz dikkatsizim iş konusunda anı hareketlerim çoktur
Kaç tane test pozitif çıktı. Aynısı bana da oldu . Adet günü gecti miBen de dün 4. Testimi yaptım erken gebelik testi prodoctor marka. Hepsinde silik çizgi gördüm. Dün akşam kan testi verdim 2.31 çıktı neden böyle oldu anlamadım değer yükselir mi bilemedim
4 tane testim pozitif çıktı. Adetlerim düzensiz olduğu için gününü kestiremiyorum. Geçen ay 25 inde olmuştum. Düzen olsaydı bugün olmam gerekirdi ama yok dahaKaç tane test pozitif çıktı. Aynısı bana da oldu . Adet günü gecti mi
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza inşallahÇıktı canım hamileyimmm![]()
Kızlar benimde yumurtlama 13 catlama 14 tu bugün adet olmam lazımdı hayta bazen öne gelir adet olmadım test yapıyorum bır şey çıkmıyor ne adet belırtım var ne gebelık bazı geceler uyku basıyor uyukluyorum hafif kasık ağrısı oluyor benim durumum nedir adet döngüme göre bence geç yumurtladım 24 25 günde bir adet oluyorum onun mu etkısı yoksa ilk defa bu ay letu hap kullandım o mu adeti etkıledıEe benimle ayniymissin bak benim 9-10 martti. İki gün yumurtlamam oldu 11inde çatladı. Bekle bakalım canım geç döllenme olmuştur belki o yüzden de değer budur![]()
Yaaa ayyy cansın çok sevindim uzun zamandır görüyorum seni çok şükür ya sağlıkla yükselir kanın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah yaaKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Yaa hayirli olsun ne güzel haberler bayram hediyesi oldu sizin için rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım çıkmış sonuç hamileyim allahım tez vakitte damada nasip etsin inşallah![]()
Lütfen beni de unutmayın hamile duası kabul olur derler yarın kadir gecesi rabbim bize de nasip etsin inşallahEderim canım etmez miyimçok sağol canım 114.7 çıktı
![]()
Hayırlı olsun kuzum. Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah. Enfeksiyonu ihmal etme kesinlikle bol su iç ve doktor zaten enfeksiyon için ayrı tedavi uygular. Enfeksiyon bebeğe de geçebiliyor doğunca biz yaşadık ihmal etmeyin sakınKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Seninde hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlllarrr bende kan testi verdim sonucu bekliyorum benim içinde dua edin nolur hayırlı ve sağlıklıysa benimle olsun bebeğim sabah iki idrar testi yaptım farklı markalar ikiside bayağı pozitif çıktı![]()
Cok teşekkür ederim balım rabbim seninde kucağına sağlıcakla vermeyi nasip etsin bebeğiniHayırlı olsun kuzum. Sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına al inşallah. Enfeksiyonu ihmal etme kesinlikle bol su iç ve doktor zaten enfeksiyon için ayrı tedavi uygular. Enfeksiyon bebeğe de geçebiliyor doğunca biz yaşadık ihmal etmeyin sakın![]()
Amin canım benim inşallah amin rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda sağlıcaklaYaaa ayyy cansın çok sevindim uzun zamandır görüyorum seni çok şükür ya sağlıkla yükselir kanın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah yaa
Amin çok teşekkür ederim inşallah canım benimÇok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başımıza inşallah![]()