Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Geçmi yumurtladım ne oldu neler oluyor anlayamıyorum

Kızlar benim adet günümden iki gün önce yerleşme kanaması gibi bsy oldu lekelenme. Sonra butun hamilelik belirtilerini yaşadim. Adetim 9 gun gecti ve doktora gttim. Ultrasonda bsy cikmadi kan testim de negatif cikti. Kan testine guvenmem mi lazm sizce hamile olma ihtimalm var mi? Bugun adetim gecikeli 15 gun oldu. Doktora gttgmden beri test yaptrmadm. Bana bir sey soyleyin.

Adetlerin normalde düzenli mi canim . düzenliyse yada bi kaç gün sarkma oluyorsa tekrardan yaptır testi derim. Eğer yine negatifse kadın doğuma git derim canim. İlk bebek mi olacak ne kadar suredir istiyorsunuz

Benim cok duzenli normalde. Ilk bebek oluck eger olursa. Yeni evliym istemiyordk korunuyordm ama kaza olmus olabilir ihtimal var yani simdi de psokolojm bozuldu bu belirszlk yuzunden. Adetim birakin 15-20 gunu bi gun bile gecmez. Ben 9 gun gecmisken kan testi yaptrdm o an negatif cikti ve tamam artk kesin dedim ama sonra baktm 20-25. Gun cikanlar varms. Yine smdi hala olabilir diyorm. Sali gunu doktora gidicm. Hayirlisi

Geçmi yumurtladım ne oldu neler oluyor anlayamıyorum
canım öncelikle hosgeldin aramıza okudum üzüldüm ama geçmişi bırak pozitif ol bende 2 yıldır istiyorum bebek ama allh zamanını biliyordur bu site bana arkadaş oluyor kendimi hep forumları okurken buluyourm psikolojik etkilenmiyorum diye düşünüyorum çnkü hiç adetim gecikmedi aksine erken olsu yada zamanında inş. bebeğin seninledir umut allahtan kesilmez allah büyüktür isteyin yeterki sakın ağlama üzülme bak
şuan bende seninki gibi belirtileri var adetime 9 gün var şüpheliilişkiden 2 gün sonra başlayan kasıl bek kalça ve bugun sinirlerimden bacaklrıma vuran ağrı var bende beklemedeyim birde sarımsı akıntım var hayırlısı bakalım snn nasıll

kızlar ilk defa kasık ağrım 10 gün önce başladı bel ve kalca ağrısı devamında var şimdi sizce hamilelik belirtisi olailrmi birde bugün 9 gün var ve ayağıma çok vuruyor....

Kızlar dun adet gunmdu kan testi yaptrdm 2 cıktı usenmedim yorumların hepsni okudum bi umut oldu içimde hiç adet olcakmşm gbi agrm yok kasıklarımda gerilme var sadce ne yapmam lazım acaba

idrar testi yaptm kızlar smd tek cizgi net hemde neden adet olmuyorm ben yaaa
4 gün gecti adet kızlar
Canim sanirim hamilesin 4 gun gectikten sonra negatifi görmüşsün ne zmn ogrendin hamileliğini benimde 7 gun gecti 6gun gecince test yaptim tek.ciGi ama hala adet olmadim

Se
Canim sanirim hamilesin 4 gun gectikten sonra negatifi görmüşsün ne zmn ogrendin hamileliğini benimde 7 gun gecti 6gun gecince test yaptim tek.ciGi ama hala adet olmadim
Sen kan testi yapmdn mı cnm hala

Se

Sen kan testi yapmdn mı cnm hala
Yaptirmadim hala :)
Öğlen aniden misafir geldi gidemedim dra artik biraz daha bekleyeyim bari hala adette olmadim dakka basi tuvaletteym bugun cok sıkıştım saniyorum ama azicik bisey oluyo sen adet oldunmu

Yaptirmadim hala :)
Öğlen aniden misafir geldi gidemedim dra artik biraz daha bekleyeyim bari hala adette olmadim dakka basi tuvaletteym bugun cok sıkıştım saniyorum ama azicik bisey oluyo sen adet oldunmu
Yok olmadım cnm bekliom bnde. Salı gunu doktora gtcem olmazsam hala en azndan muayeneyle cıkar bsyler die dusunuyorm:)

Yok olmadım cnm bekliom bnde. Salı gunu doktora gtcem olmazsam hala en azndan muayeneyle cıkar bsyler die dusunuyorm:)
İnsallah bebiş vardirda gelmez adetin
Buarada su elle kontrolu yaptinmi sen hic ben iki aydir yapiyordum hep sertti simdi baktim baya yumusak o topigi bi oku istersen

Buarada su elle kontrolu yaptinmi sen hic ben iki aydir yapiyordum hep sertti simdi baktim baya yumusak o topigi bi oku istersen
Baktm o yazıya ama anlayamadm pek nasıl yaptın cnm? Denym bi:)

İnş cnm ama sanmıom olsa cıkardı

Vala denedm smdi cnm sert elim bişeye degyo içinde ama serbest bıraktgmda. Sıktgmdaysa bosluk oluyo anlamadm vala

Vala denedm smdi cnm sert elim bişeye degyo içinde ama serbest bıraktgmda. Sıktgmdaysa bosluk oluyo anlamadm vala
Bende yuzde yuz anlamadim ama bundan once iki aydada bakmistim bu aykinden farkli daha sert ve daha siskindi bgn baktigimda şişkinlik yoktu

Bende yuzde yuz anlamadim ama bundan once iki aydada bakmistim bu aykinden farkli daha sert ve daha siskindi bgn baktigimda şişkinlik yoktu
İnş vardr cnm bnde su kan testlerini arastyorm hala bi tane bayan adetten sonra 15. Gunde ogrenmş kanda gec dollenme oldgu için cıkmayabliomş hadi hayrlısı umut dogdu içime hal adet olcamşm gbi değil gogsm cok agrırdı ustune ble yatamazdm ama goguslermde su an hc bsy yok kasıklarmda batma var sadce ilki de bole olmştu gec dollenme olmştu

Adet olmadikca umut vardir canim
Benim adetim geciktiginde muthis siskinligim olurdu cok tahatsiz olurdum ama suanda oyle bir siskinlik yok bendede goguslerim tas gibi olurdu o da yok sadece su son.iki uc gundur uclarindan baslayan bir sizlanma var

Adet olmadikca umut vardir canim
Benim adetim geciktiginde muthis siskinligim olurdu cok tahatsiz olurdum ama suanda oyle bir siskinlik yok bendede goguslerim tas gibi olurdu o da yok sadece su son.iki uc gundur uclarindan baslayan bir sizlanma var
Aynen canm karnm şişerdi bariz belli olurdu hiç bişey yok vucudumu dnlemeten bi hal oldum artık inş gec dollenme olmştr salı gunune kadar olmazsam doktora gtcem zaten sen yarın mı yapcan kan testni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…