Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

daha önce bole bı gecıkme oldumu peki dr su zaman bıdaha gel fln demedımı ama 15gun ıcındede cıkması lazımdı
Kısaca anlatayım hikayemi.. Ben 2012'den beri gidiyorum doktorlara, lakin bir sonuç vermedi.. Artık gitmiyorum. Kendi haline bıraktım. Kaç kere klomen kaç kere doğum kontrol hapı içtiğimi bilemezsin. Rahatsızlığımın adı "POLİKİSTİK OVER" Devlet hastanesinde ilk gittiğim doktor "bu yumurtalıklarla hamile kalamazsın" dedi, adet düzensizliğini düzene koymak için "diane 35" verdi 6 ay içtim.. Bıraktım hapı bekledim yine olmadı.. Kadın doğumcuya sinir olmuştum "hamile kalman zor" demesi çok üzdü beni. Bende devlet hastanelerinden vazgeçip, özel hastanelerde aldım soluğu.. Klomen tedavisi gördüm 6 ay.. Her ay ayrı hüsran.. Adet gecikmelerim vardı ve tedavi gördüğüm için o gecikmeleri hep "bebeğime" yordum.. Lakin bebeğim benimle değildi. Klomenden sonra doktor "iğnelere geçelim çok inatçı yumurtalıkların" dedi ve beni hastanenin "tüp bebek" bölümüne yönlendirdi.. Bir daha gitmedim oraya çünkü doğal yolla gelmesini istedim bebeğimin.. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile farklı bir kadın doğum uzmanına göründüm o da şeker ilacı verdi gebelik oluşana kadar iç dedi 9 ay kullandım adetimi düzenlemedi faydasını görmedim sonrasında doktorlara ara vermek istedim.. Ve bu ay adetim yine gecikti.. Sağlık ocağında kan verdim. Aile hekimiz akrabamız zaten. Gebelik yok dedi üstüne bir de teselli verdi. Bu ay çok umutluydum soğan kürü uyguladım ama yok gelmedi bebeğim gelmedi...

Son düzenleme:
Bnm kuzenimde polistik overli ve kendiliğinden hamile kaldi peki asilamayi hic bi dr onermedimi bukdr bekletiyorlar sizi psikolojikman her ay hamile zannediyorsunuz kendinizi cok yorucu bisey.peki esinize sperm testi yapildimi? PoliStik overli bi arkdsimada sizin gibi olmaz dediler oldu bnce cok iyi dr secin yumurta takibi fln yapmislardir sanirim

Eşimin testleri çok şükür temiz çıktı. Yumurta takibi klomenle yapıldı ama yumurtalar 13 cm den ileriye gitmedi 6 ay büyümelerini bekledim ilaçla ama büyümedi.. Evet çevre baskısı, benden sonra evlenen herkesin patır patır hamile kalması.. Kendimi sakınmıyorum hamile kalan eşle dostla aynı mesafede görüşmeye devam ediyorum.. O zaman da şöyle diyorlar; "ay senin psikolojin iyi valla. o kadar çok takmıyosun kafaya. hamileler sohbet ediyorsun" Sinirden gel de ölme.. Sen kim oluyosun da benim ne kadar üzüldüğümü ölçebiliyorsun? Sohbet etmesen, konuşmasan.. "Bak nasıl da kıskanıyor konuşmuyor" olur.. Benim gibi takmayıp, Rabbim bir gün bana da vericek desen konuşsan YANLIŞ ANLAŞILIR..

Bos konusun kucumseyerek bakan insanlar dolu.Zor bi durum canım bende 11aydir bunalimdayim ama son 2aydir takmiyorum belkide zamani saati vardır diyorum oluruna birakmayi dene diyor herkes ama olmuyor biseylerle kafani dağıtmaya çalış elbet olacak bigun buda senin imtihanın bence.klomeni kendin ic gunde 2tane dr ara ver biraz ovulasyon testiyle takibini yap biraz daha sabır elbet mukafatini alacaksin gercekden bu forumlari okumak bile psikolojiyi bozuyor

Aynen öyle gozdefat26
En kısa zamanda kavuşuruz inşallah bebeklerimize.
Sizin sorununz neydi?

Aynen öyle gozdefat26
En kısa zamanda kavuşuruz inşallah bebeklerimize.
Sizin sorununz neydi?
Progesteron dusuklugu yumurtlarim büyüyor ama 1tanesi catlamiyor adetime 1hafta kala fln 17mm oluo..ben bu ay yakı yapistirdim adetim bitti 4gun yapistirdim belime bide meryem suresini okudum tavsiye ederim

İnşallah bebeğin seninledir gozdefat26 :) güzel haberlerini alırız buradan..
Meryem suresini okudum Ramazan ayında yeniden başlayacağım inşallah.
Yakıyı duymuştum yengem dedi bir dene diye ama denemedim henüz..

Dene annem belime kupa vurdu sonra yaki yapistirdi umarim sendende iyi haberler alırım

Arkadaşşlar ben yeniyim nereye soru sorulcagını bulamadım ( ama lütfen bana akıl verdin benim adetim 16 gün gecikti 10 gündeki gecikmede test yaptık negatif dün de yaptık negatif 16. gündede dogru sonuc vericegini düsünüyorum ama işin kötüsü testi yaptıgımız gece yani dün yine ilişkiye girdik kondomla diğer ilişkimizde korunmalıydı şimdi bu dünki ilişkimde bisey olduysa nasıl ögrenicem zaten 16 gündür adet görmüyorum lürfen yardım edin (

Kan testi verdinizmj dunku iliskinizde bisey olsa hemen ogrenmeniz imkansiz 10gunden asagi belli olmaz

cevapladığınız için tesekkür ederim gözde hanım dün adet oldum yani adet oldugum halde gebelik sansım hala varmıdır biraz erken diye suanlık dusunmuyoruz cünküü yani iliskiden 2 gun sonra adet gördüm

gebelik olusmaz zaten kondomla korunmussunuz eger olsaydı adet olmazdiniz

Yardımınız için teşekkür ederim gözde hanım pskolojikman gebe sanıyorum kendimi her ay

arkadaşlar merhabalar 21 nisanda bhcg değerim 34 çıktı 24 nisanda 90çıktı 27 nisanda 152 çıktı ancak bugün farklı bir merkezde yaptırdığım 3 mayıs 190 çıktı 6 günde 152 den 190 çok az bir değer değil mi ağlamaktan mahvoldum dr um salı günü tekrarlayalım şimdilik bir şey söylemek doğru değil dedi bu drumda olup sağlıkla bebeğine kavuşan var mıdır acaba ?merkez farklılığı etkilemişmidir? 36 yaşındayım ve ilk gebeliğim çok istiyorum eşim 5 yıl istemedi şimdi istedi oldu ama çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

Degerinizin artması lazım 2gune bi kan testi yaptirmaniz lazım

Adet bir gun bile gecikince insan hemen umitleniyo bide uzun zamandir istedigin halde olmuyosa ama takmamak gerekiyo bu pek mumkun olmasada etraftaki sorulrdanda bunaliyo insan her yolu deniyosun ben incir kurunu uyguladim gunum gecince umitlendim ama 5 gun gecikmeyle adet oldum rabbim herkezin gonlune gore versin kucagini bosbirakmasin bizde 2 yildir hep bi umit ogluma kardes gelsin istiyoruz ama artik cocugum olmuyo umidi kesmeliyim belkide diyorum bi sorun yok ama 8 yil korununca simdi olsun diye bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…