• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

kizlar öncelikle Allah herkese hayirli sağlikli bebişler nasip etsin..Benimde size bir sorum olacak..En son adet tarihim 1 aralik.Adetim hep düzensizdir 1 hafta kadar gecikmeli gelir.Dün hamilelik testi yaptirdim negatif çkti ardindan dayanamdim acile gittim kan testi yaptirdim o da negatif çikti.Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama biz en son 29 aralikta ilişkiye girdik kiz olma orani yükselsin diye.(o zamanlar yumurtlama dönemim oldugunu dşündüm çünkü akintim çok fazlaydi) Hamileliğim olsa kan testinde çıkmazmiydi böyle bir durum yaşayan var mi acaba yorumlarinizi bekliyorum

kizlar öncelikle Allah herkese hayirli sağlikli bebişler nasip etsin..Benimde size bir sorum olacak..En son adet tarihim 1 aralik.Adetim hep düzensizdir 1 hafta kadar gecikmeli gelir.Dün hamilelik testi yaptirdim negatif çkti ardindan dayanamdim acile gittim kan testi yaptirdim o da negatif çikti.Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama biz en son 29 aralikta ilişkiye girdik kiz olma orani yükselsin diye.(o zamanlar yumurtlama dönemim oldugunu dşündüm çünkü akintim çok fazlaydi) Hamileliğim olsa kan testinde çıkmazmiydi böyle bir durum yaşayan var mi acaba yorumlarinizi bekliyorum
cnm 12-13 gün geçmiş ilişkinin üstünden hamile olsan kanda muhakkak çıkardı düşük bi değer bile olsa çıkardı. ama o tarihten sonra ilişki olduysa ve sen sonradan yumurtladiysan onu bilemem tabi

cnm 12-13 gün geçmiş ilişkinin üstünden hamile olsan kanda muhakkak çıkardı düşük bi değer bile olsa çıkardı. ama o tarihten sonra ilişki olduysa ve sen sonradan yumurtladiysan onu bilemem tabi
yok cnm en son o tarihte olmuştu zaten ilk defa geçen ay denedik en azindan hamile kalmasam bile önümüzdeki ay için daha dikkatli davranirim tarihlerimi bildiğim için.Forumu araştirdiğimda başta negatif olup daha snra hamile olduğunu öğrenenlerin sayisi çok olunca ümitlenip sormak istedim işte napiyim :) Buarada test snucum 1.2

yok cnm en son o tarihte olmuştu zaten ilk defa geçen ay denedik en azindan hamile kalmasam bile önümüzdeki ay için daha dikkatli davranirim tarihlerimi bildiğim için.Forumu araştirdiğimda başta negatif olup daha snra hamile olduğunu öğrenenlerin sayisi çok olunca ümitlenip sormak istedim işte napiyim :) Buarada test snucum 1.2
hmmm 1.2 yükselebilir belki. benim adetim 2 gün geçmişti 10 çıkmıştı. belki seninki de 2-3 güne yükselir ;)

hmmm 1.2 yükselebilir belki. benim adetim 2 gün geçmişti 10 çıkmıştı. belki seninki de 2-3 güne yükselir :KK66:
inş cnm eğer 30 yada 31 aralik yumurtlama günümse bu durumda 13-14 ocak adet olmam gerekir belki ucu ucuna olmuştur :) bir kaç gün daha bekliyim haber ederim sizlere ..

Adetim 9 gun gecikti..5 gun test yaptim ve az once yine yaptim negatif..ve ara ara gercekten mide bulantisi yasiyorum..benim gibi olupta sonradan hamile oldugunu ogrenen var mi

slmlar.sat 16.12.2015 bat 11.12.2015 ve yumurtlama 21.gün.. ve ben hala adet olmadım bugün 4.gün.12 sinde kan tahlilim 0.01 cıktı bugün idrarda tek çizgi çıktı.bacaklarım ve belim çok ağrıyor.ara ara kasıklarıma sızı şeklinde ağrılar giriyor.şiddetli değil ama arada mide bulantım oluo.ayın 12.sinde peçeteye 2 damla kadar pembe akıntı geldi.hamile olmam ihtimalim varmı?bi daha kan testi yaptırsam

Gecikmenin 13üncü günü, bende halen tık yok!!!:KK17: galiba fazla umutlandığım için böyle oldu:KK42: bünyem bozuldu, psikolojikman çöktümm resmen:KK42: burda aylarca hatta yıllarca bebek için mücadele edenleri okuyup ilk denemede Olumlu sonuç alamayınca üzüldüğüm için kızıyorum kendime ama napiyim çok heveslenmiştim işteee :KK42::KK61:

merhaba kızlar öncelikle üşenmedim 42 sayfanın tamamını okudum ve gördüm ki ümidimizi asla kaybetmemeliyiz benim de adet tarihimin üzerinden 6 gün geçti . gecikmenin 2. gününde kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı ama değeri bilmiyorum pozitif negatif testiydi .geciktiğim için o kadar emindim ki pozitif çıkacağına o gün çok üzüldüm (öğretmenim )okula gittim ama ağlamaklıyım . biri sorsa akcak gözümden sonra içimden bi ses umudunu kaybetme sesi neden olmasın şuan 6. günüm sabah idrar testi yaptım negatif. yarın için hemen doktordan randevu aldım .bakalım ne Dicek. ama ben hala ümitliyim ve biraz önce @kakule71 senin yaZıdtlarını gördüm bir kez daha rahatladım yarın size tekrar yazcam sonuçları ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin allah büyük o ol der ve herşey olur siz sadece isteyin ve inanın

sanırım yazamadım yukarıda bahsettiğim kakule sensin kakule71 kakule71 :)
Kesinlikle katiliyorum adet olana kadar bi umut vardir :) ben de cok okumustum zamaninda hep acaba olur mu diye :) oluyormus Allahtan umut kesilmez.Allah hakkinizda hayirlisini eylesin yine haber verirseniz sevinirim :)

Kızlar benimde 13 aralıkti sat idrar testi yaptım negatif.ama kasiklarim belim ağrıyor birde akinti başladı.boyle bi durum yaşayan varmı 5 gün geçti adetim

kızlar doktora gittim sabah ultrasonla baktı kese yi göremedi küçük olabilir dedi kan testi verdim bakalım iki saat sonra çıkcak merak. la bekliyorum bu arada kist falan yokmuş ben 7gün gecikince acaba kist oluşöuşmudur diye korkmuştum çok şükür oluşmamış işallah güzel haberler alırım dua edin

kızlar sonuçlarım geldi beta hcg değerim >1.2 yazıyo doktorum gebelik yok dedi ve adet sökücü verdi . bugün gecikmemin 8.günü sanırım artık umutlanmanin bi anlamı yok hamile olmadığım kesin :(:KK43:

Sağlık olsun canım.karnindan mi muayene ediyor alttan mi benim de bugün 6.gun oldu ama alttan muayene olmaya korkuyorum

Back