- 17 Nisan 2015
- 61
- 7
- 1
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekuredrim canim ilac cok uyku yspiyo bide gogsum agriyor insallah rabim sifa versin tüm sifa bekliyenlere icindede bana insallah. Rabbim seninde gonlundekini versin insallah..Cok gecmis olsun bende bugun hasta oldum adetin 3 gunu gel demisya hormon testi yapmak icin olabilir genelde ogunlerde yapiliyo
Kizlar selam..topigi bastan sona okudum..klomen ve catlatma ignesi ile tedavi goruyorum..benimde adetim bugün itibari ile 8 gün gecikti..bugun kan testi yaptirdim 0.1 negatif cikti..doktora gorundum, ultrasonda 3 cm kist gozuktu..duphaston diye bi ilaç verdi..adet söktürücü sanirim..ama forumu okuduktan sonra ilaci 10 gün daha kullanmamaya karar verdim..basina bile bisey gelen varmi acaba..Allah herkese hayirli evlat sahibi olmayan nasip nefsin..
benımde bugunle bırlıkte 5 gun gecmıs oluyo. adetımden 5 gun once yaptırmıstım test 0,154 cıkmıstı nagtıf . evde gebelık testı yapmısmıydın pekı canım ?5gun gecti benimde yrn kan testi vericem ara ara kasiklarim batiyo belim agriyor adetim 1gun bile gecikmezdi 2gun once kan da negatif çıktı dr bidaha yapicak.en kisa zamanda hayirli zamanda allahim herkese nasip etsin
Yaptim cnm 3tane negatif kan verdim 0 cikti:) adetimin 21.gununden sonra hamile kaldim die düşünüyorum tabi varsa yrn tekrar dr gidicem Sen yaptinmi evdebenımde bugunle bırlıkte 5 gun gecmıs oluyo. adetımden 5 gun once yaptırmıstım test 0,154 cıkmıstı nagtıf . evde gebelık testı yapmısmıydın pekı canım ?
Yaptim cnm 3tane negatif kan verdim 0 cikti:) adetimin 21.gununden sonra hamile kaldim die düşünüyorum tabi varsa yrn tekrar dr gidicem Sen yaptinmi evde
Gec dollenme olduysa adetten 10gun sonra cikiyormus biraz daha bekle bn adet olana kdr beklicem adet söktürücü icmicem.evlendigimden beri ilk defa adetim gecikti sende gecikme oluyormuydu.tedavi fln gordunmu yada yumurta takibi yaptirdinmiAllah'ımmm benım gibi biri çıktı :))
Ben adetimden 5 gün once yapmıstım silik çizgi çıkmıstı o gazla koştum kan vermeye maalesef 0,154 negatıf cıktı. cumartesı adet olmam gerekıyordu. bi kaç kere daha yaptım idrar testı birinde silik çizgi ikisinde tek çizgi çıktı. işte bnde yarın öğleden sonra gidicem bebek yoksada bu kadar geçikme niye bi problem olmasında.
Gec dollenme olduysa adetten 10gun sonra cikiyormus biraz daha bekle bn adet olana kdr beklicem adet söktürücü icmicem.evlendigimden beri ilk defa adetim gecikti sende gecikme oluyormuydu.tedavi fln gordunmu yada yumurta takibi yaptirdinmi
Kan sonucunda belli olacak artık hayırlısı cnm umarım vardırYok canım benımde ilk defa boyle gecıktı anlamadım. 3 aydır denıyoruz zaten daha 8 aylık evlıyım. tedavı falan gormedım.
benım içinde ne kadar zormus bıraz daha bekleyınKanda "negatif" i gördüm. Lakin hala beklenen adet gelmedi ama kahverengi akıntı oldu ve bununla birlikte içime şüphe düştü... Acaba diyorum 1 hafta sonra filan idrar testi yapsam çıkar mı? Bu umut ne kötü şey.. Bi' tuttu mu insanın yakasından bırakmıyor.. Doktordan negatif kağıdını aldığım halde, hala içimde bi' umut "neden olmasın" diyor.. İçim şişti yemin ederim. Evlenmeden önce şu bebek muhabbetini şöyle sanıyodum ; "sen hangi ay istersen o zaman olur" Benim için öyle bi' dünya yokmuş geç de olsa anladım...
benım içinde ne kadar zormus bıraz daha bekleyın
5gun gecıktı 2gun once kan testı yaptırtım 0 cıktı yrn bıdaha gıdıcem dr sızın?Bekliyorum da benim velet çok inatçı... Sizin durum nedir?
5gun gecıktı 2gun once kan testı yaptırtım 0 cıktı yrn bıdaha gıdıcem dr sızın?
daha önce bole bı gecıkme oldumu peki dr su zaman bıdaha gel fln demedımı ama 15gun ıcındede cıkması lazımdı15 gün geçti kan testinde beta hcg 0.79 çıktı doktor negatif dedi..