• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Baya cogaldi akıntım. Notmalde hic olmazdi gecikmem bu ay ilk 8 gün gecikti kanda cikmadi. Bana yok diye adet söktürücu verdi doktor. Kullandim. 14 gun gecti yine olmadi 15. Gun test yaptm cikti. Bugün de kan testi yapildi 5 hafta 5 günlükmüş. Adetime gore 8 olmam lazimdi ama küçükmuş yani erken olabilir biraz daha bekle
Kizlar benim adetim de 2 gün geçti idrar testim ikisinde farklı marka ve pozitif ama kan negatif 1.20 ve adet olmadim ilacta kullanmiyorum idrari etkilemez yani neden boyle sizce

Bugün kan testi verdimm yarın sonucum belli olacak..dua edin lütfennn..ultrasyondan bugün doktor baktı tabi bişe göremedi..

Kizlar benim adetim de 2 gün geçti idrar testim ikisinde farklı marka ve pozitif ama kan negatif 1.20 ve adet olmadim ilacta kullanmiyorum idrari etkilemez yani neden boyle sizce

benimde adetim 8 gün geçti idrar negatif kan verdim yarın sonucum belli olacak..

Kizlar bisey sorcm ya . Hani bebegin haftasi filn ekleniyo o nasil yapiliyo bilen var mi

hira0131, post: 41262698, member: 679438"]benimde adetim 8 gün geçti idrar negatif kan verdim yarın sonucum belli olacak..[/QUOTE]
İnsallah hayirlisi olur :) pozitiftir umarim

Kızlar kan tahlili 0.1 çıktı yani negatif

hira0131, post: 41262698, member: 679438"]benimde adetim 8 gün geçti idrar negatif kan verdim yarın sonucum belli olacak..
İnsallah hayirlisi olur :) pozitiftir umarim[/QUOTE]

yok canım kan testimm 0.10 cıktı negatif ama halen adet olmadımmm..beklicemm. adet söktürücü verdim kullanmak istemiyorum..

İnsallah hayirlisi olur :) pozitiftir umarim

yok canım kan testimm 0.10 cıktı negatif ama halen adet olmadımmm..beklicemm. adet söktürücü verdim kullanmak istemiyorum..[/QUOTE]
Benimde 1.20 cikti ve ben de olmadim ama beklentim yok olurum :)

Kızlar selam
Benimde adet tarihim 1 hazirandi hatta benim hesabıma gore 25 Mayıs yine de geç hesapladim umuda kapılmak için. 1 inde tahlil yaptım 0.100 çıktı dün yaptım 57 çıktı pozitif yani bugün doktora gittim 2 günde bir beta bakalım dedi inşallah bu sefer olur daha önce 2 düşük yaptım sizlerede fikir olur belki diye yazdım

bişey sormak istiyorum ben 12 gün önce aşılama oldum.bugün kan testinde 2.2 çıktı bu değer değişir mi beklemeli miyim.adetime 4 gün var

Kızlar selam
Benimde adet tarihim 1 hazirandi hatta benim hesabıma gore 25 Mayıs yine de geç hesapladim umuda kapılmak için. 1 inde tahlil yaptım 0.100 çıktı dün yaptım 57 çıktı pozitif yani bugün doktora gittim 2 günde bir beta bakalım dedi inşallah bu sefer olur daha önce 2 düşük yaptım sizlerede fikir olur belki diye yazdım
Altta ki bebegin durumunu nasil eklediniz bilgi verir misnz :)

zaman164post: 41288436 .!.:
Kızlar selam
Canım ben de en gec 4 unde olurum diyodum ki 2 sinde bekliyordum haziranin yani ama olmadim 4 haziran kan yaptrdm cikmadi 1.20 cikti

Canım ben de en gec 4 unde olurum diyodum ki 2 sinde bekliyordum haziranin yani ama olmadim 4 haziran kan yaptrdm cikmadi 1.20 cikti

canım ne durumdasın adet oldun mu bence umudunu kaybetmemek lazım bende negatif çıkınca adet söktürücü almak için doktora gidiyordum hamiş olduğumu öğrendim allah isteyen herkeze versin inşallah

Back