Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunÇıktı canım hamileyimmm![]()
canım merhaba, ovulasyona basladım bende dün. regl biter bitmez basladım dogru yaptım dimi? bir de pk gördükten sonra devam etmelimiyim testlere senceUzun zamandır denk geliyoruz bebek için çok çabalıyorsun aynı benim ve bebek isteyen herkes gibi şimdi bu haberi duymak testleri görmek beni aşşşırı mutlu etti ve yeniden heveslendirdi umut oldu umarım buraya güzel haberi yazarsın bana ve isteyen herkese umut olursun bu ay benden ovülasyon testiyle değerlendirdim adetime 6 gün var 19 u çatlamaydı iki gün sonra bende direkt kan vericem çifte bayramı inşallah bende ve bekleyen herkeste yaşar inşallah Bebişin seninledir sağlıkla ilerleyip kucağına da alırsın![]()
Hayırlı olsunKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Ben de dün 4. Testimi yaptım erken gebelik testi prodoctor marka. Hepsinde silik çizgi gördüm. Dün akşam kan testi verdim 2.31 çıktı neden böyle oldu anlamadım değer yükselir mi bilemedimEvet maalesef innovita markasında baya belirgindi
Kaçıncı günde verdiniz kanıBen de dün 4. Testimi yaptım erken gebelik testi prodoctor marka. Hepsinde silik çizgi gördüm. Dün akşam kan testi verdim 2.31 çıktı neden böyle oldu anlamadım değer yükselir mi bilemedim
Tam kestiremiyorum günlerimi desemm 12 13 olabilirKaçıncı günde verdiniz kanı
Ben reglime 3 gün kala kan verdim 3 çıktı bugün bir gün gecikti yani 4 gün sonra 38 oldu değerim birdaha test verin benceTam kestiremiyorum günlerimi desemm 12 13 olabilir
Bugün normalde adet olacağım ama gelen giden yok zaten pek bı düzenim de yok ama bilmiyorum. Olmazsam birkaç gün içinde tekrar giderim kan vermeyeBen reglime 3 gün kala kan verdim 3 çıktı bugün bir gün gecikti yani 4 gün sonra 38 oldu değerim birdaha test verin bence
ovülasyon testi ile hamile olduğunu nasıl anlıyorsunuz;? mantığını bilmiyorum anlatır mısınızSonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testleride pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam![]()
Evet evet iyi yapmışsın erken yumurtlama ihtimali de var aynen pikten sonra da devam edilmeli bence testlere çünkü çatlama görüyoruz ayrıyetten tekrar yumurtlama olasılığı oluyor hemde emin oluyoruz piktencanım merhaba, ovulasyona basladım bende dün. regl biter bitmez basladım dogru yaptım dimi? bir de pk gördükten sonra devam etmelimiyim testlere sence
Genelde adete yakın yada adet zamanı pik oluyor. Yani aynı yumurtlamadaki gibi t çizgisi c çizgisiyle aynı koyuluğa sahip olursa o zaman hamile oluyorsun ama tek başına yeterli değil. Hcg testlerinin de pozitif olması gerekiyor.ovülasyon testi ile hamile olduğunu nasıl anlıyorsunuz;? mantığını bilmiyorum anlatır mısınız
Hayırlı uğurlu olsun allahım yarabbim o kadar mutlu oluyorum ki ya mücadelenin sonucunu aldınKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Canım çıkmış sonuç hamileyim allahım tez vakitte damada nasip etsin inşallahDua ediyorum canım. İnşallah Hayırlı haber nasip etsin![]()
Sizin beta kaç çıktı kaçıncı gün kan vermiştinizCanım çıkmış sonuç hamileyim allahım tez vakitte damada nasip etsin inşallah![]()
Maşallah hayırlı olsun canım darısı bize bizlere de dua etKizlarrrr ellerim titriyor yaaa![]()
![]()
Benim regl gecikmemin 3. Günü beta 114,7 çıktıSizin beta kaç çıktı kaçıncı gün kan vermiştiniz