Canım hap dun bıttı. Dunde test yaptım negatif cıktı.Bence ilacı içme 4_5 daha bekle sonra iç gelmezse tekrar kan testi yap ama sen bilirsin yine de canim
İlaç bittikten sonra mı kan testi yaptın 1.2 çıktı.bazi hastanelerin değeri 1.2 yani 0 ile aynı demek oluyor.bi de ilaçtan sonra hemen adet görmeyenlerde oluyormusCanım hap dun bıttı. Dunde test yaptım negatif cıktı.
8-13 u arası oluyor 13 unde 1,20 cıktı. Doktor tarlusal verdı. Ictım dun bıttı tekrar test yaptım ıdrarda negatıfİlaç bittikten sonra mı kan testi yaptın 1.2 çıktı.bazi hastanelerin değeri 1.2 yani 0 ile aynı demek oluyor.bi de ilaçtan sonra hemen adet görmeyenlerde oluyormus
Bilmiyorum kı cnm ya. Ne yapsam kıAcaba sıkıntı mı yaptın bir şeyi idrar testleri bazı kişilerde yanıltıcı olabiliyormuş geç döllenme de cikmayabiliyormus
Tekrar git bi istersen doktora bazı kişiler de kan da cikmayabiliyormus gelişmelerden bizleri de haberdar et canimBilmiyorum kı cnm ya. Ne yapsam kı
Tamam canım cok saolTekrar git bi istersen doktora bazı kişiler de kan da cikmayabiliyormus gelişmelerden bizleri de haberdar et canim
Ne zaman canımGittim yine hastaneye kan testi yaptılar karnımda yine bise gozukmedikan tahliline bakayım
bende olamıyorum canımidrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaa
4 gün gecti adet kızlar
canım ben 25 aralıkta ella içtim ilişkiden 13 saat sonra. 8-13 ocak arasıadet olmam gerekiyordu. 13 ocakta kan testinde 1.20 çıktı. doktor tarlusal verdi. 19 ocakta bitti. test yaptım kendim hapın bittiği gün yine negatif. adet olmadım. midemde bulanıyorTest yaptn mi cnm sen
neden adet olmuomusun pek, canım ???Kan testinden yine koca 1 sıfırı aldım kızlar 10 gün geçti hala gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?