Sizi gereksiz korkutmuslar belkide negatif cikacak...negatif cikarsa igne olacaksiniz o igne sizi hep koruyacak normalde bi 20li haftalarda bide dogumdan sonra bebegin kanina bakilip yapiliyor o igne...mesela bizde ben negatif esim pozitif...10. hafta kanama oldu ekstra bi durum oldugu icin igne hemen yapildi...sonra 24.hafta kanama oldu igne tekrar yapildi...39da dogum yaptim bebisim pozitif dogdu ben negatifim diye tekrar igne yapildi bitti gittii siz buna odaklanin kotuyu dusunmeyin hicMerhabalar Ben A rh- eşim A rh+ kan grubuna sahibim ilk gebeliğim 12 haftalık iken kalbi durdu hastahanede düşük ve ardından kürtaj yaptılar bu işlemden sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmadı şimdi 16 haftalık hamileyim bugün kan uyuşmazlığı testi yapıldı sonuçlar çıkmadı daha ama doktor çok ciddi bisey test pozitif çıkarsa düşünemiyorum dedi başka açıklama yapmadi böyle bi durum başına gelen var mı pozitif çıkarsa ne gibi bi tehlike arz ediyor ne olacak bilen varsa yazarsa çok sevinirim..
Peki sizin ilk gebeliğiniz miydi benim ikinci gebelik ya o yüzden tehlikeli sanirimSizi gereksiz korkutmuslar belkide negatif cikacak...negatif cikarsa igne olacaksiniz o igne sizi hep koruyacak normalde bi 20li haftalarda bide dogumdan sonra bebegin kanina bakilip yapiliyor o igne...mesela bizde ben negatif esim pozitif...10. hafta kanama oldu ekstra bi durum oldugu icin igne hemen yapildi...sonra 24.hafta kanama oldu igne tekrar yapildi...39da dogum yaptim bebisim pozitif dogdu ben negatifim diye tekrar igne yapildi bitti gittii siz buna odaklanin kotuyu dusunmeyin hic
Amin inşallah kötüyü düşünmemeye çalışıyorum ama korkuyorumBizdede vardı kan uyuşmazlığı çok şükür birşey olmadı iğne vuruldum.doğum öncesi ve sonrası Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.Asla kafanıza sürekli takıp kötüyü düşünmeyin.
Karın çeperi oluşmamış yanı genetik kusurları olduğu için kalbi durmuş. Ilk gebelikte sıkıntı olmuyormus işte benim şimdi ikinci olduğu için düşükten sonra iğne olmam gerekiyormus çok korkuyorum pozitif çıkarsa diyeIlk gebeligimdi benim, acinizi tazelemek istemiyorum ama ilkini kaybetme nedeniniz belli mi
Ama ilk dogan bebek olmasin o cunki ilk bebekte daha kan uyusmazligi seviyesine gelinmemis kana karisma durumu vs olmamis bence antikor durumu yok yaniKarın çeperi oluşmamış yanı genetik kusurları olduğu için kalbi durmuş. Ilk gebelikte sıkıntı olmuyormus işte benim şimdi ikinci olduğu için düşükten sonra iğne olmam gerekiyormus çok korkuyorum pozitif çıkarsa diye
Allah razı olsun birazcıkta olsa içimi ferahlattiniz ben de bol bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyorAma ilk dogan bebek olmasin o cunki ilk bebekte daha kan uyusmazligi seviyesine gelinmemis kana karisma durumu vs olmamis bence antikor durumu yok yaniyinede bilmiyorum ama boyle diliyorum icinizi ferahlatin guzel gunlerin tadini cikarin doya doya ben sizin icin insirah suresi okuyacagim insallah rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasit etsin sizde bol bol dua edin
Bu arada o testin sonucu ayni gun cikiyor hastanenin sitesine bakabilirsiniz cikmks olabilirAllah razı olsun birazcıkta olsa içimi ferahlattiniz ben de bol bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor
E nabiza islendiyse aramaya indirek coombs yazarsaniz cikabilirAllah razı olsun birazcıkta olsa içimi ferahlattiniz ben de bol bol dua ediyorum elimden başka bir şey gelmiyor
Ayni durum bizde de vardı 1 doktrun combs testi sanırım o iyi olduğu halde vurul o iğneden dedi. Diğer yaşlı doktorum gerek yok bu iğneye eğer bebek doğunca farklı kan grubysa vururum dedi ve bebeğim farklı grup idi vurdu. Belirli bir aya kadar olan düşüklerde/Kr. Gerek yok diye vurmamstr içinizi ferah tutun. Gereksiz saçma doktor lafı bu hamile kadını korkutma olsun da.Merhabalar Ben A rh- eşim A rh+ kan grubuna sahibim ilk gebeliğim 12 haftalık iken kalbi durdu hastahanede düşük ve ardından kürtaj yaptılar bu işlemden sonra kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmadı şimdi 16 haftalık hamileyim bugün kan uyuşmazlığı testi yapıldı sonuçlar çıkmadı daha ama doktor çok ciddi bisey test pozitif çıkarsa düşünemiyorum dedi başka açıklama yapmadi böyle bi durum başına gelen var mı pozitif çıkarsa ne gibi bi tehlike arz ediyor ne olacak bilen varsa yazarsa çok sevinirim..
4 defa kan uyuşmazlığı iğnesi mi? Emin msnz kan uyuşmazlığı iğnesi oldgndanBenim 2. Gebelik. İlk haftalardan beri çok kez kanamam oldu 4 defa kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. En son pozitif çıktı ama hoca tam net sonuçtan emin olmadığı için 28. Haftada tekrar iğneyi yaptırdı. Eğer bebeği etkileyecek bir durum olursada önlemini alıyorlar. Doppler usg ile bazı testlerle bakıyorlar. Doktorun takibi mutlaka yapacaktır içini ferah tut.
4 defa kan uyuşmazlığı iğnesi mi? Emin msnz kan uyuşmazlığı iğnesi oldgndan
Kanamalarda da yapılıyormuş az önce araştırdım o yönünü hiç duymamstm yaşamaynca. Sağlıkla dogsn inşallah son ayda lütfen her hafta kontrl gidin unutmyn.Evet eminin
Kanamalarda da yapılıyormuş az önce araştırdım o yönünü hiç duymamstm yaşamaynca. Sağlıkla dogsn inşallah son ayda lütfen her hafta kontrl gidin unutmyn.
Banada 3 kere yapildi her kanamada tekrarlaniyor4 defa kan uyuşmazlığı iğnesi mi? Emin msnz kan uyuşmazlığı iğnesi oldgndan
Sonuç 2 gün sonra çıkacak dediler cumartesi günü belli olacak yaniBu arada o testin sonucu ayni gun cikiyor hastanenin sitesine bakabilirsiniz cikmks olabilir
Inşallah dediginiz gibi olur ben boşu boşuna korkmuş üzülmüş olurum...Ayni durum bizde de vardı 1 doktrun combs testi sanırım o iyi olduğu halde vurul o iğneden dedi. Diğer yaşlı doktorum gerek yok bu iğneye eğer bebek doğunca farklı kan grubysa vururum dedi ve bebeğim farklı grup idi vurdu. Belirli bir aya kadar olan düşüklerde/Kr. Gerek yok diye vurmamstr içinizi ferah tutun. Gereksiz saçma doktor lafı bu hamile kadını korkutma olsun da.