En son da aralık 17 de kan testi yaptirmistim canimÇarşamba günü doktora gitcem bakalım neyse çıksın istiyorum artık canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son da aralık 17 de kan testi yaptirmistim canimÇarşamba günü doktora gitcem bakalım neyse çıksın istiyorum artık canim
Hakkinda hayirlisi olsun guzel haberlerle gel insallahÇarşamba günü doktora gitcem bakalım neyse çıksın istiyorum artık canim
Kan testinden de baya gecmis daha sonra idrar testi falan yaptin mi?En son da aralık 17 de kan testi yaptirmistim canim
Yok canim idrar testi direkt kan veriyorum :)Kan testinden de baya gecmis daha sonra idrar testi falan yaptin mi?
cnm 12-13 gün geçmiş ilişkinin üstünden hamile olsan kanda muhakkak çıkardı düşük bi değer bile olsa çıkardı. ama o tarihten sonra ilişki olduysa ve sen sonradan yumurtladiysan onu bilemem tabikizlar öncelikle Allah herkese hayirli sağlikli bebişler nasip etsin..Benimde size bir sorum olacak..En son adet tarihim 1 aralik.Adetim hep düzensizdir 1 hafta kadar gecikmeli gelir.Dün hamilelik testi yaptirdim negatif çkti ardindan dayanamdim acile gittim kan testi yaptirdim o da negatif çikti.Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama biz en son 29 aralikta ilişkiye girdik kiz olma orani yükselsin diye.(o zamanlar yumurtlama dönemim oldugunu dşündüm çünkü akintim çok fazlaydi) Hamileliğim olsa kan testinde çıkmazmiydi böyle bir durum yaşayan var mi acaba yorumlarinizi bekliyorum
yok cnm en son o tarihte olmuştu zaten ilk defa geçen ay denedik en azindan hamile kalmasam bile önümüzdeki ay için daha dikkatli davranirim tarihlerimi bildiğim için.Forumu araştirdiğimda başta negatif olup daha snra hamile olduğunu öğrenenlerin sayisi çok olunca ümitlenip sormak istedim işte napiyim :) Buarada test snucum 1.2cnm 12-13 gün geçmiş ilişkinin üstünden hamile olsan kanda muhakkak çıkardı düşük bi değer bile olsa çıkardı. ama o tarihten sonra ilişki olduysa ve sen sonradan yumurtladiysan onu bilemem tabi
hmmm 1.2 yükselebilir belki. benim adetim 2 gün geçmişti 10 çıkmıştı. belki seninki de 2-3 güne yükseliryok cnm en son o tarihte olmuştu zaten ilk defa geçen ay denedik en azindan hamile kalmasam bile önümüzdeki ay için daha dikkatli davranirim tarihlerimi bildiğim için.Forumu araştirdiğimda başta negatif olup daha snra hamile olduğunu öğrenenlerin sayisi çok olunca ümitlenip sormak istedim işte napiyim :) Buarada test snucum 1.2
inş cnm eğer 30 yada 31 aralik yumurtlama günümse bu durumda 13-14 ocak adet olmam gerekir belki ucu ucuna olmuştur :) bir kaç gün daha bekliyim haber ederim sizlere ..hmmm 1.2 yükselebilir belki. benim adetim 2 gün geçmişti 10 çıkmıştı. belki seninki de 2-3 güne yükselir
Kesinlikle katiliyorum adet olana kadar bi umut vardir :) ben de cok okumustum zamaninda hep acaba olur mu diye :) oluyormus Allahtan umut kesilmez.Allah hakkinizda hayirlisini eylesin yine haber verirseniz sevinirim :)sanırım yazamadım yukarıda bahsettiğim kakule sensin kakule71 :)
Kakule sen 6.gunden sonra mı öğrendin hamileliğini canimCanim tahminimce ben adetimin gecikmesinin 6. Gunu hamile kaldim :)