Geçmi yumurtladım ne oldu neler oluyor anlayamıyorumCanlar hiç üşenmedim tüm yorumları okudum akşamdan beri benimde pek gecikmez adetim bu ay 5.gün bugün hala yok gelmedi dün kan testi yaptırdım 0.100 dr rahim kalınlaşmış gebelik olabilir dedi bu ay çok ağır kaldırmıstım şimdiye erken bile gelirdi normalde 4. Senemiz evliliğimizde hiç korunmadık birkaç düşük yaptım 2 tüp bebek denemem var olmadı nasip değilmiş (kısa geçiyorum) kaşıkların şiş belim bacaklarım çok ağrıyor ara ara bişey kaldıracağım zaman batma sancı oluyor kasıklarımda Keşke Rabbim bizede gönderse meleklerimizi artık çok yoruldum kaç gündür ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden gelecek gibi de durmuyor adetim birkaç gün öncede yumurtam çatladı galiba yumurta akı gibi şeffaf yapışkan akıntı geldi neoluyo anlamadım kafayı yemek üzereyim yardım edin ?
Adetlerin normalde düzenli mi canim . düzenliyse yada bi kaç gün sarkma oluyorsa tekrardan yaptır testi derim. Eğer yine negatifse kadın doğuma git derim canim. İlk bebek mi olacak ne kadar suredir istiyorsunuzCevap veren yok mu
Adetlerin normalde düzenli mi canim . düzenliyse yada bi kaç gün sarkma oluyorsa tekrardan yaptır testi derim. Eğer yine negatifse kadın doğuma git derim canim. İlk bebek mi olacak ne kadar suredir istiyorsunuz
canım öncelikle hosgeldin aramıza okudum üzüldüm ama geçmişi bırak pozitif ol bende 2 yıldır istiyorum bebek ama allh zamanını biliyordur bu site bana arkadaş oluyor kendimi hep forumları okurken buluyourmGeçmi yumurtladım ne oldu neler oluyor anlayamıyorum
Canim sanirim hamilesin 4 gun gectikten sonra negatifi görmüşsün ne zmn ogrendin hamileliğini benimde 7 gun gecti 6gun gecince test yaptim tek.ciGi ama hala adet olmadimidrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaa
4 gün gecti adet kızlar
Sen kan testi yapmdn mı cnm halaCanim sanirim hamilesin 4 gun gectikten sonra negatifi görmüşsün ne zmn ogrendin hamileliğini benimde 7 gun gecti 6gun gecince test yaptim tek.ciGi ama hala adet olmadim
Yaptirmadim hala :)Se
Sen kan testi yapmdn mı cnm hala
Yok olmadım cnm bekliom bnde. Salı gunu doktora gtcem olmazsam hala en azndan muayeneyle cıkar bsyler die dusunuyorm:)Yaptirmadim hala :)
Öğlen aniden misafir geldi gidemedim dra artik biraz daha bekleyeyim bari hala adette olmadim dakka basi tuvaletteym bugun cok sıkıştım saniyorum ama azicik bisey oluyo sen adet oldunmu
İnsallah bebiş vardirda gelmez adetinYok olmadım cnm bekliom bnde. Salı gunu doktora gtcem olmazsam hala en azndan muayeneyle cıkar bsyler die dusunuyorm:)
Baktm o yazıya ama anlayamadm pek nasıl yaptın cnm? Denym bi:)İnsallah bebiş vardirda gelmez adetin
Buarada su elle kontrolu yaptinmi sen hic ben iki aydir yapiyordum hep sertti simdi baktim baya yumusak o topigi bi oku istersen
İnş cnm ama sanmıom olsa cıkardıİnsallah bebiş vardirda gelmez adetin
Buarada su elle kontrolu yaptinmi sen hic ben iki aydir yapiyordum hep sertti simdi baktim baya yumusak o topigi bi oku istersen
Vala denedm smdi cnm sert elim bişeye degyo içinde ama serbest bıraktgmda. Sıktgmdaysa bosluk oluyo anlamadm valaİnsallah bebiş vardirda gelmez adetin
Bende yuzde yuz anlamadim ama bundan once iki aydada bakmistim bu aykinden farkli daha sert ve daha siskindi bgn baktigimda şişkinlik yoktuVala denedm smdi cnm sert elim bişeye degyo içinde ama serbest bıraktgmda. Sıktgmdaysa bosluk oluyo anlamadm vala
İnş vardr cnm bnde su kan testlerini arastyorm hala bi tane bayan adetten sonra 15. Gunde ogrenmş kanda gec dollenme oldgu için cıkmayabliomş hadi hayrlısı umut dogdu içime hal adet olcamşm gbi değil gogsm cok agrırdı ustune ble yatamazdm ama goguslermde su an hc bsy yok kasıklarmda batma var sadce ilki de bole olmştu gec dollenme olmştuBende yuzde yuz anlamadim ama bundan once iki aydada bakmistim bu aykinden farkli daha sert ve daha siskindi bgn baktigimda şişkinlik yoktu
Adet olmadikca umut vardir canimİnş vardr cnm bnde su kan testlerini arastyorm hala bi tane bayan adetten sonra 15. Gunde ogrenmş kanda gec dollenme oldgu için cıkmayabliomş hadi hayrlısı umut dogdu içime hal adet olcamşm gbi değil gogsm cok agrırdı ustune ble yatamazdm ama goguslermde su an hc bsy yok kasıklarmda batma var sadce ilki de bole olmştu gec dollenme olmştu
Aynen canm karnm şişerdi bariz belli olurdu hiç bişey yok vucudumu dnlemeten bi hal oldum artık inş gec dollenme olmştr salı gunune kadar olmazsam doktora gtcem zatenAdet olmadikca umut vardir canim
Benim adetim geciktiginde muthis siskinligim olurdu cok tahatsiz olurdum ama suanda oyle bir siskinlik yok bendede goguslerim tas gibi olurdu o da yok sadece su son.iki uc gundur uclarindan baslayan bir sizlanma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?