Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Degerinizin artması lazım 2gune bi kan testi yaptirmaniz lazım
cevabınız içim teşekkür ederim .değerim 300 lere kadar çıktı ancak dr um adet göreceksin dedi ve çarşamba kanamam başladı malesefbugünde kan değrim 111 e düştü dr iyice düşmesini bekleyelim kürtaja gerek kalmadan vucut atar dedi.adet sancısından bir tık fazla ağrım var uamrım değerim sıfırlanır yükselsin diye dua ediyordum şimdi de düşsün diye. Allahım isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın çok üzgünüm çok zormuş

Seni cok iyi anliyorum canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin

Benimde göğüs hassaslığım vardı uçları sızlıyo du yanıyordu gittim Dr adete 6 gün vardı kan testinde sonuç negatif bu gün adete 3 gün var ve göğüslerim aynı bide gün içinde iki defa mide bulantısı yaşadım belirtiler neyse de 6 gün önce negatif olup 6 gün sora mesela adet dönemine kadar pozitif olma ihtimali varmı :)

merhaba kızlar..ya benim adetim maşallah cok düzenlidir.27 en kötü 28 günde bir adet olurum..bu ay 11 mayısta olmam gerekiyordu fakat olamadım ..hatta adet belirtim hiç mi hiç yok..13 mayısda yani dün akşam acile gidip kan verdim 1.92 cıktı sonuc üzüntümden acildeki doktora da bişey diyemedim cıktım sadece sag kasıgıma ara ara bir şey batıyor o kdar.acaba ümitlenmeli miyim..bu deger artabilir mi ki...

5 ve üstü gebelik 2gun sonra bidaha yaptirin gec dollenme olduysa deger artar.

merhaba arkadaşlar benımde şuan adetim geçeli 15 gün oluyor.. adetim 2 gün geçtiğinde kan testi yaptırmışdım. 0.1 çıkmıştı.. yok diye üzüldmm dedm hastalanırım 7 gün oldu gene gelebn bişey yok.. tekra rkan baktırdım <5 çıktı sonuc ve ben doktora gitmeye karar verdim eşimle özel bir hastaneye gittik doktor.. usg ile muane etti gebelik görünmüyor rahimde bir kalınlaşma var ama yeni bir gebelikde oluşuyo olabilir hastada olucakdır ondanda olabilir dedi. birde sağ yumurtamda küçük bir kist gördü ama gebeliğe engel degil dedi ondanda geçikmiş olabilir dedi. ama suan 15 gün oldu ve hala hastalanmadımm normaldee böyle bişey yaşamadımmm kafam çok karışıkkkkk tekrar test yapmaya korkuyorummmm.. adet soktorucu verdi ama istersen bekle bi hafta daha dedi. napıcam bilmiyormmmm bugun bir hafta oldu tekrarr... gelsın artı8k bebeişlerimizzz..

Arkadaslar mrb... benim de adetim suan 18 gün geçti. Hiç böyle olmamiştm. 8 gün geçmişken bta hcg 3.78 çıktı negatf dedi. Adet söktürücu progestan verdi onu kullandm 10 gun hala olmadım. Hamilelik namına bütün belirtiler var. Sizleri görünce umutlandim bnde . Hamile olabilr miyim?

Benimde
Benim de sağ kasigimda bi batma oluyo bi kac gündür sebebini ogrendinz mi

Merhaba arkadaşlar benimde 7 gün geçti. Aşırı akıntı var salyangoz artışı gibi ve kasıklarımda batma var. 3 gün gecikmeli kan testi 0.100 bugun 7.günüm hala olmadım sizce durum ne olabilir

Olabilir
Merhaba arkadaşlar benimde 7 gün geçti. Aşırı akıntı var salyangoz artışı gibi ve kasıklarımda batma var. 3 gün gecikmeli kan testi 0.100 bugun 7.günüm hala olmadım sizce durum ne olabilir
Olabilir canim. Bnm de yok dendi 10 gun sonra bugün tekrar gttim . Miniğim 5 haftalikmis. Değişebiliyo tekrar yaptir . Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

Olabilir

Olabilir canim. Bnm de yok dendi 10 gun sonra bugün tekrar gttim . Miniğim 5 haftalikmis. Değişebiliyo tekrar yaptir . Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Ama bugün 11. Gün idrarda yine negatif ümitsizimm açıkçası

Olabilir

Bide acaba akıntın çoğaldı mı ve normalde gecikme yaşıyor muydun. Bide bugün kaç gün n gecikmişoldun

Bide acaba akıntın çoğaldı mı ve normalde gecikme yaşıyor muydun. Bide bugün kaç gün n gecikmişoldun
Baya cogaldi akıntım. Notmalde hic olmazdi gecikmem bu ay ilk 8 gün gecikti kanda cikmadi. Bana yok diye adet söktürücu verdi doktor. Kullandim. 14 gun gecti yine olmadi 15. Gun test yaptm cikti. Bugün de kan testi yapildi 5 hafta 5 günlükmüş. Adetime gore 8 olmam lazimdi ama küçükmuş yani erken olabilir biraz daha bekle

Allah sağlıkla kavuştursun yavruya inşallah benimde pozitif çıkar. Ümitlenmemek elde değil. Rabbim aratmasın isteyen herkese bahsetsin.

Allah sağlıkla kavuştursun yavruya inşallah benimde pozitif çıkar. Ümitlenmemek elde değil. Rabbim aratmasın isteyen herkese bahsetsin.
Aminn insallh darisi basina... aynen umitleniyo insan bnde umidimi kestigim anda bi anda bi anda öğrendim. Bekle biraz daha olmazsan test yap tekrar daha küçüktr.

Arkadaşlar 27 nisanda adet oldum..7 mayısta çatlatma iğnesi oldum ve hala adet olmadım..adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım negatif..bu şeklide olup hamile kalanlar oldumu?

Aminn insallh darisi basina... aynen umitleniyo insan bnde umidimi kestigim anda bi anda bi anda öğrendim. Bekle biraz daha olmazsan test yap tekrar daha küçüktr.
Bilemiyorum ya 14. Gün bugün idrarda yine negatif. Ama çok akıntım var sıvı şekilde ve belim çok ağrıyor.

Bilemiyorum ya 14. Gün bugün idrarda yine negatif. Ama çok akıntım var sıvı şekilde ve belim çok ağrıyor.
Akntn cok sa belirtiler var canim bekle biraz daha.. test yapip canini skma. Bi kav gun daha bekle sonra kan testi yaptr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…