- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
Kısaca anlatayım hikayemi.. Ben 2012'den beri gidiyorum doktorlara, lakin bir sonuç vermedi.. Artık gitmiyorum. Kendi haline bıraktım. Kaç kere klomen kaç kere doğum kontrol hapı içtiğimi bilemezsin. Rahatsızlığımın adı "POLİKİSTİK OVER" Devlet hastanesinde ilk gittiğim doktor "bu yumurtalıklarla hamile kalamazsın" dedi, adet düzensizliğini düzene koymak için "diane 35" verdi 6 ay içtim.. Bıraktım hapı bekledim yine olmadı.. Kadın doğumcuya sinir olmuştum "hamile kalman zor" demesi çok üzdü beni. Bende devlet hastanelerinden vazgeçip, özel hastanelerde aldım soluğu.. Klomen tedavisi gördüm 6 ay.. Her ay ayrı hüsran.. Adet gecikmelerim vardı ve tedavi gördüğüm için o gecikmeleri hep "bebeğime" yordum.. Lakin bebeğim benimle değildi. Klomenden sonra doktor "iğnelere geçelim çok inatçı yumurtalıkların" dedi ve beni hastanenin "tüp bebek" bölümüne yönlendirdi.. Bir daha gitmedim oraya çünkü doğal yolla gelmesini istedim bebeğimin.. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile farklı bir kadın doğum uzmanına göründüm o da şeker ilacı verdi gebelik oluşana kadar iç dedi 9 ay kullandım adetimi düzenlemedi faydasını görmedim sonrasında doktorlara ara vermek istedim.. Ve bu ay adetim yine gecikti.. Sağlık ocağında kan verdim. Aile hekimiz akrabamız zaten. Gebelik yok dedi üstüne bir de teselli verdi. Bu ay çok umutluydum soğan kürü uyguladım ama yok gelmedi bebeğim gelmedi...daha önce bole bı gecıkme oldumu peki dr su zaman bıdaha gel fln demedımı ama 15gun ıcındede cıkması lazımdı
Son düzenleme: