İşl. Cnm vardır D bekliyorumdur yoksa da hemen gelsin kırmızılar çok sıkıntı yapıorAkntn cok sa belirtiler var canim bekle biraz daha.. test yapip canini skma. Bi kav gun daha bekle sonra kan testi yaptr
Kizlar benim adetim de 2 gün geçti idrar testim ikisinde farklı marka ve pozitif ama kan negatif 1.20 ve adet olmadim ilacta kullanmiyorum idrari etkilemez yani neden boyle sizceBaya cogaldi akıntım. Notmalde hic olmazdi gecikmem bu ay ilk 8 gün gecikti kanda cikmadi. Bana yok diye adet söktürücu verdi doktor. Kullandim. 14 gun gecti yine olmadi 15. Gun test yaptm cikti. Bugün de kan testi yapildi 5 hafta 5 günlükmüş. Adetime gore 8 olmam lazimdi ama küçükmuş yani erken olabilir biraz daha bekle
Cnm. 1 hafta bekle kan verKizlar benim adetim de 2 gün geçti idrar testim ikisinde farklı marka ve pozitif ama kan negatif 1.20 ve adet olmadim ilacta kullanmiyorum idrari etkilemez yani neden boyle sizce
Kizlar benim adetim de 2 gün geçti idrar testim ikisinde farklı marka ve pozitif ama kan negatif 1.20 ve adet olmadim ilacta kullanmiyorum idrari etkilemez yani neden boyle sizce
Hayırlısı cnm. İşl. Pozitif tir.benimde adetim 8 gün geçti idrar negatif kan verdim yarın sonucum belli olacak..
Insallh pozitiftir canimbenimde adetim 8 gün geçti idrar negatif kan verdim yarın sonucum belli olacak..
Biraz bekle cnm sonra tekrar yaptr testiKizlar benim adetim de 2 gün geçti idrar testim ikisinde farklı marka ve pozitif ama kan negatif 1.20 ve adet olmadim ilacta kullanmiyorum idrari etkilemez yani neden boyle sizce
Bi hafta olmazsam Dra gderm canmpost: 41262070 .!.:C
Cnm. 1 hafta bekle kan ver
İnsallah hayirlisi olur :) pozitiftir umarim[/QUOTE]hira0131, post: 41262698, member: 679438"]benimde adetim 8 gün geçti idrar negatif kan verdim yarın sonucum belli olacak..
Bilemedim cnmKizlar bisey sorcm ya . Hani bebegin haftasi filn ekleniyo o nasil yapiliyo bilen var mi
İnsallah hayirlisi olur :) pozitiftir umarim
Altta ki bebegin durumunu nasil eklediniz bilgi verir misnz :)Kızlar selam
Benimde adet tarihim 1 hazirandi hatta benim hesabıma gore 25 Mayıs yine de geç hesapladim umuda kapılmak için. 1 inde tahlil yaptım 0.100 çıktı dün yaptım 57 çıktı pozitif yani bugün doktora gittim 2 günde bir beta bakalım dedi inşallah bu sefer olur daha önce 2 düşük yaptım sizlerede fikir olur belki diye yazdım
Canım ben de en gec 4 unde olurum diyodum ki 2 sinde bekliyordum haziranin yani ama olmadim 4 haziran kan yaptrdm cikmadi 1.20 ciktizaman164post: 41288436 .!.:Kızlar selam
Benimde adet tarihim 1 hazirandi hatta benim hesabıma gore 25 Mayıs yine de geç hesapladim umuda kapılmak için. 1 inde tahlil yaptım 0.100 çıktı dün yaptım 57 çıktı pozitif yani bugün doktora gittim 2 günde bir beta bakalım dedi inşallah bu sefer olur daha önce 2 düşük yaptım sizlerede fikir olur belki diye yazdım
Canım ben de en gec 4 unde olurum diyodum ki 2 sinde bekliyordum haziranin yani ama olmadim 4 haziran kan yaptrdm cikmadi 1.20 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?