- 2 Ağustos 2014
- 440
- 496
- 33
cevabınız içim teşekkür ederim .değerim 300 lere kadar çıktı ancak dr um adet göreceksin dedi ve çarşamba kanamam başladı malesefDegerinizin artması lazım 2gune bi kan testi yaptirmaniz lazım
5 ve üstü gebelik 2gun sonra bidaha yaptirin gec dollenme olduysa deger artar.merhaba kızlar..ya benim adetim maşallah cok düzenlidir.27 en kötü 28 günde bir adet olurum..bu ay 11 mayısta olmam gerekiyordu fakat olamadım ..hatta adet belirtim hiç mi hiç yok..13 mayısda yani dün akşam acile gidip kan verdim 1.92 cıktı sonucüzüntümden acildeki doktora da bişey diyemedim cıktım sadece sag kasıgıma ara ara bir şey batıyor o kdar.acaba ümitlenmeli miyim..bu deger artabilir mi ki...
Benim de sağ kasigimda bi batma oluyo bi kac gündür sebebini ogrendinz mimerhaba kızlar..ya benim adetim maşallah cok düzenlidir.27 en kötü 28 günde bir adet olurum..bu ay 11 mayısta olmam gerekiyordu fakat olamadım ..hatta adet belirtim hiç mi hiç yok..13 mayısda yani dün akşam acile gidip kan verdim 1.92 cıktı sonucüzüntümden acildeki doktora da bişey diyemedim cıktım sadece sag kasıgıma ara ara bir şey batıyor o kdar.acaba ümitlenmeli miyim..bu deger artabilir mi ki...
Olabilir canim. Bnm de yok dendi 10 gun sonra bugün tekrar gttim . Miniğim 5 haftalikmis. Değişebiliyo tekrar yaptir . Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnMerhaba arkadaşlar benimde 7 gün geçti. Aşırı akıntı var salyangoz artışı gibi ve kasıklarımda batma var. 3 gün gecikmeli kan testi 0.100 bugun 7.günüm hala olmadım sizce durum ne olabilir
Ama bugün 11. Gün idrarda yine negatif ümitsizimm açıkçasıOlabilir
Olabilir canim. Bnm de yok dendi 10 gun sonra bugün tekrar gttim . Miniğim 5 haftalikmis. Değişebiliyo tekrar yaptir . Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Bide acaba akıntın çoğaldı mı ve normalde gecikme yaşıyor muydun. Bide bugün kaç gün n gecikmişoldunOlabilir
Olabilir canim. Bnm de yok dendi 10 gun sonra bugün tekrar gttim . Miniğim 5 haftalikmis. Değişebiliyo tekrar yaptir . Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Baya cogaldi akıntım. Notmalde hic olmazdi gecikmem bu ay ilk 8 gün gecikti kanda cikmadi. Bana yok diye adet söktürücu verdi doktor. Kullandim. 14 gun gecti yine olmadi 15. Gun test yaptm cikti. Bugün de kan testi yapildi 5 hafta 5 günlükmüş. Adetime gore 8 olmam lazimdi ama küçükmuş yani erken olabilir biraz daha bekleBide acaba akıntın çoğaldı mı ve normalde gecikme yaşıyor muydun. Bide bugün kaç gün n gecikmişoldun
Allah sağlıkla kavuştursun yavruya inşallah benimde pozitif çıkar. Ümitlenmemek elde değil. Rabbim aratmasın isteyen herkese bahsetsin.Baya cogaldi akıntım. Notmalde hic olmazdi gecikmem bu ay ilk 8 gün gecikti kanda cikmadi. Bana yok diye adet söktürücu verdi doktor. Kullandim. 14 gun gecti yine olmadi 15. Gun test yaptm cikti. Bugün de kan testi yapildi 5 hafta 5 günlükmüş. Adetime gore 8 olmam lazimdi ama küçükmuş yani erken olabilir biraz daha bekle
Aminn insallh darisi basina... aynen umitleniyo insan bnde umidimi kestigim anda bi anda bi anda öğrendim. Bekle biraz daha olmazsan test yap tekrar daha küçüktr.Allah sağlıkla kavuştursun yavruya inşallah benimde pozitif çıkar. Ümitlenmemek elde değil. Rabbim aratmasın isteyen herkese bahsetsin.
Bilemiyorum ya 14. Gün bugün idrarda yine negatif. Ama çok akıntım var sıvı şekilde ve belim çok ağrıyor.Aminn insallh darisi basina... aynen umitleniyo insan bnde umidimi kestigim anda bi anda bi anda öğrendim. Bekle biraz daha olmazsan test yap tekrar daha küçüktr.
Akntn cok sa belirtiler var canim bekle biraz daha.. test yapip canini skma. Bi kav gun daha bekle sonra kan testi yaptrBilemiyorum ya 14. Gün bugün idrarda yine negatif. Ama çok akıntım var sıvı şekilde ve belim çok ağrıyor.
Canm bu konuda bilgim yok ya...Arkadaşlar 27 nisanda adet oldum..7 mayısta çatlatma iğnesi oldum ve hala adet olmadım..adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım negatif..bu şeklide olup hamile kalanlar oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?