Yok ben bekleyeyeym biraz daha crs prsye kadarAynen canm karnm şişerdi bariz belli olurdu hiç bişey yok vucudumu dnlemeten bi hal oldum artık inş gec dollenme olmştr salı gunune kadar olmazsam doktora gtcem zaten sen yarın mı yapcan kan testni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben bekleyeyeym biraz daha crs prsye kadarAynen canm karnm şişerdi bariz belli olurdu hiç bişey yok vucudumu dnlemeten bi hal oldum artık inş gec dollenme olmştr salı gunune kadar olmazsam doktora gtcem zaten sen yarın mı yapcan kan testni
Evet cnm her ay bunu yasamak cok zor :-( sende ii sanır var ben olsam 10 kere gtmiştim kan vermeyeAslinda olup olmamasindan cok bu belirsizlik yoruyo beni adet günüm geldigide hemen ta adet olsam yada hamile oldugum kesin olsa bu kdr yorulmazdim ya
Aslinda cok sabırsız biriyimdir ama test yapma olayina gelince korkum agir basiyo gidemiyorum cok ilginc bide surekli adet oldum olucam diye geciyo vakitEvet cnm her ay bunu yasamak cok zor :-( sende ii sanır var ben olsam 10 kere gtmiştim kan vermeye
Hep negatf gorunce korkuyo insan cok ii anlıyorm seni. Bende de var o korku allah buyuktur bakalım bende bekliorum bugun 2. Gun 1 hafta beklicem sabretcem:)Aslinda cok sabırsız biriyimdir ama test yapma olayina gelince korkum agir basiyo gidemiyorum cok ilginc bide surekli adet oldum olucam diye geciyo vakit
Stresten de olablr gec dollenme de olablr doktora gorundun muMrb arkadaşlar son adet tarihim 24 aralık tı yani 24 ocakta adet olmam lazım dı olmadım 10 gün sonra kan tahlili yaptrdm 0.78 çıktı yani negatif daha sonra evde kendim test yaptm yine negatif çıktı sonra kpss ye hazrlanyorum inanın adet olamdığımı bile unutmuşum kendimi tamamen derslere verdim bugün yazılar dikkatimi çekti umutlandm bende baya hâlâ adet te olmadm..
Yok canm salıya randevu aldm doktordan artık hayırlısı olsunStresten de olablr gec dollenme de olablr doktora gorundun mu
Bnmde 4.gunum gecikti kan testi adet gunu yaptrdm negatfti salı gunu gtcem bnde hayırlısı cnmYok canm salıya randevu aldm doktordan artık hayırlısı olsun
sizi umutlandırmak istemem ama kızlar bnm suaşn 4+2 hamileyim..:) bnmde göğüslerim hiç ağrımadı..Bnmde 4.gunum gecikti kan testi adet gunu yaptrdm negatfti salı gunu gtcem bnde hayırlısı cnm
canım belirtilerin neler gunaydınnnAslinda cok sabırsız biriyimdir ama test yapma olayina gelince korkum agir basiyo gidemiyorum cok ilginc bide surekli adet oldum olucam diye geciyo vakit
Günaydın cnm bnm belirtim filanda yok gibi aslinda ama adet gunumde 20 subatta yani kesin adetnoluyorum dedim ped koydum pede aksama kdr sadece minicik acik kahve bir leke gelmisti o kdr sonra ertesi gun peceteye silerken beyaz akintinin icinde minik iki damla boyle ip gibi kan geldi ertesi gunde geldi ayni akıntıyla surekli ha oldum ha olucam diye diye bugune geldim goguslerim her adet oncesi gibi sismedi 2 3 gundur uclarindan baslayan bir sizlama var sadece yine sivilcelerim cikti oyle iste bekliyorum halacanım belirtilerin neler gunaydınnn
bak bnmde adetten 5 gün önce kahverengi lekem ve kasık ağrım oldu hadi cnm deidm bukadar erkende olamz dedimGünaydın cnm bnm belirtim filanda yok gibi aslinda ama adet gunumde 20 subatta yani kesin adetnoluyorum dedim ped koydum pede aksama kdr sadece minicik acik kahve bir leke gelmisti o kdr sonra ertesi gun peceteye silerken beyaz akintinin icinde minik iki damla boyle ip gibi kan geldi ertesi gunde geldi ayni akıntıyla surekli ha oldum ha olucam diye diye bugune geldim goguslerim her adet oncesi gibi sismedi 2 3 gundur uclarindan baslayan bir sizlama var sadece yine sivilcelerim cikti oyle iste bekliyorum hala
Ama ben 6 gun gectiginde yaptım test negatiftibak bnmde adetten 5 gün önce kahverengi lekem ve kasık ağrım oldu hadi cnm deidm bukadar erkende olamz dedim
arkadaşım zorla test yaptırdı ikinci hayaelt çicgi çıktı inananamdım 2. testi yaptım gene çıktı kan verdim hemen acilden 107.8 çıktı çok sevinemedim kimyasalmı acabadie 2 gün snra gene baktırdım 201.82 olmuş cumartesi doktora gidicem bnmdeki tek belirti geçmeyen kasık ağrısı ve kahverengi leke
Cnm cok sevndm hadi hayrlısı darısı basımıza inş. Bende 26snda kan testi yaptrdm aynı zamanda adet gunum 2 cıktı 4. Gunum geckti hala bişi yok goguslerim şişerdi hşç bşey olmdı ucları faif szlıo arada agrı gryo karnıma adet olcam gbi yarn randevu aldm bakalm hayrlısı inşsizi umutlandırmak istemem ama kızlar bnm suaşn 4+2 hamileyim..:) bnmde göğüslerim hiç ağrımadı..
suan çok az uçları ağrıyor
Tek umudumuz gec dollenme olma ihtmaliAma ben 6 gun gectiginde yaptım test negatifti
Benm ilki de gec dollenmeydi ama saglkszdı ne yazkki korkıyorm inş rabbm nasip eder hepimizeumudunu kaybetme gec olmuş olbilr... yada hiç değilmiş adet olcam diye düşün hatta bekleme git bi an önce doktora bnmde öle oluyordu prolaktin yükselmiş.. sonra 2 ay tedavi oldum hap içti bitti bak bu hapsız ilk ayımm hamiş kaldım dilerim rabbime bu sveinci isteyen hak eden herkese yaşatır hep okurrdum errrken öğrenmek zor diye gerçekten öleymiş
şimdi var diiyorum sonra kese görcez sonra kalp atışımız sonra cinsiyet eli ayağı annem derdi rahme düştümü derdi bitmez diye öleymiş..
ama olsun inş.. böle olsun da kucagımıza alalım