Inşallah dediginiz gibi olur ben de boşu boşuna korkmuş üzülmüş olurum..Ayni durum bizde de vardı 1 doktrun combs testi sanırım o iyi olduğu halde vurul o iğneden dedi. Diğer yaşlı doktorum gerek yok bu iğneye eğer bebek doğunca farklı kan grubysa vururum dedi ve bebeğim farklı grup idi vurdu. Belirli bir aya kadar olan düşüklerde/Kr. Gerek yok diye vurmamstr içinizi ferah tutun. Gereksiz saçma doktor lafı bu hamile kadını korkutma olsun da.
Çok şükür sonuç negatif çıktı hiç bir sorun yokmuş normal 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacakmışE nabiza islendiyse aramaya indirek coombs yazarsaniz cikabilir
Cok sevindim cok sukur gunlerinizin tadini cikarin keyfinizi hic biseyin bozmasina inan vermeyin en guzel gunlerimiz bunlarÇok şükür sonuç negatif çıktı hiç bir sorun yokmuş normal 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacakmış
Çok teşekkür ederimmmCok sevindim cok sukur gunlerinizin tadini cikarin keyfinizi hic biseyin bozmasina inan vermeyin en guzel gunlerimiz bunlar
Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim düşükle sonlandı maalesef kan pıhtılaşması yüzündenAma ilk dogan bebek olmasin o cunki ilk bebekte daha kan uyusmazligi seviyesine gelinmemis kana karisma durumu vs olmamis bence antikor durumu yok yaniyinede bilmiyorum ama boyle diliyorum icinizi ferahlatin guzel gunlerin tadini cikarin doya doya ben sizin icin insirah suresi okuyacagim insallah rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasit etsin sizde bol bol dua edin
Canım merhaba pozitifin oranı önemli düşük pozitif ise iğne olursun ve gebelik devam eder kaçıncı haftadasın , bir perinatologa giderek ayrıntılı muayene olabilirsinMerhaba arkadaşlar ilk gebeligim düşükle sonlandı maalesef kan pıhtılaşması yüzündenşimdi ikinciye hamileyim fakat indirekt coombs testim pozitif çıktı eşim ve ben İkimizde kan gruplarımız negatif bebeğime bisey olur mu
10+1 haftaligimCanım merhaba pozitifin oranı önemli düşük pozitif ise iğne olursun ve gebelik devam eder kaçıncı haftadasın , bir perinatologa giderek ayrıntılı muayene olabilirsin
Bu test kaçıncı haftada yapılıyor?Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim düşükle sonlandı maalesef kan pıhtılaşması yüzündenşimdi ikinciye hamileyim fakat indirekt coombs testim pozitif çıktı eşim ve ben İkimizde kan gruplarımız negatif bebeğime bisey olur mu
Değeriniz azalmış ben de 1/2 28. Hafta da de iğnemi vuruldum şu an 35. Haftamdayım muhtemelen iğneyi vurur doktorMerhaba 2. Gebeliğim ilk bebeğim + dogumdan sonra iğne vuruldum şuan ikinciye hamileyim 18 .hftmda kanamam oldu negatif çıktım ignemi oldum 28 .haftamda tekrar vurucaz dediler ama ben 1/4 + çıktım bir hafta sonra tekrar kan alalim dediler suan 1/1 + çıktım arada ne değişti değer arttı mı yukseldimi bu değerler hakkinda bilgisi olan titre kaç olunca müdahale ediliyor
Değeriniz azalmış ben de 1/2 28. Hafta da de iğnemi vuruldum şu an 35. Haftamdayım muhtemelen iğneyi vurur doktor
Çok daha iyi bir hastanenin laboratuvarında kan verin en kısa zamanda ve başka doktora gidin çünkü iğne vurulma ihtimaliniz var 16 gün beklemeyin evet payda azaldıkça değer azalıyor 1/8 1/16 ve üzerini risk kabul ederiz dedi benim doktorumYani 4 ten bire azalmısmi oluyor bir haftada .doktor perinatologa randevu almami söyledi randevuma 16 gün var ben bu süreçte tekrar kan versem mi bilmiyorum ,payda küçüldükçe değer azalıyor o zaman
Hangi şehirdesinizYani 4 ten bire azalmısmi oluyor bir haftada .doktor perinatologa randevu almami söyledi randevuma 16 gün var ben bu süreçte tekrar kan versem mi bilmiyorum ,payda küçüldükçe değer azalıyor o zaman
Bursadayım .bir doktor kanamadaki iğnenin 12 haftaya kadar koruduğunu iğne kaynaklı olabileceginide söyledi yani üç ay kadar + cikarabilirmis bu iğne .acaba sıfırlanıyor mu dün verdim 1/1 olan kanı.cvp yazdığını için ayrıca teşekkür ederimHangi şehirdesiniz
İğne de değeri pozitif gösteriyor diye biliyorum canım korkulacak bi şey olduğunu düşünmüyorum bence sen daha iyi bir laboratuvar da kan ver çünkü ben devlette kan verdim 1/2 pozitif çıktı aynı gün memorial de negatif çıkmıştıBursadayım .bir doktor kanamadaki iğnenin 12 haftaya kadar koruduğunu iğne kaynaklı olabileceginide söyledi yani üç ay kadar + cikarabilirmis bu iğne .acaba sıfırlanıyor mu dün verdim 1/1 olan kanı.cvp yazdığını için ayrıca teşekkür ederim
Ben gün içinde iki ayrı yerde test vaerdim ikiside devletti biri 1/4 cikti diğeri titresiz alınmış 2+ yazıyordu doktor niye titresiz bakmışlar dedi ben bı özelde de kan versem iyi olucak belki sıfırlanır ignemi vurulurumİğne de değeri pozitif gösteriyor diye biliyorum canım korkulacak bi şey olduğunu düşünmüyorum bence sen daha iyi bir laboratuvar da kan ver çünkü ben devlette kan verdim 1/2 pozitif çıktı aynı gün memorial de negatif çıkmıştı
İyi bir özelse kan ver canım bence deBen gün içinde iki ayrı yerde test vaerdim ikiside devletti biri 1/4 cikti diğeri titresiz alınmış 2+ yazıyordu doktor niye titresiz bakmışlar dedi ben bı özelde de kan versem iyi olucak belki sıfırlanır ignemi vurulurum