• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Yok canım adetım
İlaç bittikten sonra mı kan testi yaptın 1.2 çıktı.bazi hastanelerin değeri 1.2 yani 0 ile aynı demek oluyor.bi de ilaçtan sonra hemen adet görmeyenlerde oluyormus
8-13 u arası oluyor 13 unde 1,20 cıktı. Doktor tarlusal verdı. Ictım dun bıttı tekrar test yaptım ıdrarda negatıf

Acaba sıkıntı mı yaptın bir şeyi idrar testleri bazı kişilerde yanıltıcı olabiliyormuş geç döllenme de cikmayabiliyormus

Rahim kalinlasmis dedi adette olabilirsin gebelikte olabilir dedi kan testi istedi negatif cıktı biraz daha bekle adetin gelmek uzeredir dedi canim

öncelikle inş. bebeişlerimiz bizimledir arkadaaşlar nsaılsınız güzel günleriniz olsun umut dolu..
benm bir sorum olucak ben bu ay ovulasyon testiyle işliklermi ayarladım
adet günümün olduğu gün 29.ocak minik bir akıntı ve haafif pembelik geldi olucam sandım hiç bişi yok....
snra 30 ocak kırmızıları gördüm ama pedime gelen giden yok sadece silince geldi.
31 ocak sabah bir pıhtı geldı.. adet bitti ila kullanmıştım genta omu sebep oldu hamilemiyim..
bu arada pazar aksamı 31 ocakta kan tahlilim 0.1 hcg
bu sekilde olup hamile olan var mı hiç nolur bişiler yazın...
herkes hamilesin diyip duruyor.....

Canlar hiç üşenmedim tüm yorumları okudum akşamdan beri benimde pek gecikmez adetim bu ay 5.gün bugün hala yok gelmedi dün kan testi yaptırdım 0.100 dr rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi bu ay çok ağır kaldırmıstım şimdiye erken bile gelirdi normalde 4. Senemiz evliliğimizde hiç korunmadık birkaç düşük yaptım 2 tüp bebek denemem var olmadı nasip değilmiş (kısa geçiyorum) kaşıkların şiş belim bacaklarım çok ağrıyor ara ara bişey kaldıracağım zaman batma sancı oluyor kasıklarımda Keşke Rabbim bizede gönderse meleklerimizi artık çok yoruldum kaç gündür ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden gelecek gibi de durmuyor adetim birkaç gün öncede yumurtam çatladı galiba yumurta akı gibi şeffaf yapışkan akıntı geldi neoluyo anlamadım kafayı yemek üzereyim yardım edin ?

Back