Yok canim adet gecikmemin 13. Gunu kan testim 0.1 17. Gunu 55 cikti adet gecikmemin 6. Gunu hamile kalmisim :) imkansiz diye bir sey yoktur :)Kakule sen 6.gunden sonra mı öğrendin hamileliğini canim
Icme canim biraz daha bekle bak ben adet gecikmemin 17. Gunu ogrendim hamile oldugumu ne olur ne olmaz fazla umutlanma da ama onlem olarak biraz daha bekle bencekızlar sonuçlarım geldi beta hcg değerim >1.2 yazıyo doktorum gebelik yok dedi ve adet sökücü verdi . bugün gecikmemin 8.günü sanırım artık umutlanmanin bi anlamı yok hamile olmadığım kesin
En son iliski uzerindenkac gun gecti?Can'ım alttan muayene etmedi ultrasonla karnımdan baktı . tarlusal verdi bende sanırım içcemartık olup kurtulmak istiyorum bu belirsizlik çok kötü .hergün belim ağrıyo ha oldum ha olcam olsaydı görülürdü değilmi kızlar değer bu kadar küçük çıkmazdı artık sanırım ümidim kalmadı
2 gun daha bekleyip kanda beta hcg baktir canim bence9-10 ocak Can'ım
Can'ım işallah güzel haberler alırsın olmazsa git bida sağlık ocağında kan ver aklında kalmasınBen de bu akşam doktora gittim kan testi yapmadı adet günümde yapmıştım bişey yoktu.6 gün gecikti doktor adetin geliyor dedi ilaç fln vermedi; (
benim dün gittiğim doktor idrar testlerine kesinlikle güvenme dedi eğer idrar testi yaptıysan kesinlikle kan testi yaptır en azından biraz daha güvenilirCan'ım işallah güzel haberler alırsın olmazsa git bida sağlık ocağında kan ver aklında kalmasın
Adetini geçmiş miydi canım.herseyin hayırlısı yükselebilir de bizi de gelişmelerden haberdar etMerhba kizlar dun.kan testi yaptirdim 2.77 deger cikti yarin.tekrar yaptircam acaba yukselirmi deger
benimde 4 gün gecti bende cok agrı cekiorm cnm bendede bişi yokBenim bugün 7.gun bitiyor adet olmadım adet gunum geçince test yaptım. kan testi de idrar da negatif.öff off hergün adet ağrısı çekiyorum hala gelen bişey yok
Bi de gelseler artık da biz de yeni çalışmalara başlasakbenimde 4 gün gecti bende cok agrı cekiorm cnm bendede bişi yok
Bence ilacı içme 4_5 daha bekle sonra iç gelmezse tekrar kan testi yap ama sen bilirsin yine de canimmerhaba hanımlar. benim eşimle 25 aralıkta (yumurtlama günüm iye tahmin ediyırum) ilişkim oldu ve prezervatif yırtıldı. 13 saat sonra ella aldım. adetim 8-13 ocak arası olması gerekiyordu. olmadım 8inde test yaptım negatif. 13ünde kan testi 1.20 çıktı. doktor tarlusal verdi. dun bitti. dünde test yaptım negatif. ama acaip midem bulanıyor. hamile olabilirmiyim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?