• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan uyuşmazlığı

kaderks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
41
12
3
24
Kızlar selam 6 haftalık gebeyim eşimle kan uyuşmazlığım var. Geçen akşam kanamam oldu ve kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Normalde 28 hafta vurulması gereken bir iğne. Benim gibi erken vurulan var mı? Bu konuda aydınlatırmısınız beni.

Kızlar selam 6 haftalık gebeyim eşimle kan uyuşmazlığım var. Geçen akşam kanamam oldu ve kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum. Normalde 28 hafta vurulması gereken bir iğne. Benim gibi erken vurulan var mı? Bu konuda aydınlatırmısınız beni.
Bende 8. Hafta vurulmuştum lekelenmelerim olduğu için iğneden sonra kesilmişti lekelenmeler daha sonra 28. Haftada tekrar bakıldı kan tahlili bir iğne daha yaptılar endişe etmeyin hiç bişey olmuyor doğumda bebek sizin kan grubunuzu alırsa müdahale iğne vs gerekmiyor babanın grubunu alırsa bebeğe iğne vuruyorlar içiniz rahat olsun.

Benimde öyle oldu sizde öyle bişi mi yaşadınız
Benim doktorum hamilelikte yapmıyor bu iğneyi doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre yapıyor. kanama da yaşamadığım için olmadım yani ama bebeğimiz pozitif olduğu için doğum sonrasında yapıldı bana iğne

Ben 28.haftada vuruldum ama takipteyken doktor kanamam olursa hemen bilgi vermemi daha erken vurulacagini soylemisti.

Bende 8. Hafta vurulmuştum lekelenmelerim olduğu için iğneden sonra kesilmişti lekelenmeler daha sonra 28. Haftada tekrar bakıldı kan tahlili bir iğne daha yaptılar endişe etmeyin hiç bişey olmuyor doğumda bebek sizin kan grubunuzu alırsa müdahale iğne vs gerekmiyor babanın grubunu alırsa bebeğe iğne vuruyorlar içiniz rahat olsun.
Ay çok teşekkür ederim peki iğneden sonra ağrınız oldu mu benim şuan ağrım var dün iğne oldum

Back